Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Εγώ ταυτίζομαι με σένα. Κάθε πρώτη του μηνός έχω λεφτά. Στις δύο του μηνός, δεν έχω. Τι κάρμα κι αυτό το δικό μας! Οπότε, καταλαβαίνω την κυρία Ιωαννίδου. Όσα να υπάρχουν, κάποια στιγμή, αν μόνο τραβάς, τραβάς, τελειώνουν τα σκασμένα και μια μέρα κοιτάς το συρτάρι και είναι άδειο.
και την πρωτη καλα ειναι
περαστε την πρωτη του μηνος
 
Μα τι απρόσεχτη που ήταν η κυρία Μπάρμπα? Καλά να χάσει χρήματα, μικρά είναι, χάνονται εύκολα, σαν τις κάλτσες στο πλυντήριο. Μικροπράματα κι εγώ χάνω. Αλλά να χάσει και ακίνητα, κοτζάμ ντουβάρια?
 
Φαντάζομαι είναι αλλά με την έννοια της αλληλεγγύης. Η φιλανθρωπία περιέχει απόσταση, κι ίσως κι ελεημοσύνη. Λέω εγώ τώρα, όχι οτι ξέρω και θετικά τι εννοούσε η Μαρίζα (που τη θαυμάζω πολύ και τη θεωρώ την κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια).
 
Τι είπε ο κ. Μητρόπουλος? (Του οποίου μόνο το όνομα και την ιδιότητα του πρώην ποδοσφαιριστή ήξερα, αλλά μόλις αποφάσισα ότι τον συμπαθώ κάργα διότι διάβασα ότι έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα οπότε δεν μπορεί παρά να είναι υπέροχος άνθρωπος). Δυστυχώς οι πληροφορίες που βρήκα περιλάμβαναν ασήμαντα πράγματα όπως την ημερομηνία γέννησής του αλλά όχι τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του, οπότε αναγκάζομαι να προσφύγω εδώ για να συμπληρώσω την ελλιπή μου μόρφωση. Ένας διοπτροφόρος γλάρος τουλάχιστον πρέπει να ξέρει με τι συμφωνεί 100%. :p
 
Πίσω
Μπλουζα