Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ωραίος ο τύπος, έβαλε ένα πανό Commodore και πουλάει το όνομα. Να βάλω και εγώ ένα πανό Jaguar στο σπίτι μου να κάνω το ίδιο;
και αυτό το καλώδιο φαίνεται πολύ φθηνή ποιότητα.

βλέπω ο @XLV το παρήγγειλε με επέκταση εγγύησης... οχι φίλε δεν χρειάζονται αυτά, είναι fpga δεν θέλεις καμία εγγύηση εκεί, μόνο απο μεγάλη μ... πχ απο λάθος μεγάλη τάση/πολικότητα - και σε αυτή την περίπτωση δεν σε καλύπτει, και στραβά να παει το fpga re-programming δεν σου το κάνει "τούβλο" (bricking) , αυτά έχουν headers, με ένα σχετικά φτηνό καλώδιο κάνεις re-programming, έχω φλασάρει λάθος cores απο την εποχή του c-one και ποτέ δεν είχα brick, μόνο μια φορά που ήταν το f/w ενός περίεργου eeprom ic στο εν λόγω μηχάνημα, αλλά τότε ήταν άλλη τεχνολογία δεν νομίζω το u64 να έχει τέτοια..Διαβάζω και τα Αμιγκοπαιδα εδώ
Πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν πολλά προβλήματα και με τα μηχανήματα..
Εγώ ελπίζω να συνεργαστούν με την Apollo Core Team και να παράξουν την νέα Amiga 6000 σε ABS-molded case με πληκτρολόγιο με μηχανικούς διακόπτες σε καλή τιμή, 400-500 ευρώ θα τα έδινα για ένα τέτοιο μηχάνημα. Νομίζω κιόλας ότι δεν ήταν σύμπτωση που η Apollo Core Team έβγαλε την Amiga 6000 σε ένα pre-sale τόσων λίγων κομματιών σε 3D-printed case τυχαία, ήταν σαν να έλεγες στη νέα Commodore, εδώ είμαστε, κοίτα τι μπορούμε να παράξουμε, έλα να κλείσουμε το deal.. θα δούμε αν έίναι όνειρά μου θερινής νυκτός.Εύχομαι όταν έρθει με το καλό το μηχάνημα σου να το χαρείς με άπειρες ώρες παιχνιδιού και προγραμματισμού και να βγούμε όλοι λάθος όσοι λέμε για αυτή την νέα C= του Peri και εύχομαι πραγματικά να προχωρήσει σε κάτι νέο (αν και είναι απίθανο αυτό) διότι πέρα απο τον C64 FPGA δεν θα γίνει τίποτα άλλο. Βλακείες και κοτσανες λέμε αλλά εδώ έπεισε ένα πλανήτη ότι τα headquarters της Pcbway είναι η νέα C= και ότι έχει μέλλον η αναστημένη C= και ότι επιζητά να κάνει την νέα C= ενεργή ξανά. Με τι; Με τα C64 FPGA ;
Σιγά! Έχω και emulator και παίζω παιχνίδια. Δεν είναι όλοι σκληροπυρηνικοί να κάτσουν να ασχοληθούν με το FPGA.
Είχα υπολογιστή C= εκείνη την εποχή συγκεκριμένα Amiga 500 και όχι C64 αλλά είχα φίλους και πήγαινα και έπαιζα σπίτι τους στον 64αρη και πραγματικά τον αγάπησα όπως και την Amiga αλλά και φυσικά αγάπησα την εταιρεία Commodore!
Θα είναι όνειρο για μένα να προχωρήσει σε κάτι νέο αυτή η εταιρεία και όχι να κλείσει όταν οι πωλήσεις του ultimate 64 κάποια στιγμή ελαττωθούν. Περιμένω να δώ... Τι θα πει/πούνε τότε...
Πρέπει να επενδύσει και σε κάτι νέο αυτή η Commodore και δέν βλέπω κανέναν απο όλους αυτούς που μαζεύτηκαν να μιλάει για κάτι άλλο.
Ποιος ο λόγος ύπαρξης της άλλωστε όταν δεν κάνει τίποτα άλλο στο μέλλον.
Αν όντως γίνει έτσι το θεωρώ άλλη μια αρπαχτη οπότε ναι όλοι μας που ήμαστε αρνητικοί και επικριτές και πετάμε κοτσανες τελικά θα έχουμε δίκιο.
Εγώ πάλι Ονειρεύομαι κάτι νέο για το μέλλον και όχι "πουλήσαμε ότι πουλήσαμε" και τώρα σιγά σιγά έρχεται και το τέλος.. γιατί κάποτε θα ελαττωθούν οι πωλήσεις και θα πρέπει να δημιουργήσει κάτι νέο αλλιώς παπαλα!
Δεν έχεις και άδικο, απλά είπα. δίνω που δίνω ένα 300άρι και βάλε, ας έχω μια εξασφάλιση περισότερη. και ας υποστηρίξω και την προσπάθεια αυτή της νέας Commodore λίγο παραπάνω, δεν είχα ανάγκη να το αγοράσω το C64U ( αν και ζαχάρωνα το Ultimate 64 από καιρό ), έχω ήδη αρκετά 8-bit Commodore μηχανήματα και περιφερειακά να με κρατήσουν απασχολημένο πολύ καιρό.βλέπω ο @XLV το παρήγγειλε με επέκταση εγγύησης... οχι φίλε δεν χρειάζονται αυτά, είναι fpga δεν θέλεις καμία εγγύηση εκεί, μόνο απο μεγάλη μ... πχ απο λάθος μεγάλη τάση/πολικότητα - και σε αυτή την περίπτωση δεν σε καλύπτει, και στραβά να παει το fpga re-programming δεν σου το κάνει "τούβλο" (bricking) , αυτά έχουν headers, με ένα σχετικά φτηνό καλώδιο κάνεις re-programming, έχω φλασάρει λάθος cores απο την εποχή του c-one και ποτέ δεν είχα brick, μόνο μια φορά που ήταν το f/w ενός περίεργου eeprom ic στο εν λόγω μηχάνημα, αλλά τότε ήταν άλλη τεχνολογία δεν νομίζω το u64 να έχει τέτοια..
το θέμα με αυτές τις εγγυήσεις είναι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία σε κάθε χώρα άρα, άρα η διαδικασία επιστροφής για επισκευή μπορεί να είναι χρονονοβόρα και ακριβή
μπα δεν νομίζω, τουλάχιστον στο main-board, είναι PCBWay απο πίσω και όχι της πλάκας, αρχεία στέλνεις (bom/gerbers) και σου τα φτιάχνουν ότι θες, δεν είμαστε 80ς που κόλλαγαν μερικά εξαρτήματα με τα ... χέρια
βέβαια εξαρτάται τι προδιαγραφές ζητάς (acceptability of electronic assemblies) - εκεί δεν ξέρει κανείς αν τους ήρθε καμιά ιδέα να 'κόψουν' κάτι (καλή μου ώρα τα κόλπα της παλιάς c=) , τουλάχιστον οι εν ελλάδι χρήστες θα κάνετε καλό burn-in test το καλοκαίρι ;-}
η τιμή - αν δεν απατώμαι - είναι καλύτερη, με το case και πληκτρολόγιο, απο το να έπαιρνες σκέτο το u64αγοράσω το C64U ( αν και ζαχάρωνα το Ultimate 64
επιζητά να κάνει την νέα C= ενεργή ξανά. Με τι; Με τα C64 FPGA ;
Εγώ πάλι Ονειρεύομαι κάτι νέο για το μέλλον και όχι "πουλήσαμε ότι πουλήσαμε" και τώρα σιγά σιγά έρχεται και το τέλος.. γιατί κάποτε θα ελαττωθούν οι πωλήσεις και θα πρέπει να δημιουργήσει κάτι νέο αλλιώς παπαλα!