Ναι. Εγώ ας πούμε αγαπάω πολύ το φαΐ και τα γλυκά και δεν με σταματά τίποταΌταν αγαπάς κάτι πολύ δεν σε σταματά τίποτα.
Ε καλά δεν είσαι διαβητικός !Ναι. Εγώ ας πούμε αγαπάω πολύ το φαΐ και τα γλυκά και δεν με σταματά τίποτα
Καλά μην ορκίζεσαι και η μάνα μου τύπου δύο έχει από τα 45 , έκανε τετραπλό μπαιμπας, έχει πάθει γλαύκωμα και δεν βλέπει καλά ( δεν βλέπει καθόλου καλα)ενώ έχουν πάθει ζημιά και τα νεφρά της.Ποιος είπε ότι δεν είμαι?
(Αλλά ούτε κανείς είπε ότι είμαι.)
Ο ηθοποιός όμως έχει τύπου 1, που θα πει όλη του τη ζωή έχει μάθει να είναι προσεκτικός. Στα γεράματα έχεις τύπου 2 που θα πει πρέπει να αλλάξεις τρόπο ζωής και διατροφής κι όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Αυτά τα σκέφτομαι όταν δεν έχω έναν ξεγυρισμένο μπακλαβά ή ένα βουνό πατάτες τηγανιτές μπροστά μου (χειρότερος από τον Θαναθάκη είμαι). Όταν τα βλέπω, δεν με σταματάει τίποτε
Λες; νόμιζα ότι η πρώτη του εμφάνιση ήταν στο "Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα". Πάντως η φωτό του Τασούλη μοιάζει να είναι τοποθετημένη γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 60. Λογικά ο Ψάλτης τότε θα ήταν έφηβος.Μοιάζει λίγο με τον Ψάλτη, αλλά...
Nαι, μάλλον δεν βγαίνει με την ηλικία...Λες; νόμιζα ότι η πρώτη του εμφάνιση ήταν στο "Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα". Πάντως η φωτό του Τασούλη μοιάζει να είναι τοποθετημένη γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 60. Λογικά ο Ψάλτης τότε θα ήταν έφηβος.
Απίστευτο! Είδα το Ρομάντζο σχετικά πρόσφατα κι ούτε που πήγε το μυαλό μου εκεί. Σύμφωνα με την retroDB έχει γεννηθεί το 1951 γι' αυτό και δεν μου έβγαιναν τα νούμερα...Και όμως είναι ο Στάθης Ψάλτης. Η σκηνή είναι από την ταινία του 1965 "Το ρομάντζο μιας καμαριέρας", όπου ο Στάθης είναι 19 ετών (το 46 γεννήθηκε σύμφωνα με τον ηθοποιό Γιώργο Γεωργίου) και κάνει με το νεαρό δεξιά (που δεν ξέρω ποιος είναι) τα παιδιά της οικογένειας που βλέπουμε στις σκηνές κοντά σε αυτή της φωτό. Το όνομά του δεν αναφέρεται στους τίτλους. Ας είναι καλά ο Ανδρόνικος Τζιβλέρης που έκανε και σχετικό βίντεο στο κανάλι του "Κασταλία" και το έμαθα, καθώς δεν το γνώριζα. Αν δείτε το βίντεο, είναι απίστευτο. Επίσης, ο Ορέστης Δημητρίου γεννήθηκε 23/11/1954 σύμφωνα με το ημερολόγιο ΤΑΣΕΗ και το γράφω και στις απώλειες, ώστε να μπει στην καρτέλα του στη ρετρό ντι μπι.
Πράγματι στη φωτογραφία πείθει για 15χρονο.Νομίζω ο Ανδρόνικος στο βίντεο λέει ότι είναι 15 χρονών ο Στάθης Ψάλτης.