Προσφατα απεκτησα ενα πολυ δυνατο υπολογιστη 6πυρηνο amd phenom ii.Στα windows 7 64bit έχω εγκαταστήσει μόνο antivirus,οδηγους για οθονη ηχο,και το klite codec για να βλεπω αρχεια mpeg,video,ηχου κτλ.Όλα τα άλλα προγράμματα msn,skype κτλ τα έχω σε vmware και στο virtual pc,αμα θέλω να δω μια εφαρμογή την εγκαθιστώ πρώτα στα virtual βλέπω ότι δεν κάνει σκουπίδια κτλ και μετά ίσως μπει στο κυρίως λειτουργικό.
Αποτέλεσμα?Τα windows φορτωνουν σφαίρα και τρέχουν σαν σίφουνας,registry πεντακάθαρη,και στα vmware έχω μέσα linux 64 ubuntu,windows 7 64 (για να κάνω πειράματα),windows xp sp3 (εδώ μπαίνει ότι θέλω).
Αμα θέλω msn και skype,ανοιγω το virtual pc φορτώνει σε μερικά δευτερόλεπτα.Ειλικρινά σιχαίνομαι εφαρμογές που χώνουν πράγματα σε startup services,windows startup και κάνουν το σύστημα να σέρνεται.
Εσείς το έχετε κάνει ποτέ έτσι?
Αποτέλεσμα?Τα windows φορτωνουν σφαίρα και τρέχουν σαν σίφουνας,registry πεντακάθαρη,και στα vmware έχω μέσα linux 64 ubuntu,windows 7 64 (για να κάνω πειράματα),windows xp sp3 (εδώ μπαίνει ότι θέλω).
Αμα θέλω msn και skype,ανοιγω το virtual pc φορτώνει σε μερικά δευτερόλεπτα.Ειλικρινά σιχαίνομαι εφαρμογές που χώνουν πράγματα σε startup services,windows startup και κάνουν το σύστημα να σέρνεται.
Εσείς το έχετε κάνει ποτέ έτσι?