Disasterartist
RetroNoob
- Αντιδράσεις
- 4
Γειά σας νέο μέλος εδώ πρόσφατα μπήκα στα 23 και έχω στο ενεργητικό μου πάνω από 260 σειρές ολόκληρες.. Μπορώ να της ονομάσω αν θέλετε..
Επιτέλους μου στείλε κάποιοςKαλω ηρθες φιλε η σειρες και μενα το παθος μου γενικοτερα οποτε θα τα λεμε στα διαφορα θεματα.
Ακόμα περιμένω απάντηση στο τσατΚαλώς όρισες στην παρεα!!!
Κατ' αρχάς, καλώς ήλθες!Νόμιζα ήταν νεκρό δεν υπήρχε κίνηση...
Αν με πιάσεις ποτέ γράψε μουΚατ' αρχάς, καλώς ήλθες!
Νόμιζες πως ήταν "νεκρό", φίλε μου, διότι το μήνυμά σου είναι κάπως άσχετο με τη θεματολογία και το περιεχόμενο του φόρουμ! Δεν είναι torrentάδικο για να λέμε " τι σειρές έχουμε" κ.λπ. Φυσικά, εν τη ροή της συζήτησης, μπορούμε να το αναφέρουμε, αλλά μέχρι εκεί.
Μπαρδόν;;;Αν με πιάσεις ποτέ γράψε μου
Στον αριθμό τον σειρών που έχω δει 260 και με έχεις πιάσει θα σπάσω το ρεκόρ σουΜπαρδόν;;;
Ωραία, μπράβο σου και συγχαρητήρια!Στον αριθμό τον σειρών που έχω δει 260 και με έχεις πιάσει θα σπάσω το ρεκόρ σου
Δεν θέλω να σχολιάσω γιατί μετα δεν σταματάω και θα με μπαναρετεΩραία, μπράβο σου και συγχαρητήρια!
Τι μας αφορά αυτό, όμως; Ξέρεις τη θεματολογία του ιστοτόπου που έκανες εγγραφή; Αν ναι, τέλεια! Γράψε μας αν σου άρεσε η τάδε ή η δείνα σειρά! Εδώ είμαστε για να συζητάμε, όχι για να "σπάμε ρεκόρ" σε (ανύπαρκτους) "διαγωνισμούς θεάσεως περισσότερων σειρών".
Πολύ ελεύθερο χρόνο θα έχεις, μάλλον, όχι εμπειρίαΈχω δει 260 έχω μεγάλη εμπειρία
Αφού είμαι 23 και βλέπω απτά 15 μου ασταμάτητα σκέψου λιγοΠολύ ελεύθερο χρόνο θα έχεις, μάλλον, όχι εμπειρία
Ε, στα λόγια μου έρχεσαιΑφού είμαι 23 και βλέπω απτά 15 μου ασταμάτητα σκέψου λιγο
Τα χω δει όλα από supernatural μέχρι quarry handmaids tale warriorΕ, στα λόγια μου έρχεσαι