Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.258
ειχε τα θεματα της δυστυχωςΉταν αρκετά σύντομη η καριέρα της. Σταμάτησε νωρίς.
ειχε τα θεματα της δυστυχωςΉταν αρκετά σύντομη η καριέρα της. Σταμάτησε νωρίς.
Μακάρι πραγματικά να έχει προλάβει να τελειώσει το βιβλίο της. Έχει μια ωραία ποιότητα αλλοτινών καιρών αυτή η γυναίκα και πιστεύω ότι το βιβλίο της θα είναι κειμήλιο όταν εκδοθείΔύσκολες ώρες για την τηλεοπτική «Μπεμπέκα» από τις "Τρεις Χάριτες" - Zougla
Τα τελευταία χρόνια η μόνη της ασχολία ήταν η συγγραφή ενός βιβλίου με τα βιώματά της και η συλλογή φωτογραφιών που θα το εμπλουτίσουνwww.zougla.gr
Είναι η Στέλλα Γκρέκα. Δεν την ξέρω τόσο ως ηθοποιό όσο ως τραγουδίστρια της υπέροχης εποχής του ελαφρού τραγουδιού. Νομίζω από τα πιο γνωστά που έχει τραγουδήσει είναι και το "Δυο πράσινα μάτια".*Είναι 102 ποια είναι; Η γηραιότερη ηθοποιος
Στη φωτογραφία είναι το πολύ 95Είναι 102 ποια είναι; Η γηραιότερη ηθοποιος
Βεβαίως αυτή είναιΕίναι η Στέλλα Γκρέκα. Δεν την ξέρω τόσο ως ηθοποιό όσο ως τραγουδίστρια της υπέροχης εποχής του ελαφρού τραγουδιού. Νομίζω από τα πιο γνωστά που έχει τραγουδήσει είναι και το "Δυο πράσινα μάτια".*
*πάω να το βάλω στο "τι ακούω απόψε"
Ε όχι πήγαινε στις βαρυσήμαντες δηλωσεις
όταν είσαι μπίχλας και άλουστος με το μαλλί λίγδα...φέρνει μακροζωία;;;
Αυτό είναι μυστικό ομορφιάς;Μου εκανε εντυπωση το αρθρο και το εψαξα στο διαδικτυο. Οπως διαβασα, η Ζωζω λεει πως μπορει να κανει και 8 μερες να λουστει και εγω τωρα δεν τολμω να φανταστω πως θα γινονται τα μαλλια της.
Γλυκύτατη η Πόπη Λάζου και σήμερα.Προβολή συνημμένου 287582
Η ηθοποιός του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου Πόπη Λάζου με την κόρη της κ τον εγγονό της
Είχα μία θεία, η οποία έφτασε 102 χρονών. Αυτή η θεία λουζόταν στο κομμωτήριο που πήγαινε για βαφή, δηλαδή μία φορά τον μήνα και πραγματικά είχε πυκνά μαλλιά. Λιγδομένα δεν τα θυμάμαι ποτέ, απλά όταν περνούσαν αρκετά οι μέρες ήταν όλο και πιο πατηκωμένα. Τα είχε κοντά. Μάλλον όσο μεγαλώνουμε, μειώνεται η λιπαρότητα. Βέβαια, δεν πιστεύω πως είχε πυκνά μαλλιά λόγω απλησιάς, απλά μου την θύμισε αυτή η ανάρτηση.Αυτό είναι μυστικό ομορφιάς;