Το χειρότερο σε κατεψυγμένο, είναι τα ψάρια. Ακόμα και ψάρια που πουλιούνται για "φρεσκοκατεψυγμένα", τις περισσότερες φορές δεν τρώγονται...Πάντα απορούσα με αυτά τα τεράστια κομμάτια φαγκριά, λιθρίνια, χριστόψαρα κλπ. που γεμίζουν τα ψυγεία των S/M. Ποιός -πλην καλαμαρακίων,πουδεν είναι ψάρια- τα παίρνει όλα αυτά;
Άσε που, κάποιες φορές δηλαδή, είναι "παραπλήσια" είδη ψαριών, που σε κατεψυγμένη μορφή δε μπορείς να ξεχωρίσεις από το "πρωτότυπο"...
Ίσως γι αυτό δεν υπήρξε και ποτέ διαφήμιση γι αυτό το είδος...