Οι σταρ και τα παιδιά τους!

"Ο,τι πιο ανωτερο"!!! Ισως επειδη ειναι ανεβασμενη σε καμια σκαλα.
Εν τω μεταξυ, προτου διαβασω το κειμενο την περασα για τη μητερα της Βισση, οχι για την κορη της.
Αυτά συμβαίνουν άμα μοιάζεις στον Καρβέλα.
 
...είναι δύσκολο σήμερα να ελέγξεις το παιδί σου, πρέπει να είσαι συνεχώς δίπλα του...

θα μπορούσε να πει επιπλέον: ''λάθη κάνουμε...κανείς δεν είναι άσφαλτος...'':gun:
 
...είναι δύσκολο σήμερα να ελέγξεις το παιδί σου, πρέπει να είσαι συνεχώς δίπλα του...

θα μπορούσε να πει επιπλέον: ''λάθη κάνουμε...κανείς δεν είναι άσφαλτος...'':gun:
όπως το περιβότητο " τρώω είδη υγιεινής..." εννοώντας είδη υγιεινής διατροφής :gun::gun::gun:
Βέβαια το έχει δηλώσει η ίδια ότι δεν το έχει με την γλώσσα αλλά όπως έλεγαν οι αρχαίοι "Τὸ σιγᾶν κρεῖττόν ἐστι τοῦ λαλεῖν "
 
Τελευταία επεξεργασία:
Βάλτε και καμιά ταμπελίτσα με όνομα για μας τους ξενητεμένους που δεν ξέρουμε ούτε τις σταρ ούτε τα παιδιά τους

(Α, μάλιστα... και τώρα που ξέρω ότι τη λένε Ειρήνη Νικολοπούλου δεν μπορώ να πω ότι φωτίστηκα. Ανεπίδεκτος)
 
Γιατί εγώ νομίζω ότι ο λόγος που δεν επανέλαβε το ίδιο λάθος (*) ήταν η μπούφλα ("χαστουκάκι") και όχι η επακολουθήσασα εξήγηση? Και προφανώς το παιδί δεν θα ανοιγόταν εύκολα. Στοιχειώδης αυτοάμυνα. Τα χαστούκια που δίνονται σε "ποιοτικό χρόνο" πονάνε το ίδιο.

(*) Περιττολογία... μόνο κάτι το "ίδιο" μπορείς να επαναλαβεις με τον τρόπο που εννοεί. Αν ο νεαρός επαναλάμβανε άλλο λάθος, τότε ή το παλιότερο χαστουκάκι και η σχετική εξήγηση για εκείνο ήταν αναποτελεσματικά (οπότε η κυρία αντιφάσκει όταν λέει "ποτέ") ή ήταν λάθος που δεν επέσυρε ποινή οπότε τι σχέση έχει με τον έπαινο της παιδαγωγικής μεθόδου "έγκλημα και τιμωρία"?
 
Υπάρχει κανας διάσημος που να έχει φυσιολογικές σχέσεις με τα παιδιά του; Όλοι περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί τους αλλά είναι και πολυάσχολοι, είναι φίλοι με τα παιδιά τους και πιστεύουν στο διάλογο, αλλά πάντα τα παιδιά έχουν δικές τους προσωπικότητες. Σοβαρά; Θαρρείς και τα παιδιά όλων των Ελλήνων διάσημων είναι της Ακαδημίας.

Κάποιος που να έχει βρωμόπαιδο για βλαστάρι, που το βρωμόπαιδο για βλαστάρι να πίνει και να καπνίζει στην εφηβεία και να έχει σκατά βαθμούς ή τουλάχιστον να είναι απλά για μπάτσες δεν παίζει; Όλα είναι πια τόσο πολύ καθωσπρέπει;

Σιγά μην τα είπε έτσι όλα αυτά. Αυτό που θα είπε και φυσικά η φυλλάδα δεν μπορούσε να επαναλάβει είναι ότι με την δουλειά που έχει δεν ασχολείται με το γιο της αλλά τα χαστούκια της τα έριξε. Τα άλλα περί ποιοτικού χρόνου και δεν ανοίγεται εύκολα είναι τρίχες. Ποιος έφηβος μαρή θέλει να τον πάει η μάνα του στο σχολείο; Σύνελθε!
 
Δεν της φτάνανε οι πολύτιμοι λίθοι στα πατούμενα (ή είναι λαμπάκια που αναβοσβήνουν?) ήθελε και φιογκάκια. Το στραφταλιστό γιλέκο-πανοπλία δεν το σχολιάζω.
 
Δυο ετων η Μαρθα το '70 καθοτι γεννηθεισα το '68. Εκτος εαν η φωτογραφια τραβηχτηκε το 1969 γιατι το παιδακι δεν φαινεται για δυο ετων εδω.
 
Πίσω
Μπλουζα