Κάζαπλαστ

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.580
Αντιδράσεις
1.724
Με ρωτησαν αν ξερω κατι για αυτο το κουκλακι ελληνικης κατασκευης. Λεγεται οτι το παρηγαγε μια εταιρεια "Κάζαπλαστ" για την οποια δεν ξερουμε τιποτα αλλο.

clown.jpg
 
 
Δεν είναι bots αυτά, ρε παιδιά, ή δεν ξέρω τι άλλο; Από χιλιόμετρα μακριά φαίνεται ότι το κείμενο είναι αρχικά γραμμένο σε άλλη γλώσσα και εν συνεχεία μεταφρασμένο από αυτόματο μεταφραστή...

Επίσης, μόνο εγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το "μπουκάλι/κουκλάκι" από τα "60s" κιόλας; :fafoutis: :fafoutis:
 
Αυτό καταλαβαίνω και εγώ αλλα βλέπω ότι έχει κάνει και like σε κάποιο post
 
εγώ απ΄ ότι καταλάβα βρήκε σε μια παραλία στην Ιταλία αυτό το πλαστικό μαραφέτι και θέλει να του πούμε τι είναι. πχ μπουκάλι από σαμπουάν ή οτιδήποτε. τώρα όντως η μετάφραση προφανώς από τα ιταλικά με auto translate κάνει το κείμενο του περίπου...κινέζικο.
 
Κι εγω τί να κανω τωρα; :p Πειτε μου ο,τι θυμαστε/ξέρετε
 
Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο, αλλά στο Google υπάρχουν φωτογραφίες από αυτοκινητάκια στρατιωτικά κυρίως, τα οποία λένε ότι είναι της Καζαπλάστ. Το συγκεκριμένο μπουκάλι δεν φαίνεται να έχει σχέση, μοιάζει να ήταν από σαμπουάν ή κάτι παρόμοιο, με βιδωτό καπάκι που λείπει.

Edit: ανακάλυψα και ένα θέμα του Retromaniax για καταβρεχτήρι Καζαπλάστ, στο οποίο όμως δε φαίνονται οι φωτογραφίες της αρχικής δημοσίευσης.

Επίσης, βρήκα σε μια λίστα επιχειρήσεων την καταχώρηση "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΥΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΙΛΑΟΣ Δ.ΚΑΖΑΓΛΗΣ ΚΑΖΑΠΛΑΣΤ", και εδώ στοιχεία της εταιρίας με διεύθυνση Κύπρου 5, Μοσχάτο. Στο Street View στο Google φαίνονται 2 εταιρίες πλαστικών σε αυτή τη διεύθυνση, Πλαστικά Θράκης και Polypan, που ίσως να έχουν σχέση με την Καζαπλάστ. Δεν μπορώ να βρω παραπάνω στοιχεία online, ίσως κάποιος πρέπει να δει από κοντά την περιοχή για να δει αν η εταιρία υπάρχει ακόμα.

1659146287694.png


1659148663084.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα