- Αντιδράσεις
- 288
Πριν από λίγες μέρες δέχτηκα ένα pm στο MAME.GR από το μέλος qwertyjoe.
Στο retromaniax είναι ο χρήστης qwerty.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ μου εξέφραζε την επιθυμία του να μου χαρίσει κάποιες arcade πλακέτες και μου έδινε το κινητό του τηλέφωνο για παρεταίρω επικοινωνία.
Μίλησα μαζί του, έγινε η συνάντηση και η έκπληξη μου περί της δωρεάς ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη !
Ο Χρήστος (αυτό είναι το όνομα του), χωρίς να με γνωρίζει, χωρίς να με έχει ξαναδεί καν, με "φόρτωσε" με μερικές πλακέτες που θα δείτε στη συνέχεια καθώς και με ένα bartop με CRT οθόνη που κατασκεύασε μόνος του..."Θα πάνε σε καλά χέρια ! "...με διαβεβαίωσε !
Χρήστο μπορεί να άργησα λίγο να αναρτήσω αυτό το ευχαριστήριο αλλά δεν σε ξέχασα ! Το ευχαριστώ μου είναι πηγαίο και αυθόρμητο, αλλά η τεράστια γενναιοδωρία σου σπανίζει στις μέρες μας ! Να 'σαι καλά !
Αυτά είναι τα δωράκια μου
:
Bobble Bobble (Bootleg)
Original IREM M77 Hardware - Meikyu Jima / Kickle Cubicle / Adventure Island
Konami (Bootleg) - Sunset Riders
SEGA System I Original Hardware - Wonder Boy in Monster Land
Το Bartop το υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά οι πιτσιρίκοι μου
Χρήστο και πάλι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! #)
Στο retromaniax είναι ο χρήστης qwerty.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ μου εξέφραζε την επιθυμία του να μου χαρίσει κάποιες arcade πλακέτες και μου έδινε το κινητό του τηλέφωνο για παρεταίρω επικοινωνία.
Μίλησα μαζί του, έγινε η συνάντηση και η έκπληξη μου περί της δωρεάς ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη !
Ο Χρήστος (αυτό είναι το όνομα του), χωρίς να με γνωρίζει, χωρίς να με έχει ξαναδεί καν, με "φόρτωσε" με μερικές πλακέτες που θα δείτε στη συνέχεια καθώς και με ένα bartop με CRT οθόνη που κατασκεύασε μόνος του..."Θα πάνε σε καλά χέρια ! "...με διαβεβαίωσε !
Χρήστο μπορεί να άργησα λίγο να αναρτήσω αυτό το ευχαριστήριο αλλά δεν σε ξέχασα ! Το ευχαριστώ μου είναι πηγαίο και αυθόρμητο, αλλά η τεράστια γενναιοδωρία σου σπανίζει στις μέρες μας ! Να 'σαι καλά !
Αυτά είναι τα δωράκια μου

Bobble Bobble (Bootleg)
Original IREM M77 Hardware - Meikyu Jima / Kickle Cubicle / Adventure Island
Konami (Bootleg) - Sunset Riders
SEGA System I Original Hardware - Wonder Boy in Monster Land
Το Bartop το υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά οι πιτσιρίκοι μου

Χρήστο και πάλι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! #)
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: