αριστουργηματικό πρωτοχρονιάτικο σόου απ τα καλύτερα που έχω δει. Βέβαια προκάλεσε άθελα του μια τεράστια καταστροφή στον τομέα των εορταστικών προγραμμάτων. Και αυτή η καταστροφή ήταν πως κάθε πετυχημένη κωμική σειρά από εκεί και μετά, θα έπρεπε να έχει εορταστικό σόου (χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο,πασχαλινό ή και αποκριάτικο) με το ίδιο concept. Αναδρομή ανα δεκαετίες με τους πρωταγωνιστές (πόλεμος 40,δεκαετία 60 με νεανικά παρτυ κτλ,εποχή 1967-1974 με απαγορευμένα τραγούδια κτλ μεταπολίτευση,δεκαετία 80 και κάθε τέτοιο σόου τελείωνε με τους πρωταγωνιστές να είναι στην σημερινή εποχή. Μετά τους Απαράδεκτους αυτό το είδαμε στους Μεν και Δεν, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Εμείς και εμείς και σε κάποια άλλα που δεν θυμάμαι .1992. Μια Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά
Είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ μου σε ανάλογο εορταστικό προγραμμα. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι εξαιρετικοί. Οι ατάκες απίστευτες. Δεν χορταίνω να το βλεπω.
Νομίζω πως δεν αναφέρθηκε σε άλλο ποστ εδω μέσα. Αν έγινε και δεν το προσεξα συγνώμη.