Έλληνες... Τζέημς Μπόντ

Έτσι και αλλιώς τα off θα διαγραφούν το βραδάκι :)
 
Τωρα που γνωρίζουμε την ιστορια με τον Φουντα, φυσικα εκεινον ;)
 
Ο Νίκος Κούρκουλος για μένα ασυζητητί θα ήταν ένας τέλειος Μποντ!! ίσως και καλύτερος από τον Κόνερι αν το είχε με τα αγγλικά.

Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι και στον Μπαρκουλη είχε προταθεί ο ρόλος δε ξέρω αν ισχύει. Έμοιαζε πολύ στον Κόνερι όντως. Και πάλι όμως ο Κούρκουλος ήταν

γεννημένος για το ρόλο, και στις ταινίες που έπαιζε στην Ελλάδα είχε αυτό το στυλ.
 
Μήπως ο Φούντας ήταν υποψήφιος για τον ρόλο του κακού, που στην ταινία εκείνη έπαιξε ο Τέλυ Σαβάλας; Μου φαίνεται πραγματικά υπεράνω πάσης φαντασίας να ήταν υποψήφιος για τον ρόλο του Τζέημς Μποντ!
 
εγω θα ψηφηζα δαγκωτο τον τασο ψωμοπουλο
 
Αντίθετα με τους περισσότερους εδώ, εγώ δεν θα σκεφτόμουν ποτέ τον Μπάρκουλη για το ρόλο. Ποτέ εξάλλου δε με έπεισε ούτε σαν ηθοποιός ιδιαίτερα, ούτε σαν άντρας (εννοώ δεν μου άρεσε σαν άντρας, υπερεκτιμημένος πολύ). Ο Κούρκουλος νομίζω ότι θα ήταν ιδανικός Τζέημς Μπόντ. Εκτός από την ομορφιά και το ταλέντο του, είχε μία ιδιαίτερη λάμψη και το ύφος του θα έκανε πολύ ωραίο τύπο σε αυτό τον ρόλο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αντίθετα με τους περισσότερους εδώ, εγώ δεν θα σκεφτόμουν ποτέ τον Μπάρκουλη για το ρόλο. Ποτέ εξάλλου δε με έπεισε ούτε σαν ηθοποιός ιδιαίτερα, ούτε σαν άντρας (εννοώ δεν μου άρεσε σαν άντρας, υπερεκτιμημένος πολύ). Ο Κούρκουλος νομίζω ότι θα ήταν ιδανικός Τζέημς Μπόντ. Εκτός από την ομορφιά και το ταλέντο του, είχε μία ιδιαίτερη λάμψη.
 
Όντως ο Μπάρκουλης είχε το στυλ του Σον Κόνερι. Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή μίμηση εκ μέρους του Μπάρκουλη ή απλά ήταν το στυλ της εποχής (μάλλος λίγο και από τα 2). Από την άλλη οι ταινίες του Θου Βου είναι οι καλύτερες παρατζέιμσμποντικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.
Κι ο Βεγγος πρέπει να ήταν ο πρώτος που σατίρισε κινηματογραφικα τον διάσημο πράκτορα. Βέβαια δεν θυμάμαι αν προηγήθηκε ο Oss (ή κάπως έτσι,μια γαλλική ταινία εννοώ αν και δεν ήταν αμιγώς σάτιρα σε James Bond όπως οι 2 ταινίες του Βέγγου)
 
Κι ο λαϊκός αοιδός Γιάννης Βλάσσης έχει υποδυθεί τον πράκτορα σε ένα ανεκδιηγητο βιντεοκλίπ του 1991
 
Πίσω
Μπλουζα