Καταπληκτικη δουλεια kampia μου σε ευχαριστουμε που τα ανεβασες. Αυτο το σπιτι ειναι απο τα αγαπημενα μου της barbie. Δυστυχως δεν το ειχα ποτε και στο ebay σπανια το συναντας. Δεν ειναι ενα ενιαιο αλλα τεσσερα δωματια που τα αγοραζεις ξεχωριστα. Μου φαινονται παντως πιο ευρυχωρα εν σχεση με τα αλλα σπιτια της. Για να μην μιλησω για τα παλια town house τα τριωροφα. Ειχα καποτε ενα τετοιο και με τα βιας χωρουσε μεσα τα πιο βασικα. Και η βιλα της που ειναι ευρωπαικη εκδοση ειχε μονο τρια δωματια και μια βεραντα. Τι να πρωτοβαλεις μονο σε τρια δωματια?
Τα επιπλα τα επερνες ξεχωριστα τα δωματια ηταν αδεια τα μονα που ειχαν μεσα ηταν στο σαλονι το τζακι, στη κρεβατοκαμαρα το γραφειο, στην τουαλετα τον νιπτηρα με τον καθρεφτη και στην κουζινα τον βοηθητικο παγκο με τα ραφια και τον νιπτηρα οπως φαινεται και στις φωτογραφιες που δειχνουν αδεια τα δωματια. Ενα οχι τοσο γνωστο κομματι απο την ιδια σειρα επιπλων ηταν το γραφειο το οποιο δεν ηξερα ειλικρινα που μπορουσες να το βαλεις γιατι αν ειχες ολα αυτα τα αξεσουαρ-επιπλα να του βαλεις θα γεμιζε. Παντως παιζομαι να τα αγορασω αυτα τα τεσσερα δωματια χρονια τα εχω βαλει στο ματι, μεγαλος πειρασμος ειναι.