Πρόσφατο περιεχόμενο από divined

 1. divined

  Super Ghouls 'n Ghosts (Review + Video Walkthrough)

  Συγχαρητήρια Metal Candy Man για το υπέροχο κείμενο και το αλάνθαστο σου gameplay. Εγώ χρειάστηκα να φορτώσω πάρα πολλές φορές τα snapshots στο SNES MINI για να το ολοκληρώσω.
 2. divined

  Ποιο παιχνίδι (ρετρό) παίζετε αυτό το διάστημα;

  Έχω και εγώ πολύ καιρό να εμφανιστώ. Αυτή την περίοδο και στον λίγο χρόνο που έχω διαθέσιμο ασχολούμαι με το παλιό καλό Wolfenstein 3D με το Wolf3D και high-resolution pack. Απίστευτη δουλειά και δίνει νέα πνοή στο παιχνίδι.
 3. divined

  Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια (Eurobasket '87)

  Καλοκαίρι 1987< Πολύ ζέστη στο πατρικό και η παρέα του Γκάλη - Γιαννάκη - Καμπούρη και των άλλων παιδιών να μας συντροφεύει και να μας προσφέρει στιγμές απερίγραπτης χαράς. Από τότε παράτησα το ποδόσφαιρο και έπαιζε συνέχεια μπάσκετ.
 4. divined

  Ρε μάγκες πως μπορείτε και παίζετε παιχνίδια στον υπολογιστή με τα πλήκτρα WASD;;;

  Συνήθεια είναι όλα. Εγώ από την άλλη μέχρι τα 30 μου περίπου ήμουν αποκλειστικά pc και πριν home computer gamer. Οπότε τι πιο φυσικό. Απο τότε το γύρισα στις κονσόλες και σήμερα ελάχιστα παίζω στο pc. Μου φαίνεται λίγο παράξεκο το πόσο εύκολα έπαιζα τότε με WSAD αλλά θα επανέρθει εύκολα...
 5. divined

  Μario Maker

  Πολλά και ενδιαφέροντα τα νέα χαρακτηριστικά. Έχω να ακουμπήσω το παιχνίδι από την έκδοση του για Wii U προ αρκετών ετών. Μου άρεσε ιδιαίτερα το night mode καθώς και το Super Mario 3d world. Περισσότερο απολαμβάνω τις πίστες των άλλων παρά δημιουργώ αλλά δεν ξέρεις ποτέ.
 6. divined

  Απόψε με τον Τέρενς Κουίκ

  Αυτή είναι αρχαιολογική ανασκαφή. 9 έτη σχεδόν περίμενε απάντηση ο άνθρωπος. Πλέον ο κ. Κουικ έχει προσχωρήσει σε άλλον τομέα και είναι ειδικός στην επιβίωση και μετεπιβίβαση.
 7. divined

  Συνέντευξη του ιδρυτή του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

  Καλησπέρα Παραθέτω την συνέτευξη του κ. Τσέκουρα, ιδρυτή του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής στον κ. Οπλοποιό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού πρακτορείου ειδήσεων. Έχει ενδιαφέροντα στοιχεία για όποιον δεν έχει επισκεφτεί την έκθεση.
 8. divined

  Itochu vs Nortec

  Ακριβώς αυτό συνέβη. Μου έσπασε εντός εγγύησης δίχως να καταλάβω ακριβώς τον λόγο καθότι δεν θυμάμαι να προηγήθηκε πτώση ή χτύπημα. Έπαιξα ένα βράδυ προτού κοιμηθώ, το έβαλα στη θήκη του (υφασμάτινη να πω την αλήθεια) και κοιμήθηκα. Το πρωί κάπου πήγαμε οπότε δίχως να το ανοίξω το έβαλα στην...
 9. divined

  Itochu vs Nortec

  Πέρα απο τα ιστορικά να αναφέρω και τις εμπειρίες μου από την τρέχουσα αντιπροσωπεία, η οποία σε δύο περιπτώσεις προβληματικών 3DS (δικό μου και μίας συναδέλφου) δεν μας εξυπηρέτησε. Συγκεκριμένα, το δικό μου είχε σπασμένη άνω οθόνη. Περίμενα ότι θα την άλλαζαν με δικό μου κόστος. Αντί αυτού...
 10. divined

  Neo Geo Mini

  Κάπως έπρεπε να ξεχωρίσουν απο τον ανταγωνισμό. Γέμισε η αγορά με mini retro κονσόλες!!
 11. divined

  Amiga VS 16 Bit Κονσόλες

  Υπάρχουν δεδκάδες τρόποι για να παίξεις τα γνήσια Mario. Καλύτερα να επικέντρωναν τις προσπάθειες τους σε ανάπτυξη κάτι νέου και πρωτύπου για την αγαπημένη Amiga.
 12. divined

  The Legend of Zelda: Link's Awakening Review

  Καλημέρα Εμένα η άποψη μου για το παιχνίδι είναι θετικότατη. Το έπαιξα και εγώ αργά στο 3DS (έκδοση DX) και με είχε γοητεύεσει η περιπλοκότητα των μπουντρουμιών αναλογιζόμενοι τις τεχνικές δυνατότητες της κονσόλας. Η ποικιλία των όπλων είναι μεγάλη αν και δεν ξεφεύγει απο το κλασικό κλισέ της...
 13. divined

  Amiga model X

  Πολύ ρετρολαγνεία έχει πέσει τα τελευταία έτη με την ανακατασκευή κλασικών κονσολών, αρχής γενομένης με το NES mini. Έχω αυθεντική Amiga 1200 και δεν βρίσκω τον λόγο να ασχοληθώ με emulation. Για όσος δεν έχουν αυθεντικό hardware και λαμβάνοντας υπόψη το κόστος απόκτησης μίας λειτουργικής για...
 14. divined

  Η εξέλιξη των χειριστηρίων σε μια εικόνα

  Αναλυτικότατο. Το Wii U gamepad μία κατηγορία μόνο του αψηφεί κάθε νόμο της εξέλιξης! :-)
 15. divined

  Μπερδεμένος με το Wii

  Όλα τα Wii εκτός απο το Wii mini, που κυκλοφόρησε στο τέλος της ενεργής ζωής του, έχουν υποστήριξη wi-fi. Τα parental controls απο όσο θυμάμαι, περιόριζαν την πρόσβαση σε ορισμένα κανάλια της κονσόλας (wii shop κλπ) αλλά δεν έκοβε τελείως την πρόσβαση.
Μπλουζα