Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
για τον ανεστη συμφωνω απολυτα τον εχω γνωρισει,και στο "γκαρσονιερα για 10" που ηταν κωμωδια μια χαρα σταθηκε
και ο αντωνης παπαδοπουλος μπορουσε σε δραμα πιστευω
Πιστεύω ο Αντώνης Παπαδόπουλος στέκεται πολύ καλά σε δράμα. Δείτε τον στο "Θανάση πάρε τ' όπλο σου"

Τελευταία επεξεργασία:
Ο Μόργκαν φριμαν μίλησε με πολύ σπουδαία λόγια για το παπακαλιατη ναι ζήσαμε να το δούμε και αυτό. Θα μου πεις τι το γράφεις εδώ, με τον Χριστόφορο Μεγαλώσαμε

Υποκειμενικό βέβαια η κριτικη

Στην αρχή την είπα ζουζουνελ μετά από δεύτερη σκέψη, την ονόμασα Ζωζώ λόγω της ζαπουντζακη και όμως προς τιμην της είναι έξι μηνών. Εδώ με τον πατερα μου

Συνημμένα

• 20241212_140022~4.jpg
    20241212_140022~4.jpg
    659,7 KB · Προβολές: 10

Πάει πολύ νέος, κρίμα δεν ηξερα ότι ήταν άρρωστος δεν το λέω και στην μάνα μου ήταν τεράστια φαν του και του σασμου

καλησπερα και παλι στην παρεα...υπαρχει καποιος που ξερει κατι για τον τηλεοπτικο μιχελη της σειρας ο Χριστος ξανασταυρωνετε?

Ο Μόργκαν φριμαν μίλησε με πολύ σπουδαία λόγια για το παπακαλιατη ναι ζήσαμε να το δούμε και αυτό.
Ως γνωστόν οι διάσημοι γλύφουν ο ένας τον άλλον για να παραμείνουν στην κλικαρία.

Υποκειμενικό βέβαια η κριτικη
«Εραστής με τη βερμούδα». Χαχαχαχαχα! Αυτό ήταν πετυχημένο.

Εντάξει, μπορεί να του άρεσε το Maestro του ανθρώπου. Η Διαμαντάκου που πέσαν να τη φάνε έχει δίκιο. Βασικά καλά λόγια είπε, όμως τι να κάνουμε, το παιδί δεν το πολυέχει με την υποκριτική.

καλησπερα και παλι στην παρεα...υπαρχει καποιος που ξερει κατι για τον τηλεοπτικο μιχελη της σειρας ο Χριστος ξανασταυρωνετε?
Αυτή την απορία την έχω και εγώ εδώ και χρόνια. Δεν θυμάμαι το συγκεκριμένο ηθοποιό να τον έχω δει κάπου αλλού

Αυτή την απορία την έχω και εγώ εδώ και χρόνια. Δεν θυμάμαι το συγκεκριμένο ηθοποιό να τον έχω δει κάπου αλλού
φανταζομαι οτι δεν ακολουθησε αλλο το επαγγελμα και εκανε κατι αλλο....λογικα θα ειναι 75-80 αν ειναι εν ζωη...οσο και να προσπαθησα να βρω κατι τιποτα απολυτως

Σίγησε ένας θρυλος

Πίσω
Μπλουζα