- Αντιδράσεις
- 1.855
Σημερα το απογευμα,βρεθηκα σε γνωστο εμπορικο κεντρο στην περιοχη του Αγιου Δημητριου.
Ειχε κανονιστει συναντηση με κατι φιλαρακια για καφεδακι.
Καθοτι δεν μ'αρεσει να στηνω κοσμο στα ραντεβου μου,πηγα καμια ωρα πιο μπροστα.
Αναγκαστικα για να περασει η ωρα,το εριξα στις βολτες μεσα στα εμπορικο και χαζευα τις στολισμενες γιορτινες βιτρινες,
διαφορες εορταστικες εκδηλωσεις,κλπ....
Σιγα-σιγα,ανεβηκα και στον 3ο οροφο που ειναι μαζεμενα ολα τα μαγαζια των καφεστιασεων καθως επισης
και η γνωστη κινηματογραφικη φιρμα με τις αιθουσες της,τα ταμεια της,το καταστημα της με τα συλλεκτικα αντικειμενα ταινιων,κλπ...
Σε καποια στιγμη,μου τραβηξε την προσοχη μια αιθουσα με πολυχρωμους φωτισμους....
Πλησιασα,κοντοσταθηκα λιγο απ'εξω....και εμεινα παγωτο με αυτο που αντικρυσα!!!!!!!
Ενα ουφαδικο απο τα '80s ξεπηδησε μπροστα μου!!!!!!!:burn:
Μπηκα δειλα δειλα μεσα....σαν να ημουν κανα 15χρονο πιτριρικι που παει για πρωτη φορα σε ουφαδικο και τρεμουν τα γονατα του
μην το τσακωσει ιδιοκτητης που μπουκαρισε στα μουλοχτα!!!
recry:
Δεν πιστευα στα ματια μου.....
....Arcades,pinball,μπιλιαρδα και αλλα λοιπα καλουδια ξεδιπλωναν τα θελγητρα τους!!!!
Εκανα 2-3 λεπτα να συνερθω απο το ΣΟΚ....μολις τα καταφερα,αρχισα να κοβω βολτες
μεσα στην αιθουσα,ζαχαρωνοντας ολα τα μηχανηματα ενα προς ενα!!!:dribble:
Η αισθηση οτι ξαφνικα γυρισα πισω στο χρονο και εζησα παλι - εστω και για λιγο - εκεινο το κλιμα,τον θορυβο των μηχανηματων,
την οχλαγωγια απο τις φωνες των θαμωνων και ενα σωρο αλλα....απλα μοναδικη!!!! :wub:
Το μονο στεναχωρο στην ολη υποθεση ειναι....οτι δεν ειχα χρονο να κατσω να παιξω!!!!
Anyway.....Next time!!!!
Ευτυχως ομως που θυμηθηκα οτι εχω μαζι μου την φωτογραφικη -την ειχα παρει για καμια φωτο με τα φιλαρακια - και αμεσως
αρχισε δουλεια το μικροβιο του φωτογραφου!!!
Ζητω προκαταβολικα συγνωμη για την ποιοτητα αλλα κατι η αμηχανια,κατι το σοκ,κατι η πολυκοσμια...
απο πλευρας ποιοτητας δεν ειναι και οτι το καλυτερο!!! #)
Επειδη η αιθουσα ηταν γεματο πιτσιρικια και κοσμο,οι φωτο εχουν "πειραχτει" λιγο στο photoshop.
Μην εκθεσουμε και κανα χριστιανο....αλλωστε τα μηχανηματα μας ενδιαφερουν!!!
Σας παραθετω λιγη απο την μαγεια που εζησα....
Ειχε κανονιστει συναντηση με κατι φιλαρακια για καφεδακι.
Καθοτι δεν μ'αρεσει να στηνω κοσμο στα ραντεβου μου,πηγα καμια ωρα πιο μπροστα.
Αναγκαστικα για να περασει η ωρα,το εριξα στις βολτες μεσα στα εμπορικο και χαζευα τις στολισμενες γιορτινες βιτρινες,
διαφορες εορταστικες εκδηλωσεις,κλπ....
Σιγα-σιγα,ανεβηκα και στον 3ο οροφο που ειναι μαζεμενα ολα τα μαγαζια των καφεστιασεων καθως επισης
και η γνωστη κινηματογραφικη φιρμα με τις αιθουσες της,τα ταμεια της,το καταστημα της με τα συλλεκτικα αντικειμενα ταινιων,κλπ...
Σε καποια στιγμη,μου τραβηξε την προσοχη μια αιθουσα με πολυχρωμους φωτισμους....
Πλησιασα,κοντοσταθηκα λιγο απ'εξω....και εμεινα παγωτο με αυτο που αντικρυσα!!!!!!!

Ενα ουφαδικο απο τα '80s ξεπηδησε μπροστα μου!!!!!!!:burn:
Μπηκα δειλα δειλα μεσα....σαν να ημουν κανα 15χρονο πιτριρικι που παει για πρωτη φορα σε ουφαδικο και τρεμουν τα γονατα του
μην το τσακωσει ιδιοκτητης που μπουκαρισε στα μουλοχτα!!!

Δεν πιστευα στα ματια μου.....

Εκανα 2-3 λεπτα να συνερθω απο το ΣΟΚ....μολις τα καταφερα,αρχισα να κοβω βολτες
μεσα στην αιθουσα,ζαχαρωνοντας ολα τα μηχανηματα ενα προς ενα!!!:dribble:
Η αισθηση οτι ξαφνικα γυρισα πισω στο χρονο και εζησα παλι - εστω και για λιγο - εκεινο το κλιμα,τον θορυβο των μηχανηματων,
την οχλαγωγια απο τις φωνες των θαμωνων και ενα σωρο αλλα....απλα μοναδικη!!!! :wub:
Το μονο στεναχωρο στην ολη υποθεση ειναι....οτι δεν ειχα χρονο να κατσω να παιξω!!!!
Anyway.....Next time!!!!

Ευτυχως ομως που θυμηθηκα οτι εχω μαζι μου την φωτογραφικη -την ειχα παρει για καμια φωτο με τα φιλαρακια - και αμεσως
αρχισε δουλεια το μικροβιο του φωτογραφου!!!

Ζητω προκαταβολικα συγνωμη για την ποιοτητα αλλα κατι η αμηχανια,κατι το σοκ,κατι η πολυκοσμια...
απο πλευρας ποιοτητας δεν ειναι και οτι το καλυτερο!!! #)
Επειδη η αιθουσα ηταν γεματο πιτσιρικια και κοσμο,οι φωτο εχουν "πειραχτει" λιγο στο photoshop.
Μην εκθεσουμε και κανα χριστιανο....αλλωστε τα μηχανηματα μας ενδιαφερουν!!!

Σας παραθετω λιγη απο την μαγεια που εζησα....
Arcades
Pinball Games
Elvis,Iron Man,Transformers
και Air Hockey
Terminator Salvation
Light Gun shooter Arcade game
F1 Emulator
Τραπεζια Μπιλιαρδου
Γαλλικο και Αμερικανικο
Arcades,Air Hockey και Basketball Hoop
Arcades και Ξυλινο Ποδοσφαιρακι
More Arcades
Basketball Hoop
Pacman Smash
4 Players Pacman
Go Go Grand Prix
Τελικα,τα '80s ειναι.....Πολυ σκληρα για να πεθανουν!!!!!!

Pinball Games
Elvis,Iron Man,Transformers
και Air Hockey
Terminator Salvation
Light Gun shooter Arcade game
F1 Emulator
Τραπεζια Μπιλιαρδου
Γαλλικο και Αμερικανικο
Arcades,Air Hockey και Basketball Hoop
Arcades και Ξυλινο Ποδοσφαιρακι
More Arcades
Basketball Hoop
Pacman Smash
4 Players Pacman
Go Go Grand Prix
Τελικα,τα '80s ειναι.....Πολυ σκληρα για να πεθανουν!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: