Και γω αυτό πιστεύω πάντως έχει αναπαραχθεί, απάντηση δεν μου έδωσαν ακόμα.Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι ΑΙ φωτογραφία.
Και γω αυτό πιστεύω πάντως έχει αναπαραχθεί, απάντηση δεν μου έδωσαν ακόμα.
Τώρα ξέρουμε πραγματικά πως είναι σήμερα και δεν έχει καμία σχέση με την ασπρόμαλλαΈχει και κάτι εφαρμογές που βάζεις μια φωτογραφία σου και σε κάνει πως θα είσαι σε μεγάλη ηλικία.
Πάντως αν είναι αυτή αληθινη της φωτογραφία, για γυναίκα 75 χρονών (τόσο ήταν το 2022) είναι εξαιρετικά καλοδιατηρημένη. Διατηρώ πάντως κάτι μικροεπιφυλάξεις και για αυτή τη φωτο (κυρίως όσον αφορά τη χρονολογία που πραγματικά τραβήχτηκε).Eτσι είναι η ηθοποιος σήμερα οπότε δεν ξέρω ποια είναι η κύρια με τα άσπρα μαλλιά. Η φωτο αυτή είναι τραβηγμένη από το 22' ποσο μπορεί να άλλαξε σε δύο χρόνια
Ήταν προσκαλεσμενη στον ιανοΠάντως αν είναι αυτή αληθινη της φωτογραφία, για γυναίκα 75 χρονών (τόσο ήταν το 2022) είναι εξαιρετικά καλοδιατηρημένη. Διατηρώ πάντως κάτι μικροεπιφυλάξεις και για αυτή τη φωτο (κυρίως όσον αφορά τη χρονολογία που πραγματικά τραβήχτηκε).
Πάντως αν είναι αυτή αληθινη της φωτογραφία, για γυναίκα 75 χρονών (τόσο ήταν το 2022) είναι εξαιρετικά καλοδιατηρημένη. Διατηρώ πάντως κάτι μικροεπιφυλάξεις και για αυτή τη φωτο (κυρίως όσον αφορά τη χρονολογία που πραγματικά τραβήχτηκε).
Ποια ειναι;