Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μακάρι πραγματικά να έχει προλάβει να τελειώσει το βιβλίο της. Έχει μια ωραία ποιότητα αλλοτινών καιρών αυτή η γυναίκα και πιστεύω ότι το βιβλίο της θα είναι κειμήλιο όταν εκδοθεί

Για να δούμε

Συνημμένα

• GbNjaCcXUAAei1f.jpeg
    GbNjaCcXUAAei1f.jpeg
    130,5 KB · Προβολές: 8
Είναι 102 ποια είναι; Η γηραιότερη ηθοποιος
Είναι η Στέλλα Γκρέκα. Δεν την ξέρω τόσο ως ηθοποιό όσο ως τραγουδίστρια της υπέροχης εποχής του ελαφρού τραγουδιού. Νομίζω από τα πιο γνωστά που έχει τραγουδήσει είναι και το "Δυο πράσινα μάτια".*

*πάω να το βάλω στο "τι ακούω απόψε"

Είναι η Στέλλα Γκρέκα. Δεν την ξέρω τόσο ως ηθοποιό όσο ως τραγουδίστρια της υπέροχης εποχής του ελαφρού τραγουδιού. Νομίζω από τα πιο γνωστά που έχει τραγουδήσει είναι και το "Δυο πράσινα μάτια".*

*πάω να το βάλω στο "τι ακούω απόψε"
Βεβαίως αυτή είναι

όταν είσαι μπίχλας και άλουστος με το μαλλί λίγδα...φέρνει μακροζωία;;;

Μου εκανε εντυπωση το αρθρο και το εψαξα στο διαδικτυο. Οπως διαβασα, η Ζωζω λεει πως μπορει να κανει και 8 μερες να λουστει και εγω τωρα δεν τολμω να φανταστω πως θα γινονται τα μαλλια της. :)

Μου εκανε εντυπωση το αρθρο και το εψαξα στο διαδικτυο. Οπως διαβασα, η Ζωζω λεει πως μπορει να κανει και 8 μερες να λουστει και εγω τωρα δεν τολμω να φανταστω πως θα γινονται τα μαλλια της. :)
Αυτό είναι μυστικό ομορφιάς;

Αυτό είναι μυστικό ομορφιάς;
Είχα μία θεία, η οποία έφτασε 102 χρονών. Αυτή η θεία λουζόταν στο κομμωτήριο που πήγαινε για βαφή, δηλαδή μία φορά τον μήνα και πραγματικά είχε πυκνά μαλλιά. Λιγδομένα δεν τα θυμάμαι ποτέ, απλά όταν περνούσαν αρκετά οι μέρες ήταν όλο και πιο πατηκωμένα. Τα είχε κοντά. Μάλλον όσο μεγαλώνουμε, μειώνεται η λιπαρότητα. Βέβαια, δεν πιστεύω πως είχε πυκνά μαλλιά λόγω απλησιάς, απλά μου την θύμισε αυτή η ανάρτηση.

Πίσω
Μπλουζα