elsint17
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 405
Πεθανε η Λιντα Γιγα.
Ξερω τους κανονες οτι πρεπει να υπαρχει τεκμηριωση αλλα δεν εχω ηλεκτρονικη, ειδα το κηδειοσημο στην συμβολη των οδων Ιακωβιδου με την Ιωνιας ,στον Αγιο Ελευθεριο,στην κολωνα που ειναι διπλα στα φροντηστηριο,εχω και το γραφειο κηδειων ,οποιος μπορει να παει επιτοπου να το επιβεβαιωσει.
Η Λιντα εμενε στα Πατησια, μιλαγε η αδερφη μου μαζι της, δεν θα προκειται για συνονημια.
Στο κηδειοσημο δεν αναγραφεται η ηλικια της και σαν συγγενης ο συζηγος και η κορη της
Ειναι γεγονος δυστυχως, η κηδεια ειναι αυριο στις 15 στο Κοκκινο Μυλο
το πρωι μολις ειδα το κηδειοσημεο συγκλονιστηκα,ηταν μια συναδερφος με ηθος,συμπαθεστατη και εφυγε νωρις
αφησα μια δουλεια που ειχα και εκανα την ερευνα μου
ακομη δεν εχει δημοσιευτει πουθενα η ειδηση
παρακαλω τους υπευθυνους να αφερεσουν το ποστ απο το αλλο σημειο και να μεινει μονο αυτο
μολις τι ειδα ημουν πολυ στεναχωρεμενος και δεν το ποσταρησα σωστα
[edit] πηγή: http://www.news.gr/ellada/koinonia/a...inta-giga.html
Ξερω τους κανονες οτι πρεπει να υπαρχει τεκμηριωση αλλα δεν εχω ηλεκτρονικη, ειδα το κηδειοσημο στην συμβολη των οδων Ιακωβιδου με την Ιωνιας ,στον Αγιο Ελευθεριο,στην κολωνα που ειναι διπλα στα φροντηστηριο,εχω και το γραφειο κηδειων ,οποιος μπορει να παει επιτοπου να το επιβεβαιωσει.
Η Λιντα εμενε στα Πατησια, μιλαγε η αδερφη μου μαζι της, δεν θα προκειται για συνονημια.
Στο κηδειοσημο δεν αναγραφεται η ηλικια της και σαν συγγενης ο συζηγος και η κορη της
Ειναι γεγονος δυστυχως, η κηδεια ειναι αυριο στις 15 στο Κοκκινο Μυλο
το πρωι μολις ειδα το κηδειοσημεο συγκλονιστηκα,ηταν μια συναδερφος με ηθος,συμπαθεστατη και εφυγε νωρις
αφησα μια δουλεια που ειχα και εκανα την ερευνα μου
ακομη δεν εχει δημοσιευτει πουθενα η ειδηση
παρακαλω τους υπευθυνους να αφερεσουν το ποστ απο το αλλο σημειο και να μεινει μονο αυτο
μολις τι ειδα ημουν πολυ στεναχωρεμενος και δεν το ποσταρησα σωστα
[edit] πηγή: http://www.news.gr/ellada/koinonia/a...inta-giga.html
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: