Έφη Σαρρή - Το ποπ είδωλο που έγινε λαϊκή

Η Έφη Σαρρή έχω να πω ότι για μια περίοδο μεσουρανούσε, με τη βοήθεια ταλαντούχων ανθρώπων για τη δημιουργία σουξέ τύπου τραγουδιών όπως ο Καρβέλας. Σε ένα talk show είχε πει ότι η πρωτιά είναι κουραστική, και είχε δίκιο! Γιατί μας απέδειξε ότι μπορεί να τη φτάσει (Τί είχαμε, τί χάσαμε, Γυμνός μες στην Ελλάδα, κτλ).

Για να σας λύσω την απορία, είχα δει την ταυτότητά της στις προηγούμενες εκλογές και είναι γεννηθείσα του '58. Η πιο έγκυρη πηγή. Και μάλιστα πριν 3 χρόνια που ήταν 49 την είχα δει σε μια καφετέρια και ήταν όμορφη και είχε πολύ ωραίο σώμα. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για εκείνη σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία! Με λυπεί πολύ που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τη ζορίζουν και μετά προσπαθούν να παρουσιάσουν τις αντιδράσεις της ως κωμικές.
 
Aν εξαιρεσω τα τραγουδια που επελεξε να λεει, ειδικα τα τελευταια χρονια, ουτε εγω εχω τιποτα αρνητικο να της προσαψω.

Περαν ολων αυτων νομιζω οτι παντα παραμενει μια πολυ ωραια γυναικα.
 
Σακης με μακρυ μαλλι;

Παλιός Σάκης στην αρχή της καριέρας του. Δισκος: Για σένα (1993). Στιχοι:Ελενη Γιαννατσουλια, Μουσικη:Αλεξης Παπαδημητριου. Στα ιδιαιτερα του video clip 1) Η φιλικη συμμετοχη της Σουδέζας Dominika Peczynski, τραγουδιστριας τοτε των Army of Lovers και 2) Η σκηνοθεσια του video εγινε απο τους Γιωργο και Ηλια Ψινακη (αδερφια).

 
Μάλιστα,μάθαμε και την ηλικία της,γιατί στο internet γράφουν ότι είναι το 1951.Μέχρι και το 2000 είχε καλά κομμάτια,έστω και 2-3 επιτυχίες από κάθε cd,μετά χάλασε αρκετά!
 
για τα τραγουδια της τα τελευταια χρονια δεν ειναι και οτι καλυτερο μα πιστευω πως εχει χιουμορ σαν γυναικα και γι αυτο τα λεει.

Σαν γυναικα ομως ειναι θεα.
 
Πίσω
Μπλουζα