Ποιά ταινία είδατε χτες το βράδυ ;

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πότε το Χόλλυγουντ ενδιαφέρθηκε για ιστορική ακρίβεια, από ρούχα μέχρι γεγονότα?
Δεν έχεις κι άδικο. Ειδικά για τα γεγονότα, έχουν τόση σύγχυση αυτοί που φτιάχνουν τις ταινίες, που μπροστά τους τα παιδιά της 6ης δημοτικού θεωρούνται κινητές εγκυκλοπαίδειες.
 
  • Like
Reactions: RIO
Ποια ταινία είδαμε χθες ρωτάει το thread; Μα χθες ήταν Σάββατο. Το Σάββατο δεν βγαίνουμε έξω;
Φυσικά και όχι, προτιμούμε να δούμε Blood In, Blood Out (1993).
3 ωρίτσες ταινία με το καλύτερο θέμα σχετικά με τις συμμορίες Μεξικανών και άλλων φυλών της Αμερικής. Στη φυλακή και έξω.

 
Παρακολούθησα για πέμπτη φορά την εξαιρετική ταινία "The shawshank redemption" με τον άστοχο ελληνικό τίτλο "Τελευταία έξοδος:Ρίτα Χέιγουορθ", με τους Tim Robbins και Morgan Freeman να δίνουν δυνατές ερμηνείες, με μια αποκαλυπτική σκηνοθετική μαεστρία από τον Frank Darabont και με απολαυστική μουσική!

Οπωσδήποτε σας την προτείνω...είναι μακράν η καλύτερη ταινία με φυλακές!

the-shawshank-redemption.jpg
Προβολή συνημμένου 131260

YouTube - End Title (The Shawshank Redemption Soundtrack) También quería comentar que los juegos en línea combinan de maravilla con la película. Por cierto, encontré el sitio https://quickwin-greece.com/ , donde hay mucha información útil sobre este tema. Creo que a quien le guste, la información del sitio le será muy útil.

Είναι αλήθεια ότι πολλές παλιές ταινίες αξίζει να τις ξαναδούμε ξανά και ξανά. Χθες ξαναείδαμε το "Shutter Island", επίσης μια καλή επιλογή που αξίζει να την προσέξουμε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Charade (1963) με τον Καρυ Γκραντ και την Ωντρεϊ Χεμπορν. Κλασικο και αγαπημενο.
Ειχα πολλα χρονια να δω αυτη την ταινια και χθες την ευχαριστηθηκα με το παραπανω. Οχι μονο λογω της ευφυους αστυνομικης πλοκης της, αλλα και λογω του πολυ χαριτωμενου χιουμορ που την διεπει. Οσο για την μουσικη του Χενρυ Μαντσινι, θα ελεγα πως ειναι μια απο τις ωραιοτερες που γραφτηκαν ποτε για τον κινηματογραφο.

 
Ποια ταινία είδαμε χθες ρωτάει το thread; Μα χθες ήταν Σάββατο. Το Σάββατο δεν βγαίνουμε έξω;
Φυσικά και όχι, προτιμούμε να δούμε Blood In, Blood Out (1993).
3 ωρίτσες ταινία με το καλύτερο θέμα σχετικά με τις συμμορίες Μεξικανών και άλλων φυλών της Αμερικής. Στη φυλακή και έξω.

Τι ταινιάρα ήταν αυτή!!! Την είχα δει μεταμεσονύκτια στο mega αρχές του 2000 αν θυμάμαι καλά! Τελείωσε 4:30 το πρωί. Ούτε που κατάλαβα την διάρκεια της. Δεν ήθελα να τελειώσει! Vatos Locos forever..
(μετά από "ψάξιμο" πληροφοριών εκείνη την περίοδο, είχα διαβάσει τότε πως η αρχική διάρκεια της ταινίας ήταν 5:30 ώρες! Φυσικά έπεσε "ψαλίδι" για να μπορέσει να προβληθεί στον κινηματογράφο! Κρίμα όμως για τις υπόλοιπες 2,5 ώρες που ποτέ δεν μπορέσαμε να δούμε-και να βρούμε φυσικά. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν. Πίστευα πως μετά από τόσα χρόνια και τόσες επανεκδόσεις σε blu-ray θα έβγαινε και η αρχική κόπια. Αλλά δεν..)
 
Πίσω
Μπλουζα