Έκτακτη Είδηση: Ο Perifractic αγόρασε την Commodore και γίνεται ο νέος της CEO!

Άμα θέλει να βγάλει κάτι νέο σε εξέλιξη της Amiga να κάνει παρέα με αυτούς αλλιώς προβλέπω να βγάζει αυτή την φορά C= Commodore 64 PC με Linux σε διάφορες εκδόσεις.

Άλλωστε το Commodore 64 PC με Commodore OS Vision το είχε απο την αρχή στην ιστοσελίδα της η C= και ακόμα δεν το έχει προωθήσει..

089693_e3a133431c334627b25b93bb27a3f03amv2-1024x576.png

Επίσης ενημερωτικά για όποιον έχει κάποιο project και θέλει να το προωθήσει, ας διαβάσει αυτό.

Τελευταία επεξεργασία:
Το ιδιο ερώτημα εχω και εγω, τοσα χρόνια, για την Apple :)

Για να δουμε πρώτα τι θα βγαλει...
Καλή παρατήρηση αλλά ο φίλος spyros_s κάνει ακριβώς το σωστό ερώτημα. Γιατί να πάει κάποιος σε Commodore τη σήμερον εποχή;
Η Apple απ'την άλλη δεν πουλάει μόνο το όνομα. Έχει χτίσει ένα ολόκληρο οικοσύστημα προϊόντων, υπηρεσιών και λογισμικού που για αρκετούς χρήστες δικαιολογεί το premium.

Σε κάθε περίπτωση, εγώ προσωπικά θεωρώ θα ήταν καταστροφικό να στραφεί σε κάτι που ανήκει στην premium κατηγορία.

Γενικά η δήλωση του Perifractic είναι κάπως αντιφατική με το όλο επιχειρηματικό του κίνημα καθώς η βάση του ήταν και είναι το nostalgia.
Απ'την άλλη καταλαβαίνω και την ανησυχία του (αλλά και συνειδητοποίηση) πως για να διατηρηθεί βιώσιμο το όλο εγχείρημα δεν αρκεί να περιορίζεται σε συγκεκριμένο κοινό.

Για εμένα θα είχε περισσότερο νόημα να στηρίξει ακόμη περισσότερο το niche μοντέλο που ήδη ακολουθεί. Δηλαδή, αφού βγάζεις το C64 Ultimate, στήριξέ το με νέο software - περιφερειακά και γενικότερα με ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων γύρω από αυτό. Κάτι αντίστοιχο είχα αναφέρει και παλαιότερα στη συζήτηση.

Θα δούμε όμως!

Πίσω
Μπλουζα