DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.388
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.

Αναμενω το χειριστηριο, και τον χαλασμενο cartridge connector απο Αμερικη.
  Αναμενω το χειριστηριο, και τον χαλασμενο cartridge connector απο Αμερικη.

Είπα κι εγώ! Τι έγινε ρε παιδιά;santosp είπε:Καλα καλα, αστειακια κανουμε για να γελασουμε

Γεια σου φιλε Olorin! Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορει να σταθει διπλα στο παλιο καλο Double Dragon ακομα και στα 16bit μηχανηματα μας, μιας και ειναι εντελως διαφορετικο σαν παιχνιδι. Ισως παραφθαρθηκε ο τιτλος του, η περιμεναμε δεν ξερω και εγω τι στο ακουσμα του Double Dragon και ειδικα σε μια δυνατη κονσολα οπως το Jaguar. Σιγουρα οχι κατι σε Street Fighter II παντως. Σαν παιχνιδι, δεν ειναι ασχημο και πλαισιωνεται απο καλαισθητα γραφικα και scenery. Τωρα για το χειροτερο παιχνιδι.. τα γουστα του εκαστος reviewer η παιχτη ειναι αναμικτα, αλλα το θεμα ειναι παντα ως προς τι αισθηση σου δινει. Προσωπικα επειδη ειχα την συγκεκριμενη κονσολα για περιπου ενα 8μηνο, το Double Dragon V ειχε παντα την τιμητικη του καθως για καποιο περιεργο λογο παντα με "καλουσε" να το φορτωσω. Αυτο για εμενα λεει πολλα ως προς την αξια του. Ισως επειδη δεν με ενθουσιαζουν τα εξωπραγματικα γραφικα η να γινεται χαμος στην οθονη, το παιχνιδι αυτο μιλαει στην γλωσσα μου που σε μεταφραση ειναι απλα.. fun! Χωρις να ειναι κατι εκπληκτικο η συγκλονιστικο ως προς τις δυνατοτητες του Jaguar, απλα το παιχνιδι αυτο "αρεσει" και εχει μια 16bit ρετρο-αισθηση. Απο εκει και περα ειναι απλα θεμα γουστου του καθενος και στο τι προσδοκιες εχει απο εναν τετοιο τιτλο σε ενα τετοιο μηχανημα. Μονο εκει μπορω να δω αληθοφανεια σε τοσο χαμηλα νουμερα στα reviews.Olorin είπε:@phil_vr: Είσαι σίγουρος για το Double Dragon V??? Δεν το έχω παίξει, αλλά έχω διαβάσει να αναφέρεται από πολλούς ως το χεριότερο παιχνίδι του Jaguar και κάτι reviews που είδα έπαιρνε γύρω στο 20-25%...