Πρόσφατο περιεχόμενο από fani_grgr

 1. fani_grgr

  Σειρά παραμυθιών : Περσέας [Εκδόσεις Ρέκος]

  Κι εγώ την Ραπουνζέλ ψάχνω. Υπάρχει δυνατότητα αυτοι που έχουν τα βιβλία να ανεβάσουν τις σελιδες σε μορφή φωτογραφίας ???
 2. fani_grgr

  Ρετρό Χριστούγεννα!

  Ειναι απίστευτο το τι τελικά μένει στην μνήμη μας ... ακομα και πραγματα που τοτε δεν δίναμε σημασία! Η φωτογραφία δεν ειναι δική μου , ομως το δεντρο ειναι ακριβώς ίδιο με αυτό που στολίζαμε σε όλη τη δεκαετία του 80.
 3. fani_grgr

  Ρετρό Χριστούγεννα!

  Φυσικό δέντρο , γυάλινες μπάλες που η μαμά μου τις κρατούσε μέσα σε χάρτινες θήκες (καθε χρόνο ηταν και λιγότερες) πολύχρωμα αγκαθωτά λαμπάκια, πάχνη/χιόνι και ασημί βροχή!!!
 4. fani_grgr

  Εκπομπή για τους αγρότες [Η περιπέτεια των φυτών]

  Θυμάται κάνεις ποια χρονολογία προβάλλονταν στην Ελλάδα ?
 5. fani_grgr

  30 χρόνια AIDS

  Θυμάμαι αρχές 90 διάβασα το βιβλίο της Λίτσας Ψαραύτη το αυγό της έχιδνας με σχετικό θέμα και πραγματικά με είχε συγκλονίσει!
 6. fani_grgr

  Παιχνίδι- θέατρο με φιγούρες

  Λοιπό σαν φιλοσοφία μοιάζουν πάρα πολύ!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τον κόπο που έκανες να το ψάξεις!!!:sure:
 7. fani_grgr

  Σοκολατένια αυγά / Σοκολατένιοι λαγοί

  Δεν βγαίνουν τώρα??? Sorry άλλα έχω μείνει λίγο πίσω!!! Αυτά που λέω εγώ κυκλοφόρησαν μέσα του 80.
 8. fani_grgr

  Σοκολατένια αυγά / Σοκολατένιοι λαγοί

  Θυμάται κανείς τα mini αυγά Kinder ? Ήταν πολύ μικρούλια και μέσα σε ένα διάφανο πλαστικό αυγό που οι δύο άκρες του σχημάτηζαν ένα ζωάκι δλδ η μία μεριά ήταν η μουσούδα και η άλλη η ουρά του. Έτσι έμοιαζε πως τα αυγά ήταν στην κοιλιά του. Τα αυγά ήταν πολύ πιο νόστιμα από ό,τι είναι τώρα και...
 9. fani_grgr

  Παιχνίδι- θέατρο με φιγούρες

  Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, το παιχνίδι που λέω εγώ είχε χάρτινες φιγούρες ... δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός τόσο σβήνονται από την μνήμη μου λεπτομέρειες !!!
 10. fani_grgr

  Παιχνίδι- θέατρο με φιγούρες

  Μήπως υπάρχει κάποιος που θυμάται κάτι παρόμοιο ?
 11. fani_grgr

  Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

  Ωραίος ο Πουλόπουλος.
 12. fani_grgr

  Το ψέμα (Ζωρζ Σαρή)

  Θυμάμαι αυτό το εξώφυλλο με το πράσινο φόρεμα με τον τεράστιο άσπρο κεντητό γιακά ! Νομίζω πως κάπου στο πατρικό μου βρίσκετε αυτή η έκδοση!
 13. fani_grgr

  Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

  Δεν μπορώ να μην μοιραστώ μία γενική διαπίστωση ... γενικά στην Ελλάδα (πλην μερικών εξαιρέσεων) έχουμε έλλειψη αισθητικής παιδείας, είτε έχει να κάνει με την διακόσμηση, είτε με την αρχιτεκτονική, είτε με το ντύσιμο. Αυτό το βλέπεις στους ανθρώπους, στα σπίτια τους, στο πως είναι δομημένες οι...
 14. fani_grgr

  Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

  Τρελό πουκαμισάκι!
 15. fani_grgr

  Πασχαλιάτικες Αναμνήσεις

  Ρετρό Πάσχα Τις πασχαλινές διακοπές πάντα τις συνδύαζα με φυγή εκτός πόλεως. Είτε στο σπίτι της γιαγιάς μου , είτε στο εξοχικό μας στην Χαλκιδική. Η μυρωδιά της φύσης και του πράσινου, η άνοιξη, τα τσουρέκια της μαμάς, η αγωνία για την επιλογή του σωστού αυγού, το τρελό κουτσομπολιό την Μεγάλη...
Μπλουζα