Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Joined
- 23 Απρ 2011
- Μηνύματα
- 9.379
- Αντιδράσεις
- 6.167
Προς το παρον υπαρχει κανονικα στο youtube.
Διόρθωση: Το κομμάτι ερμηνεύει η Diana Ross και όχι η Donna Summer.Πάντως η εισαγωγή του κομματιού της Donna Summer ταίριαζε κουτί στην ατμόσφαιρα των 3 σειρών του Λειβαδίτη. Λες και γράφτηκε αποκλειστικά για αυτές
Ωωχ ναι δίκιο έχεις. Diana Ross η ερμηνεύτρια,αλλά πάντα τις μπέρδευα τις δύο αυτές τραγουδίστριες και ασυναίσθητα καταλόγιζα τραγούδια της μίας στην άλλη. Η πλάκα είναι πως στην δισκοθήκη μου έχω πολλά cds και των δύοΔιόρθωση: Το κομμάτι ερμηνεύει η Diana Ross και όχι η Donna Summer.
️And i miss you, in the bars, in the trains and i miss you ️. Βασικά, βρήκα το κομμάτι πάνω στο οποίο βασίστηκε το I Miss You και ακούγοντας το, δεν εκπλήσσομαι για το ότι κάποιοι συνάδελφοι στα πρώτα μηνύματα νόμισαν ότι πρόκειται για το γνωστό σουξεδάκι, βέβαια, το πώς ένα καψουροτράγουδο είναι κατάλληλο για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, είναι κάτι άλλο.Επειδή οι περισσότεροι σύνδεσμοι στην αρχή του θέματος, όσον αφορά τη μουσική τίτλων της σειράς δεν λειτουργούν, παραθέτω εκ νέου
το τραγούδι το οποίο περιέχεται στο soundtrack της ταινίας "Thank God It's Friday" (1978) :
Diana Ross - Lovin' Livin' and Givin' 1978
Γενικά τα καθάρματα (ιδιαιτέρως τα γερμνανικά ή γερμανόφιλα) στην Ελλάδα τυγχάνουν εξαιρετικά προνομιακής μεταχείρισης!Εδώ παρακάτω βρήκα άρθρο σχετικό με τη δράση του πιο αδίστακτου αρχαιοκάπηλου που έδρασε στη χώρα μας από το δεκαετία του 60 μέχρι και τέλη της δεκαετίας του 90, του Στέφαν Γκέριγκε! Το καλοκαίρι του 1979 μόλις αποφυλακίσθηκε, με τη νέα του ομάδα-σπείρα έκλεψαν το τέμπλο της Αγίας Τριάδας Μετεώρων τεμαχίζοντάς το σε 30 κομμάτια!!! Όπως και στη σειρά, αλλά σε μικρότερα κομμάτια. Η σπείρα με τα 32 άτομα πιάστηκε, αλλά λόγω της περίεργης κωλυσιεργίας των αρχών η δίκη άργησε 5 χρόνια και ο Γκέριγκε αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ώσπου συνέχισε ξάνά την αρχαιοκαπηλία και την λεηλασία των αρχαιοτήτων! Είχε συλληφθεί πάνω από τέσσερις φορές και όλο κατάφερνε να αποδρά από τον Κορυδαλλό, να αλλάζει διαβατήρια, περούκες κλπ Η προτελευταία που δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού της Κρήτης ήτανε το 1994! Το 1995 οδηγήθηκε πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού και υπό άγνωστες συνθήκες δραπέτευσε για άλλη μια φορά και τελευταία!!! Έφυγε από τη χώρα κουβαλώντας κειμήλια και αρχαιότητες άγνωστο με ποιο τρόπο! Έκτοτε δεν ξαναπιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία και τα ίχνη του χάνονται! Η περιουσία που έκανε πουλώντας τα κλεμμένα κειμήλια και αρχαία στο εξωτερικό είναι τεράστια!
Όπως φαίνεται στις φωτό του άρθρου το πρόσωπο του Γκέριγκε μοιάζει αρκετά όπως τον υποδύονταν στην σειρά ο Δημήτρης Μυράτ!
![]()
Ο μεγαλύτερος αρχαιοκάπηλος που έδρασε ποτέ στη χώρα 1994 - ΠΑΣΚΕΔΙ
Ο μεγαλύτερος αρχαιοκάπηλος που έδρασε ποτέ στην σύγχρονη Ελλάδα. Ο Γερμανός που είχε συλληφθεί πάνω από τέσσερις φορές, αλλά δραπέτευε, άλλαζε ταυτότητα και συνέχιζε τη δράση του… Ξημερώματα Σαββάτου 22 Οκτωβρίου 1994. Ο Στέφαν Γκέρικε, που επί τριάντα χρόνια μπαινόβγαινε στις ελληνικές...www.paskedi.gr
Όχι δεν υπάρχει παρά μόνο το τελευταίο επεισόδιο στο αρχείο της ΕΡΤ. Όσο αναφορά τα επεισόδια που υπάρχουν στο YouTube είναι από ιδιώτη,και όχι από την ΕΡΤ. Δεν ξέρω κατά πόσο η ΕΡΤ θα μπορούσε να επεξεργαστεί τα αντίγραφα αυτά να τα μεταδώσει.Μου κάνει πάντως εντύπωση το πώς η σειρά υπάρχει, ενώ ήταν ξεγραμμένη από το αρχείο της ΕΡΤ, χωρίς φυσικά αυτό να είναι κακό, δε καμία περίπτωση. Με το εργαλείο που ονομάζεται ίντερνετ, όλα μπορούν να βρεθούν, ποτέ δεν ξέρεις....
"Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..."Γενικά τα καθάρματα (ιδιαιτέρως τα γερμνανικά ή γερμανόφιλα) στην Ελλάδα τυγχάνουν εξαιρετικά προνομιακής μεταχείρισης!