Άρχισε η συσπείρωση των Amigόβιων!

Polait

RetroN00b
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
3
Αντιδράσεις
0
Βρε παιδιά..Που κρυβόσασταν τόσο καιρό???????

Έρχομαι από το Site http://www.amigahellas.gr.

Έτοιμαζόμαστε να εκδόσουμε περιοδικό για την αγαπημένη μας πλατφόρμα.

Χρειαζόμαστε όλους σας είτε για μια καλή κουβέντα, είτε για οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από την Amiga, είτε για υλικό που μπορεί να έχετε μαζέψει στο πέρασμα των χρόνων (αφίσες, εξώφυλλα από περιοδικά, Software-Hardware κλπ.)

Tα Amiga Gatherings που διoργανώνονται κάθε φορά τα γνωρίζετε??

Για περάστε και απο το το δικό μας site για να ενωθούμε όλοι μαζί..

Φιλιά :) ))))))

LoNg LiVe ThE AmIgA!!!!!!
 
Καλώς ήλθες φίλε! :thumbup: Οι περισσότεροι απο εδω είμαστε και στο AmigaHellas.
 
ΟK man!

Αααα..

οκ τότε γιατί ανάφερα το site σας στον walkero και δεν το γνώριζε...

Πάντος είμαστε που είμαστε λίγοι (και εκλεκτοί) ας ενωθούμε βρε παιδιά να να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πόσοι τελικά είμαστε (να ξέρουμε και τι μας γίνεται...)

Εδώ για παράδειγμα πόσοι είναι ακριβώς οι χρήστες Amiga και από ποιές περιοχές ο καθένας? (αρκετά χρήσιμη πληροφορία ας πουμε σε περίπτωση που στήνουμε έναν χώρο συγκέντρωσης). Ή για το επόμενο Amigathering πχ..
 
Welcome Polait!

ειμαι και εγω μελος στο AmigaHellas και μαλιστα βρηκα μεγαλη βοηθεια εκει οταν ηθελα να μεταφερω ADF απο το PC στν Αmiga μου ;)
 
Welcome Polait.

Αν και χρόνια χρήστης Amiga δεν είμαι γραμμένος στο Amiga.gr, μια και το παρών φόρουμ είναι από τα ελάχιστα στα οποία μετέχω.

Θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από κοντά, αυτή τη στιγμή ετοιμάζω κάτι καλό (λόγω τρελλού ελεύθερου χρόνου) και θα σε κρατήσω ενήμερο.

BTW check your PM.
 
Είμαι και γω μέλος του GRM ;-)

Ελπιζω σε επόμενο amigathering (http://www.amigathering.gr) να γνωριστούμε και από κοντά!
 
Καλησπερα και απο μενα!Μολις τωρα το μαθαινω και γω.Πριν 1 χρονο εμπαινα σε αυτο το φορουμ νομιζω,αλλα ειχε να ανανεωθει..2 χρονια οποτε και το εγκατελειψα.
 
Τέλεια..άντε για να δούμε, τι θα δούμε...

Θα κάνουμε μια δυνατή επαναεμφάνιση?

Για να δούμε..
 
Καλώς ήρθες polait...Το amiga Hellas το γνωρίζουμε το αγαπάμε και θα το στηρίξουμε με κάθε τρόπο..
 
Τελικά μετά από αρκετούς μήνες mr polait δεν σε βλέπουμε στο φόρουμ μας why?

Μάλλον είσαι μια ακόμα γκρίζα διαφήμιση του ntalaras (οκ τότε γιατί ανάφερα το site σας στον walkero και δεν το γνώριζε...) και ποιος είναι ο κύριος για να μας γνωρίζει- ο θεματοφύλακας της amiga στην Ελλάδα? -

Τέλος πάντων εμείς εδώ είμαστε φιλόξενοι χωρίς ειρωνείες και (όχι ότι αλλού τα ανέχονται αλλά δυστυχώς όμως γίνονται κάποιες φορές)
 
Βρε rigardie πάλι τσακώνεστε; Αμάν πια στην Amiga scene η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Τελικά το avatar σου μόνο τυχαίο δεν είναι, έτσι;

Θα εκτιμούσα να μας έδινες μια περιγραφή του τι γίνεται (εκ των έσω) μια και έτσι προκοπή δεν γίνεται. Pegasus, Smamantha, Effica, OS4.0, και άλλα φιλόδοξα projects έχουν αφανιστεί επό προσώπου γης εξ αιτίας της κατάστασης που επικρατεί. Κάνω λάθος; Ελπίζω πως ναι.

Δυστυχώς προσωπικά βλέπω κάθε ελπίδα για το χώρο χαμένη............
 
oson afora tis nees "amiga" ...

paidia MONO to MorphOS exei elpides. AOS4 ktl einai pethamena.

to MOS 2 pou tha bgei, trexei sta pegasos 1 kai 2, sthn EFIKA kai thn EFIKA2 pou tha kikloforisei sintoma.

Os to telos tou Oktovriou peripou tha exoume MOS2.... etsi akouo :D
 
Εγώ δεν τσακώνομαι με κανέναν προσπαθώ να είμαι χαλαρός με το hobby μου πιστεύω ότι δεν ενοχλώ και κανέναν τώρα άμα κάποιοι παραμονή 15 Αύγουστου ασχολούνται με θέματα ανούσια που έχει περάσει και η μπογιά τους εδώ και μήνες τι να πω

Get life…

τελικά μόνο το morphos θα επιβιωσει μάλλον
 
Ελπίζω να μπορέσει να κάνει κάποια διαφορά. Δυστυχώς αν η κατάσταση ήταν διαφορετική στον τομέα αυτό, η Amiga, με διαφορετική μορφή από ότι την ξέραμε φυσικά, θα ήταν ακόμα δίπλα μας και μάλιστα πολύ δυνατή.

Oh, well......

Εννοείται ότι το πρώτο μου post δεν αναφερόταν επουδενί στον rigardie. Μακάρι να ήταν οι περισσότεροι σαν κι αυτόν.
 
Προσωπικά κατεβάζω τους τόνους για μια ακόμα φορά για το καλό του κινήματος των amigadον όμως θα ήθελα να προσκαλέσω και την άλλη πλευρά να σταματήσει την Ειρωνεία όχι μόνο σε εμένα αλλά και προς άλλα παιδιά της μικρής μας πλέον κοινότητα,θα ήθελα ακόμα να τον προσκαλέσω για να πιούμε καφέ μπας και μπορέσουμε να πάψουμε να είμαστε «αντιπαλοι» και εγώ δεν ξέρω σε τι;

Αυτά
 
Αν θυμάμαι καλά ο ντόρος έγινε για ένα demo που έδειξε σε video ο rigardie. Το demo ειναι αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί συνεχίζεται ο καβγάς; Άλλωστε είναι γνωστή η προπαγανδιστική συμπεριφορά των αμιγκάδων :) (υπάρχει χιούμορ σε αυτό το σχόλιο).
 
Στο δικο μου ομως post δεν υπαρχει καθολου χιουμορ.

Τι συνεβει rigardie ? Το thread ηταν σταματημενο στις 6/2/07 και ξαφνικα διαβαζω χτες τους χαρακτηρισμους σου για γκριζες διαφημισεις του ntalaras (?) και για θεματοφυλακες (?).

Σου συστηνει ψυχραιμια ο pooky και επανερχεσαι μιλωντας για γεγονοτα παραμονες 15 Αυγουστου (?) κλπ και ξανα ο pooky προσπαθει να σε ηρεμησει και ποσταρεις οτι εσυ κατεβαζεις τους τονους σε αντιθεση με τους αλλους (?)

Αν εχει γραφτει κατι στο forum ΜΑΣ απο οποιονδηποτε (Amigά ή οχι) που σε προσβαλει, πρωτος εγω θα το σβησω. Αν εχει γραφτει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλου κατι που σε εχει προσβαλει τοτε να απαντησεις εκει σε παρακαλω. Μια απαντηση (σε τετοιο υφος) εδω, που αφορα πραξη καποιου, καπου αλλου, δεν εχει νοημα και δεν ειναι αποδεκτο απο τους κανονισμους λειτουργιας μας. (και το ξερω οτι το ξερεις)

Φανταζομαι οτι μολις ηρεμησεις - θα μου απαντησεις για το τι εχει συμβει, μιας και δεν εχω ιδεα. Επισης αν ο χρηστης polait εχει κανει κατι ΣΕ ΑΥΤΟ το forum θα θελα να με πληροφορησεις σχετικα.
 
Πολύ σωστά.

Μου θύμισε για μια στιγμή τον pepino η όλη φάση, ο οποίος ξαφνικά και χωρίς κάποιο εμφανή λόγο άρχισε να καταριέται Θεούς και δαίμονες. Θα ήθελα κι εγώ να συμπλεύσω με τον Telamona, αν μη τι άλλο να μάθουμε τουλάχιστον ποιό είναι το μήλο της έριδος για να καταλάβουμε τι στο καλό συμαβαίνει.

Και φυσικά συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Δεν συμμετέχουμε σε άλλα forums (εγώ μόνο εδώ και στο mame.gr), οπότε δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε τι συμβαίνει αλλού.

Μια καλή περιγραφή των γεγονότων επιβάλεται......
 
Πίσω
Μπλουζα