Έκτακτα Εορταστικά Προγράμματα

Απόσπασμα από το εορταστικό αποκριάτικο πρόγραμμα της ΕΤ-2 με τον Δάνη Κατρανίδη. H Grace Jones έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Συμμετέχει στο show και δίνει συνέντευξη. Μεταδόθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 1990.
 
Η ηθοποιός του θεάτρου της τηλεόρασης και του κινηματογράφου Μαρία Ιωαννίδου παρουσιάζει το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΤ-1 το 1995.
 
Η Νόρα Βαλσάμη και ο Κώστας Καρράς μας εύχονται χρόνια πολλά μέσα από το πρωτοχρονιάτικο σόου του Αντ1 “Καζαμίας΄91”. Ο Πρόεδρος του καναλιού Μίνως Κυριακού ο γενικός διευθυντής Σπύρος Χαραμής και ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Αλέκος Ρήγας εύχονται για το 1991. Μεταδόθηκε Τρίτη 01 Ιανουαρίου 1991.
 
Απόσπασμα από το Πρωτοχρονιάτικο μουσικοχορευτικό show της ΕΡΤ " Αφιερώματα ενός Τηλεπειρατή ". Ο Δημήτρης Πιατάς παρουσίασε το πρόγραμμα μέσα από ένα στούντιο ενός ραδιοθαλάμου... Ράδιο ΤηλεΜήτσος και οι αφιερώσεις πέφτανε βροχή.... Μεταδόθηκε 31 Δεκεμβρίου 1983.
 
Απόσπασμα από το εορταστικό Πασχαλιάτικο πρόγραμμα της ΕΤ-2 ((Και..Καλό Πάσχα)) με την Μαίρη Χρονοπούλου. Μεταδόθηκε το Μεγάλο Σάββατο 29 Απριλίου 1989.
 
Πίσω
Μπλουζα