Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Διακρίνεται το όνομα της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa καθώς και τμήμα του ονόματος του αεροσκάφους. Βάσει σχετικών αναζητήσεων στο διαδίκτυο, προκύπτει ότι το εικονιζόμενο αεροσκάφος είναι Boeing 727-030 και αυτό γιατί τα αεροσκάφη του τύπου αυτού έφεραν στην Lufthansa ονόματα που άρχιζαν από Εuropa Jet 727 όπως Εuropa Jet 727 Augsburg , Εuropa Jet 727 Aachen κλπ
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αναρωτιέμαι αν η αναφορά του τίτλου στο "Ποτέ την Κυριακή" υπαινίσσεται τον ρόλο που έπαιξε ο Κούρκουλος στο Ilya Darling στο Broadway.

Μπααα... πολλά περιμένω από τον λεζαντογράφο.
 
Νόρα Βαλσάμη και Αλίκη Βουγιουκλάκη προφανώς κάπου στην Ευρώπη...
 
  • Like
Reactions: RIO
Μ' αυτά τα μποτάκια έκανε τουρισμό η Α.Β.? Χώρια η πόζα, σε αντίθεση με την πολύ φυσιολογικότερη στάση της Ν.Β. Σαν βασίλισσα με μια κυρία επί των τιμών της μοιάζουν. Αλλά της κάνουν χαλάστρα οι υπόλοιποι που βλέπουμε στη φωτογραφία, οι οποίοι τις αγνοούν παντελώς. Αν ήταν στην Πλατεία Συντάγματος θα την πολιορκούσαν θαυμαστές. Άδικα έβγαλε τα μεγάλα γυαλιά ηλίου που θα έδειχναν "είμαστε διασημότητες και προσπαθούμε να σας κρυφτούμε" και τα φόρεσε στην κορυφή του κεφαλιού της ώστε και το μήνυμα να περνάει και να την γνωρίσει κανένας περαστικός έλλην μετανάστης.
 
Αα, είναι στην Piccadilly Circus στο Λονδίνο,μπροστά από το συντριβάνι με το άγαλμα του Έρωτα. Όταν είχε έρθει ο μπαμπάς μου να με δει στο Λονδίνο ήθελε να τον φωτογραφίσω (ως γνήσιος τουρίστας) μπροστά από το συντριβάνι σε μία στάση παρόμοια με της Βαλσάμη.
 
Δυο φωτογραφιες απο ενα παρτυ που διοργανωθηκε το 1964 στις Καννες για τα Κοκκινα Φαναρια.

Τζενη Καρεζη, Βασιλης Γεωργιαδης.
1649098723239.jpeg

Βασιλης Γεωργιαδης, Νανα Μουσχουρη, Τζενη Καρεζη.
1649098905595.jpeg
 
Προβολή συνημμένου 240049

Το δημοσίευμα είναι από την εφημερίδα "Αυριανή" του Γιώργου Κουρή της Δευτέρας 11 Απριλίου του 1983.
Εν τω μεταξύ είναι χαρακτηριστικό το πολυτονικό σύστημα γραφής.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το ανάκτορο... της Στησιχόρου είχε προβληματικό ανελκυστήρα....
 
ZDF άσχετοι, Zweites Deutsches Fernsehen! (Δεύτερη Γερμανική Τηλεόραση) η αντίστοιχη ΕΡΤ 1 είναι ARD.
 
Αν ήταν απαραίτητο η ηθοποιός που θα ερμήνευε τη Σοφία Εγκαστρωμένου να ήταν Αθηναία, η κυρία Ντενίση θα έπρεπε να αποκλειστεί από την κλήρωση, αφού διαβάζω ότι είναι γεννημένη στη Λαμία. Βέβαια το υποκριτικό της ταλέντο είναι αρκετό για να παίξει το ρόλο Ατθίδος χωρίς να είναι., αφού άλλωστε η Λαμία δεν απέχει πολύ από την Αθήνα, ειδικά αν την βλέπεις από το Βερολίνο. Νομίζω πάντως ότι φυσιογνωμικά της πήγαινε ο ρόλος.

Η Γαλλική εταιρεία στην οποία ανήκε μια πολυκατοικία σε ακριβότατη περιοχή της Αθήνας με ενοίκους μέλη της ελίτ (η Α.Β. και ο Πλυτάς δεν θα ήταν οι μόνοι επώνυμοι) δεν θεώρησε ότι άξιζε να συντηρηθεί σωστά το ασανσέρ. Φαντάζομαι τον κατώτερο υπάλληλο στον οποίο είχαν αναθέσει τις υποθέσεις για παρακατιανές χώρες να βάζει τη σφραγίδα "Απορρίπτεται" αναφωνώντας "Bon pour l'Orient"
 
Το δημοσίευμα είναι από την εφημερίδα "Αυριανή" του Γιώργου Κουρή της Δευτέρας 11 Απριλίου του 1983.
Εν τω μεταξύ είναι χαρακτηριστικό το πολυτονικό σύστημα γραφής.
Αυριανή, Κουρής και ποιότητα/αξιοπιστία δεν πάνε μαζί.
 
Ο Γιώργος Μαρίνος σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Έλενα Ακρίτα, μιλάει για την απόφαση του να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλική του ταυτότητα, για τα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του.

 
Πίσω
Μπλουζα