Σαν δεν ντρέπεσαι το καημένο το ρουτεράκι..Δεν αισχύνεσαι καθόλου?Το διακόρευες καλά καλά 2 χρόνια και παρά τις αναμνήσεις που ζήσατε μαζί τώρα το πετάς?Είμαι διατεθειμένος να το αποκαταστήσω εγώ τόσο πνευματικώς όσο και ηθικώς έτσι ώστε να ξαναβρεί το χαμένο του χαμόγελο που τόσο του αξίζει..pooky είπε:Φυσικά αυτό σημαίνει ότι αποχεραιτάω το Speetouch 530 Routerάκι μου μια και καλή, :icon_cry: με έβγαλε παλληκάρι δύο χρονάκια ΑΚΡΙΒΩΣ, οπότε θα το θυμάμαι με τις καλύτερες των αναμνήσεων.
Βρε μπας και παραμιλας στον υπνο σου.pooky είπε:Ε, κρύβε λόγια. Κρύβε λόγια.
Δεν μου αρέσει η ιδέα των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ δώρων. Να σου πάρουν κάτι που θα το πετάξεις και να πάρεις κάτι που θα το πετάξουν απλά για να βγει μια υποχρέωση.
Πράγματι αν ερχόταν η μέλλουσα γυναίκα μου και μου έπαιρνε δώρο κανένα μπουφάν ή κανά παπούτσι, μη γελιέσαι, σιγά μην ήμουνα μαζί της 10 χρόνια. Αλλά χωρίς να μου πει τίποτε να μου παίρνει κάτι για το οποίο δεν της έχω μιλήσει ποτέ και μάλιστα να είναι 1000% μέσα σε αυτό που θέλω, ε είναι να μην τρελαίνομαι;
Να φανταστείς ότι εχτές με πήρε από τη δουλειά και με ρώτησε αν έκανα ή ακόμα την αίτηση για 24 Mbps........
A Geek's wife must be a bigger Geek by herself.........
Να πως διατηρούνται οι πατροπαράδοτες αξίες των Χριστουγέννων. Να υποθέσω ότι, όλη την ημέρα φώναζες " It's a good day to die in battle, but it's a better day to kill your enemy? "Την Τετάρτη, που απεργούσα, πέρασε μια σύντομη επίσκεψη από το σπίτι ο Άγιος Βασίλης και μου έφερε το επιτραπέζιο Star Trek "Η πρόκληση του Κλίγκον" σε σχετικά πολύ καλή κατάσταση...