Έκθεση - 70 χρόνια Ελληνική Ραδιοφωνία

Θεία Λένα και Λιλιπούπολη

Από τις αγαπημένες παιδικές εκπομπές της ΕΡΑ ήταν η "Θεία Λένα" με την Αντιγόνη Μεταξά! Για τα δεδομένα της εποχής, οι εκπομπές ήταν ήταν αρκετά προχωρημένες: τραγουδάκια, ποιήματα, άποσπάσματα από τη Διάπλαση των Παίδων διαγωνισμοί ζωγραφικής και πολλά - πάρα πολλά παραμύθια έδιναν άλλο χρώμα στα παιδικά μας πρωινά. Τη σκυτάλη στη δεκαετία του '70 πήρε η κόρη της Λήδα Κροντηρά συνεχίζοντας επάξια το υπέροχο έργο της μαμάς της.

10758.jpg

Έδώ Λιλιπούπολη" άλλη μιά θρυλική ραδιοφωνική εκπομπή από νέους ανθρώπους με μεράκι που μας διασκέδαζαν με τις ιστορίες των κατοικων της παραμυθούπολης. Ειδικά η μάγισσα Μπρουνχίλντα με τη φωνή της αγαπημένης Σαπφώς Νοταρά έχει μείνει αξέχαστη όπως και τα αξεπέραστα τραγούδια της Λιλιπούπολης σε στίχους Μαριανίνας Κριεζή και μουσική Πλάτωνος, Κηπουργού, Μαραγκόπουλου.

10769.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από το αφιέρωμα του περιοδικού Ήχος και εικόνα στην έκθεση

11374.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
πολυ καλό πραγματικά το υλικό της έκθεσης, μακάρι να ξαναγινει... ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι φωτογραφιες φαινονται μια χαρα (στα μελη του φορουμ - δεν ειναι ορατες στους μη-εγγεγραμμενους).

Δεν υπαρχει "κακη τυχη" σε οσες φωτογραφιες ανεβαινουν στο σερβερ μας. Ειμασταν απο τα πρωτα φορουμ που προνοησαν να "εξοπλισουν" τους χρηστες με Albums (τα οποια γινονται και καθημερινα backup) ωστε να μην χαθει τιποτα. ;) Πολλα φορουμ "πεθαναν" οταν "πεθαναν" και τα hotlinks.

Καθαρισε τα cookies σου και αν συνεχισεις να εχεις προβλημα στειλε μου PM να σε βοηθησω.
 
Πίσω
Μπλουζα