Και για τη Δεσποινα ηταν ο δευτερος γαμος, ο πρωτος της συζυγος ηταν δικηγορος.
Η πρώτη γυναίκα του Γιώργου Μούτσιου ήταν η Ζανέτ ΣιστοβάρηΠοια είχε παντρευτεί σε πρώτο γάμο ο Μούτσιος;
Βρήκα μόνο μια αναφορά στο γάμο τους και το άρθρο λέει πως «η τέχνη και η μόδα ήταν πάντα ένας καλός συνδιασμός». Μοντέλο ήταν η Σιστοβάρη; Πάντως το άρθρο είναι απ ότι λέει το άρθρο του 1970.Η πρώτη γυναίκα του Γιώργου Μούτσιου ήταν η Ζανέτ Σιστοβάρη
Βρήκα μόνο μια αναφορά στο γάμο τους και το άρθρο λέει πως «η τέχνη και η μόδα ήταν πάντα ένας καλός συνδιασμός». Μοντέλο ήταν η Σιστοβάρη; Πάντως το άρθρο είναι απ ότι λέει το άρθρο του 1970.
Ναι η Ζανέτ Σιστοβάρη ήταν κόρη Σιστοβάρη. Το κατάστημα υφασμάτων Σιστοβάρη στην Ερμού. Η Ζανέτ δεν ήταν μοντέλο, ήταν παντρεμένη πριν και είχε μια κόρη από τον πρώτο γάμο της. Δεν ξέρω λεπτομέρειες.Σιστοβάρης δεν ήταν οίκος μόδας? Ή κάτι τέτοιο? Ήταν πολύ γνωστό όνομα στα νιάτα μου.
Κοίταξα στο Γκουγκλ. Γουναρικά. Διεθνής οίκος. Το μόνο που λένε είναι ότι ο Νίκος Σιστοβάρης είχε παντρευτεί την κόρη του Τσάπλιν (και εγγονή του Ευγενίου Ο'Νηλ). κι ο γιός του λέγεται Τσάρλι. Ίσως να έχω δει διαφημίσεις Sistovaris σε Αμερικανικά περιοδικά, τότε που οι γούνες δεν ήταν ταμπού,
Μπα, και στο Sistovaris το ίδιο λένε.
Βρήκα μια αναφορά που έλεγε ότι η Σοφία Λώρεν αγόραζε γουναρικά από τον οίκο (όχι όμως τον Νίκο, ο οίκος ήταν "Παναγιώτης Σιστοβάρης και υιοί" και είχε έδρα στη Γενεύη)
Άρα λογικά η Ζανέτ Μουτσίου ήταν κόρη κάποιου από το Σιστοβαρέικο, εξ ου και η σχέση με τη μόδα.
Υποθέτω η κυρία Π. Λ. μπορεί να μας πει περισσότερα.
Ξεκινά με τις τσάντες, αλλά καταλήγει ελαφρώς στο κουτσομπολιό το κειμενάκι για την Ελένη Ανουσάκη.