Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ναι, αλλα δεν πηρες παραδειγμα απο τον καπεταν - Νικολα που οπως βλεπω ξερει απ' ολα. :D
 
Αρα το μαγαζι ανηκει στον μικρο γιο γιατι αυτος ειναι ο τελευταιος. :D
 
Γενικώς έχει μπερδέψει τις γενικές πτώσεις μεταξύ τους. Ο μικρός γιος, που εν τέλει έχει και το μαγαζί, ποιανού είναι;
 
Κώστας Καρράς, Τζένη Καρέζη, Κώστας Καζάκος, Πέτρος Φυσσούν και ? Ρόμπερτ Ρέντφορντ ?
 
Το εθνικό μας κόμπλεξ κατωτερότητας απόναντι στους ξένους (από "σωστές" χώρες βέβαια, με πρώτη και καλύτερη τις ΗΠΑ). Ο Τσάρλτον Χέστον ήταν καλός ηθοποιός αλλά έγινε τόσο διάσημος γιατί έπαιξε σε Χολλυγουντιανές υπερπαραγωγές. Αν είχε γεννηθεί στην Ελλάδα κι έπαιζε σε ταινίες παραγωγής Τζέιμς Πάρις δεν θα τον ήξεραν παρά μόνο οι Έλληνες.
 
Mπορει απλως να προσπαθουν να πιασουν τι λεει. Ποσο καλα αγγλικα γνωριζαν οι Ελληνες το '60;
 
Η Καρέζη γνώριζε καλά αγγλικά, το ξέρω σίγουρα. Όχι όπως τα γαλλικά αλλά ήξερε καλά. Θα πεις βέβαια Αμερικάνος ήταν αυτός, μπορεί να μην τα πιάνανε όλα. Ο Καρράς πάλι είχε κασετοφωνάκι στην Παριζιάνα για να κάνει καμάκι στις Αγγλοαμερικανίδες. Δεν νομίζω όμως να έπιανε το ηχογραφημένο μήνυμα "you are beautiful I love you" στον Τσάρλτον. Μάλλον σκέφτηκε το επίθετό του μόνο και αποφάσισε να δείξει ότι τα καταλαβαίνει όλα και ότι τα βρίσκει τρομερά ενδιαφέροντα. Και γω στη θέση του τα ίδια θα έκανα.

Πλάκα κάνω βέβαια, δεν γνωρίζω αν ήταν αγγλομαθής ο Κώστας Καρράς.
 
Νίκος Ξανθόπουλος ( όπως πηδούσε τα εμπόδια της ζωής)...
Ενώ ο άλλος τύπος πίσω του, πολύ έξυπνα και φρόνιμα, τρέχει σε διάδρομο χωρίς εμπόδια. Ο μαζόχας ο Ξανθόπουλος το χαίρεται κι όλας.
 
Το βίντεο έρχεται από το 1977, είναι απόσπασμα από εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού. Τον Ηλιόπουλο τον έχουμε ξαναδεί να χορεύει, αν και ποτέ δεν βαριέσαι να βλέπεις έναν καλό χορευτή. Δεν έχουμε ξαναδεί να χορεύει έτσι η Νόρα Βαλσάμη.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ω θεοί δεν ξέρω ποια θα ήταν χειρότερη ως Ίρμα. Τουλάχιστον η Μπρόγιερ έμεινε στις πρόβες, αλλά με τη ιδέα της Τόλη στο ρόλο αισθάνομαι ένα σύγκρυο.
 
Πίσω
Μπλουζα