Έκτακτη Είδηση: Ο Perifractic αγόρασε την Commodore και γίνεται ο νέος της CEO!

READY. The Return of the Commodore 64 - The Commodore 64 Ultimate

Μου αρέσει η συγκεκριμένη παρουσίαση γιατί κάνει σύγκριση σε games του C64U FPGA με τον real C64.

MiSTer FPGA vs Original Hardware - Can It Replace Your Classic Machines?

Τελευταία επεξεργασία:
Ωραίος! Πρώτη φορά είδα να αναφέρεται κάτι για το web interface. Χρήσιμο φαίνεται.

Γενικά τα reviews κυμαίνονται από πάρα πολύ καλά έως διθυραμβικά.

Αυτό που δεν έχω δει ακόμα, είναι μια πιο εκτενή αναφορά στις αναβαθμισμένες δυνατότητες. Από ότι έχω δει μπορείς να αυξήσεις την ταχύτητα μέχρι τα 64 Mhz και τη μνήμη μέχρι τα 16 ΜΒ μέσω εξομοίωσης RAM Expansion Unit!

Επίσης μια λεπτομερέστερη παρουσίαση της εξομοίωσης SID που έχει ο C64U (UltiSID), πόσο μπορείς να πειράξεις τις παραμέτρους και σύγκριση με κλασικά SID Chips και άλλες hardware υλοποιήσεις όπως το ARMSID θα ήταν ενδιαφέροντα.

edit: typo

Τελευταία επεξεργασία:
Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια για το C64U και τα πιο πολλά είναι unboxing και παρουσίαση με απλή χρήση του μηχανήματος.

Πιστεύω ότι το παρακάτω βίντεο θα είναι αρκετά χρήσιμο ως οδηγός για εκείνους τους σκληροπυρηνικούς που θέλουν να πειραματιστούν και με άλλα πράγματα στον C64U πέρα απο το απλό νοσταλγικό gaming.

The C64u Networking Guide: FTP, HTTP, BBS, OBS Streaming And Much More!

@gapan και αυτό το βίντεο θα σου αρέσει πολύ.

EDIT
Τώρα είδα ότι ο τύπος το έχει αναλύσει πολύ το θέμα με τον C64U ===> Δείτε εδώ

Τελευταία επεξεργασία:
Πραγματικά! Πολύ ωραία και ενημερωτικά video! Εντωμεταξύ τα πρώτα 3 τα είχα δει, αλλά δεν είχα πάρει είδηση ότι έχει βγάλει κι άλλα. Thanks!

Πίσω
Μπλουζα