Retroid #01

Retroid #01 2022-02-20

No permission to download
Σωστός ο δαίμων του υπολογιστή μου (δηλαδή εγώ)!
 
Το διόρθωσα. Ότι βλέπεται εγώ τα έχω κάνει. Βαράτε ελεύθερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πολλά συγχαρητήρια! Ειδικά η περιδιάβαση στη Στουρνάρα της εποχής εκείνης, (αλλά και τα διαφημηστικά της εποχής) όλα τα λεφτά! Αναμένουμε τη συνέχεια!
 
Η ώρα του Tempus πλησιάζει!

Υμνήστε Τον, Δοξάστε Τον, Λατρέψτε Τον!
 
Ας ευχηθούμε μόνο το Retroid να καταφέρει να αποκτήσει πάνω από τέσσερα τεύχη, σπάζοντας έτσι την "κατάρα" των ωραίων ρετροπροσπαθειών του παρελθόντος (iamretro και pcmrace) που ξεκίνησαν με φόρα, αλλά σταμάτησαν αμφότερα μετά την κυκλοφορία του τετάρτου τεύχους τους.

Παράληψή μου να μην αναφέρω και το "Phoenix" που εξεδίδετο παλιά από μελή του παρόντος ανταλλακτηρίου απόψεων... Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα τα τεύχη του; Θα ήθελα να τούς ρίξω μια ματιά μετά από τόσα χρόνια...

Όσο για Retroid, μόνο σεβασμός και ταπείνωση μπροστά στον Μάριο/telonio για τη διάθεση του να παρακινεί εμάς τους υπόλοιπους!
 
Προτείνω σε όλους αυτούς (τους ελάχιστους) που θα διαβάσουν και αυτό το τεύχος του Retroid να μπουν στον κόπο να γράψουν ένα θέμα της αρεσκείας τους, ώστε το τρίτο τεύχος -σε λίγους μήνες- να είναι το καλύτερο όλων!
 
Προτείνω σε όλους αυτούς (τους ελάχιστους) που θα διαβάσουν και αυτό το τεύχος του Retroid να μπουν στον κόπο να γράψουν ένα θέμα της αρεσκείας τους, ώστε το τρίτο τεύχος -σε λίγους μήνες- να είναι το καλύτερο όλων!
Έχουμε ήδη ξεκινήσει ;)
 
Έλληνα ή ξένο;

Από ξένους το μυαλό μου πάει στον LGR και στον Explaining Computers.

Απο Έλληνα θα σας πω αν μου πείτε ότι δεν είναι ξένος youtuber.. :)
 
Εμενα με μπερδεψε το "Retro-PC" γιατι ο MVG τουλαχιστον δεν ασχολειται με retro PC... δεν ασχολείται γενικοτερα με PC εδω που τα λεμε.

Εμενα το μυαλο μου πηγε στον Adrian Black.

Τωρα απο ελληνες youtubers δεν ξερω πολλα πραγματα, βεβαιως εγω παρακολουθω κυριως οτι εχει να κανει με hardware. Πχ, αυτος ο Atheatos ειναι πολυ εντυπωσιακος...
 
το περιοδικό ήταν πολύ καλό από το πρώτο τεύχος αλλά νομίζω ότι στο 2ο τεύχος άνετα πήγαινα σε περίπτερο να το αγοράσω σε έντυπη μορφή. Η βελτίωσή του στις λεπτομέρειες είναι εκπληκτική και τα κείμενα θυμίζουν (σε όσους το έζησαν) το ύφος και το χιούμορ των παλιών εντύπων όπως το pixel. Μπράβο σε όσους συμμετείχαν στην δημιουργία του και περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα τεύχη!
 
Πόσα άτομα -κατά μέσο όρο- έγραφαν στο Phoenix;

Υπήρχε "επαγγελματίας" DTP artist;
 
Πίσω
Μπλουζα