"Έφυγε ο Σάκης Μπουλάς"

Απο μικρος οι αγαπημενες μου εκπομπες ηταν οι σατιρικές, οι επιθεωρήσεις, τα σκετσάκια και άλλες καφρίλες όπως τα Κουφώματα. Τον Μπουλα τον γνώρισα και τον συμπάθησα απο εκεί, αναποσπαστο μερος του frat pack του Ζουγανέλη. Ως τραγουδιστη δεν τον γνωρισα πολυ, αλλα η σημερινη γενια τον απολαυσε ως πολυ καλο (και πιο μεινστριμ) ηθοποιο στις προσφατες επιτυχιες.

Καλη του αναπαυση
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλό του ταξίδι κρίμα ήταν νέος ακόμα... :(
 
Μια δυσάρεστη είδηση μας περίμενε σήμερα. Έφυγε ο Σάκης Μπουλάς σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231297491 Και μια τελευταία φωτό του. 16928547_________________________________.limghandler.jpg
 
Κι εμείς οι κάτω των 30.Πέρυσι που τον είχα δει,στην Ακτή Πειραιώς είχε απίστευτη ενέργεια,τίποτα δεν προμήνυε το τέλος του.Καλό του ταξίδι!!!!!!!!
 
ειναι κριμα πραγματικα αν και απο τις φωτογραφιες που ειχα δει προσφατα ειχα καταλαβει οτι δυστυχως δεν θα αντεχε για πολυ τον εβλεπα συχνα στην πλατεια στην περιοχη καθως μεναμε κοντα και εβγαινε για καφε τους χαιρετουσε ολους και ηταν παντα απλος και χαμογελαστος παρα πολυ καλος ανθρωπος πραγματικα ειχα παει και στην εκπομπη που εκανε στον τοτε σκαι σε στυλ το μεγαλο παζαρι με τιτλο παρτα ολα μαλιστα στην κληρωση δωρων του κοινου ειχα κερδισει το πιο ακριβο δωρο της εκπομπης κριμα πραγματικα ειχα να δωσει πολλα πραγματα ακομα αλλα δυστυχως τιποτα δεν ειναι δεδομενο σε αυτη την ζωη...
 
Πραγματικά πολύ κρίμα ... Καλό του Ταξίδι....
 
Δυστυχώς τα κακά νέα σε βρίσκουν παντού - έτσι κι αυτό...

Εγώ αγνοούσα παντελώς το δράμα του ηθοποιού - φανταζόμουν ότι έχει απλά αποσυρθεί....

Κατά τραγική σύμπτωση, αυτό το διάστημα βλέπω το 50-50 και βλέποντάς τον εκεί συνδυαστικά με τις τελευταίες φωτογραφίες, έχω δεχθεί ένα ισχυρότατο σοκ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα και ας βρει την ανάπαυση και την ηρεμία....

Τρομερά άδικο. Τρομερά.
 
Aν και υπηρξε πρωτιστα τραγουδιστης ( και στιχουργος ) θα ηθελα να σταθω σε μια αλλη καλλιτεχνικη πτυχη του ηθοποιου.

Νομιζω ηταν αυτους τους λιγους συγχρονους ηθοποιους ,που ειχαν κατι απο την εκφραστικοτητα, την αμεσοτητα, την απλοτητα ,ακομα το σουλουπι αυτων ωραιων τυπων ,- των γηινων-ανθρωπινων ηθοποιων του καλου ελληνικου κινηματογραφου των 60ς (οχι των Κ.Κ.) με τις μουτες του, το γουρλωμα των ματιων,τον ιδιαιτερο τονο φωνης (οπως π.χ. ο Αυλωνιτης e.t.c.) .Ομολογω οτι δεν μου αρεσαν αρεσαν και δεν απολαμβανα τηη πλειοψηφια των φαρσοσειρων που κανατε στα 80ς/90ς (αν και δεν ηταν σιγουρα χειροτερες απο τις αντιστοιχες των ΑΜΑΝ και καλυτερες απο τις αντιστοιχες του Σεφερλη ) .

Αλλα οταν οταν κυριος Σ.Μπουλας ειχε να κανει με ενα στοιχειωδως καλο κειμενο και ρολους που στοιχειωδως του πηγαιναν ,το αποτελεσμα ηταν τετοιο που θα μας συντροφευει για δεκαετιες σε επαναληψεις και που θα βλεπουμε μια και περα απο την νοσταλγια θα συνεχιζει να μας χαριζει ενα φρεσκο χαμογελο .

Καλο σου ταξιδι κ. Μπουλα .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλό ταξίδι στον Σάκη Μπουλά.... έναν άνθρωπο πραγματικά πολύ ταλαντούχο σε όλους τους ρόλους με τους οποίους καταπιάστηκε. Αξέχαστος θα μου μείνει στις τηλεοπτικές σειρές 10 λεπτά κήρυγμα, στο παρά πέντε και φυσικά το 50 - 50!
 
Στο Σάκη Μπουλά οφείλω την "ένεση αισιοδοξίας" μου στα δύσκολα χρόνια της εφηβείας, που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι "Το φλασάκι", στο οποίο εκτός από την ερμηνεία, ο Σάκης έχει γράψει τους στίχους, ενώ τη μουσική ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Είχε αρκετά ταλαιπωρημένη υγεία, αφού παλαιότερα είχε και κάποιο καρδιακό επεισόδιο (όπως και ο Λαυρέντης άλλωστε).

Δυστυχώς αρκετοί επαγγελματίες του συγκεκριμένου χώρου φεύγουν από αυτή την αρρώστια, γεγονός που με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως θα έπρεπε να διεκδικήσουν τουλάχιστον ένα πιο υγιεινό περιβάλλον (θα μου πεις, εδώ καταργήθηκαν τα "βαρέα" από αλλού κι αλλού...)

Καλό του ταξίδι και πάλι.

"Το φλασάκι" το είχα πάρει και λίγο πιο επαναστατικά, αφού για χρόνια "άκουγα" "λάβε θέση για να πάρεις πάλι τη γροθιά", και όχι "την πρωτιά" :eek:
 
Σήμερα τα social media έχουν κατακλυστεί με αναρτήσεις από το "Φλασάκι". Πόσοι άραγε γνωρίζουν τι σημαίνει μία λέξη που ακούγεται μέσα στο τραγούδι, το "μαγνητόφωνο"; Α ρε Σάκη, δεν ήσουν απλώς καλλιτέχνης, ήσουν εκπρόσωπος μιας υπέροχης, αλησμόνητης εποχής.
 
Πολύ κρίμα..πραγματικά απο τους καλύτερους έλληνες ηθοποιούς..
 
Και εγώ αγνοούσα την δύσκολη κατάσταση που ήταν και τον αγώνα που έδινε.

Πραγματικά πάρα πολύ συμπαθής άνθρωπος με απίστευτο ταλέντο σε ότι έκανε.

Καλό ταξίδι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένας από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες!!!
 
''Το ΦΛΑΣΑΚΙ'' ηταν αφορμη να γνωρισω καποτε μια γυναικα που με αλαξε την ζωη γιαυτο λοιπον Σακη Μπουλα καλο ταξιδι και ευχαριστουμαι για ολα ωσα μας εχεις χαρισει.

R.I.P ρε αλανι.

 
Οι κομπιουτεράδες του φόρουμ θα θυμούνται οτι ο Σάκης Μπουλάς συμμετείχε και σε συναυλία που διοργάνωνε το PIXEL....

Νεότατος...

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη...
 
RIP :(

Πολύ μεγάλος καλλιτέχνης, όλοι μεγαλώσαμε λίγο - πολύ με τον συγκεκριμένο είτε από τραγούδια του είτε από εκπομπές του!
 
Είχα την τύχη να τον δώ στο θέατρο Live την άνοιξη του 1995 σε κάποια επιθεώρηση τότε οπου είταν μεταξύ άλλων και ο Κώστας Τσάκωνας ,Γιάννης Ζουγανέλλης ,Ισιδώρα Σιδέρη , Ακης Φλωρεντής... Θυμαμε τους ηθοποιούς οπου είχα πάει και στα καμαρίνια τους...

Τον συγκεκριμμένο καλιτέχνη τον έμαθα εκεί προς το τέλος των 1980ς με τα διαφημιστικά και τα διάφορα τραγούδια της εποχής...(μαζί με Γ.Ζουγανέλλη - Λάκη Παπαδόπουλο)... αλλά και απο την εκπομπή "Απίστευτα & ομως ελληνικα" τρομερή η χημεία του με τον Ζουγανέλλη.

Πολύ συμαντική ή απώλεια ,ένας αυθεντικός καλλιτέχνης οπου είχε να δώσει ακομα πολλά...
 
Πίσω
Μπλουζα