Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Γιατι δεν περιμεναν δυο - τρια χρονια ακομα να ενηλικιωθει το παιδι και να διαλεξει μονο του το ονομα του;
 
Βαφτίσια με το στανιό? Στην εποχή του Καρλομάγνου και του Βλαδιμήρου (για τον οποίο τσακώνονται Ουκρανία και Ρωσία) που οι υπήκοοι γίνονταν χριστιανοί με το ζόρι βαφτίστηκε ο Κατσαράκος? Κι ο ιερέας πώς δέχτηκε να τελέσει το μυστήριο παρά το ότι μπροστά του έσερναν με τη βία (η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική... αν αυτό δεν είναι κακοποίηση παιδιού δεν ξέρω τι είναι) το παιδάκι?
 
Άρα τοποθετεί τη θέση της ΜΗΤΕΡΑΣ πιο μπροστά από της σταρ. Όχι της συζύγου. Ο ρόλος της συζύγου είναι να είναι σύντροφος του συζύγου και τούμπαλιν, (αν και στην εποχή μου και παλιότερα ήταν σκέτα τροφός, αφού οι άντρες ούτε να βράσουν μακαρόνια δεν ξέρανε ή δεν καταδέχονταν). Δεν είναι απλώς μηχανή παραγωγής και ανατροφής παιδιών.
 
Τρίτο και τυχερό το μωράκι. Που θα πει οι δύο χαριτωμένες κόρες ήταν άτυχες. Ή ατυχήματα. Άλλωστε αυτές δεν είναι διάδοχες, είναι παρακατιανές. Και δεν λέει ότι τις έβαλε κι αυτές μπροστα στο πιάνο να μαθαίνουν όπως τον διάδοχο, ακόμη κι αν το μουσικό ταλέντο του συναγωνίζόταν το δικό μου (που είναι ανύπαρκτο)
 
Χμμμ... στο σχετικό θέμα για το "Τραγούδα Θεατρίνε" που υπάρχει κάπου στο φόρουμ αναφέρονται κουτσομπολιά ότι ο Β. τα είχε με τη συμπρωταγωνίστρια Μαρία Αλιφέρη την εποχή εκείνη. Φυσικά οι φήμες για σχέσεις συμπρωταγωνιστών υπάρχουν από τότε που υπήρξε θέατρο και χρησιμεύουν για διαφήμιση κι άλλωστε αν ήταν σωστές δεν θα ήταν ο πρώτος παντρεμένους που τσιλιμπούρδιζε.
 
Πίσω
Μπλουζα