Έντυπες διαφημίσεις με επώνυμους Έλληνες

... και η κοπέλα δίπλα στον Κατράνη, είναι η Γαλλίδα ηθοποιός και μανεκέν Ντανιέλ Λoντέρ-Ραζή, κόρη του Αγγλοαμερικανού ηθοποιού John Loder, που εγκαταστάθηκε μόνιμα στη χώρα μας όταν παντρεύτηκε τον Έλληνα γόη της εποχής, Φοίβο Ραζή.
 
Κάτω δεξιά η Καίτη Φίνου

 


715.jpg
715.jpg
 

Θάνος Λειβαδίτης


 


741.jpg
741.jpg
 

Η Νόρα Βαλσάμη σε διαφήμιση του 1991


 


829.jpg
829.jpg
 
Ελένη Μενεγάκη

521.jpg
 
555.jpg


Ρίτα Σακελλαρίου



555.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
The well-known Ανδρέας Φικιώρης, αυτός με την οζονοθεραπεία ;) Πριν τα τηλεοπτικά τελεμάρκετινγκ, ειδικευόταν στην αισθητική.
 
Ο ηθοποιός Βασίλης Μαυρομάτης σε διαφήμιση τσιγάρων

611.jpg
 
Η Ντενίση πολύ αγριόφατσα την εποχή εκείνη. Απαπα... Κοντεύει να μας δείρει.
 
Μας μπερδεύετε κύριε Έθνος. Ποιο αγαπάει ποιο στο σλόγκαν σας? Σύμφωνα με τη συνήθη σύνταξη, το τσιγάρο είναι το αγαπών και το έθνος το αγαπώμενο... αυτό εννοείτε? Και περι ποιου έθνους γίνεται κουβέντα? Δεδομένου ότι η πολυτελής συσκευασία είναι αμερικανικού τύπου, μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι το αμερικανικό. Τι θα πει πολυτελής συσκευασία? Είχε φιογκάκια και χρυσάφια και διαμάντι? Δεν βλέπω τίποτε το πολυτελές.
 
Δεν ξέρω πόσες έπαιρνε αλλά δεν άξιζε λες όσα και να έπαιρνε??? Πάντως για να σου λύσω μια απορία αν έχεις , για τη διαφήμιση στη τηλεόραση του Filcafe Continental είχε πάρει 17.000.000 δραχμές , ενώ για εκείνη της Express Service ( είχε γραφτεί) πήρε ένα ελικόπτερο.
...μαζί με τον πιλότο;
 
Πίσω
Μπλουζα