DeadOrganPlayer
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 25
Thanks!Olorin είπε:Από ό,τι αναφέρει σε ενα fan site του δημιουργού του, τελικά κυκλοφόρησαν συνολικά 15 τόμοι...
Όποιος βρει και τίποτα πιο αναλυτικό ας το πετάξει
Thanks!Olorin είπε:Από ό,τι αναφέρει σε ενα fan site του δημιουργού του, τελικά κυκλοφόρησαν συνολικά 15 τόμοι...
Αγαπητε φιλε,jsiout είπε:Καλησπέρα και καλή χρονία !!!
Όπως κι εσείς, έτσι κι εγώ μεγάλωσα με το αγαπημένο μου κόμικ. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Έχω χάσει το νο. 8 και δεν μπορώ να το βρω πουθενά.
Μηπώς μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω το τεύχος που μου λείπει ?
Σας ευχαριστώ πολύ,
Γιάννης
strkav είπε:Tελικά ήμουν μάλλον πολύ προνοητικός από τότε, αφού έχω και τα 9 τεύχη δεμένα σε τόμο!... Είμαι περήφανος για τον ...πιτσιρικά εαυτό μου!
Τότε ήταν αρκετά δημοφιλής η Γιουβέντους από όσο θυμάμαι. Καλή ομάδα είχε και τότε η Μπάρτσα απλά η διαφορά είναι ότι τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια έχει γίνει σιχαμερά της μόδας. Τότε στα μάτια ήταν και λίγο πιο αντισυμβατική ομάδα.DINO είπε:Πολλά παιδιά ήταν Μπάρτσα λόγω του Καστέλ, αν και θυμάμαι πως στην πραγματικότητα, δεν έλεγε και πολλά σαν ομάδα τότε...
Αν οι εκδόσεις STAR COMICS το έχουν επιτρέψει και τα έχει ανεβάσει κάποιος νόμιμα θα τα βρεις. Αλλά από όσο ξέρω κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμαdixago είπε:γεια σας παιδια!! να ρωτησω κατι και γω....μπορω να τα βρω τα τευχη αυτα σε pdf?
Το Νο10 είναι μύθος... Η σειρά σταμάτησε στο #9.nick kong είπε:διαβάζοντας την παλαιότερη συζήτηση ήθελα να προτείνω αν βρεισ το νο 10 θα ήταν ωραίο να δούμε μια φωτογραφία.εγώ το ψάχνω χρόνια και δεν το βρίσκω!