Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Asikamin ακούς; Γιατί με είχες αμφισβητήσει άσχημα όταν είπα ότι έχει καρκίνο.asikamin είπε:καρδιά και γεράματα , τι καρκίνους και [edit] κοσμητικά [edit]?
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά,οτι εσύ μιλάς για το τι προσέφεραν γενικά,ποιες μετέπειτα μπάντες επηρέασαν και το πόσο σου αρέσουνε,2 πράγματα που στο πρώτο σκέλος συμφωνώ και το δεύτερο είναι σεβαστό.Όμως αυτό δε σημαίνει οτι θα πρέπει να αρέσουνε και σε μένα προσωπικά,όπως είπες η μουσική είναι τέχνη και ηχεί διαφορετικά στα αυτία του καθενός μας.Δε μπορούνε όλες οι μπάντες να εκφράζουν και να μιλάνε σε όλους.Όταν εκφέρω άποψη χρησιμοποιώ πάντοτε το πρώτο ενικό πρόσωπο γιατί μιλάω μόνο για εμένα και δε γενικολογώ.Έχω αρκετούς φίλους που λατρεύουνε τους Motorhead και κάποιους που είναι πιο κοντά σε αυτό που πιστεύω.Wally είπε:1@SurvivalHorror[/USER] μου κανει εντυπωση η τοποθετηση σου. Δεν την κατακρινω. Η μουσικη ειναι τεχνη.
Μερικα πραγματα ομως ειναι μετρημενα κουκια.
Ενα απο τα συγκροτηματα που χρωσταμε το Heavy Metal ειναι οι Motorhead.
Δεν εβαλαν νερο στο κρασι τους. Δεν εβγαλαν "φλωρικα" αλμπουμς. Μονο το Love Me Forever τραγουδι τους με ειχε ξενισει.
Ειχαν μνημειωδεις στιχους που δεν ειχαν σχεση με το sex-drugs-rock-n-roll τριπτυχο, ως τριο ηχητικα δεν επεφτε καρφιτσα, ειχαν απιθανα artworks και απεφευγαν τις αρπακτες.
Μονο ο Lemmy μπορουσε να δικαιουται τον χρισμα του rock n roll hero εν ζωη.
Eχω τεραστια αγαπη για αυτο το συγκροτημα (ψυχη του οποιου ηταν ο Lemmy) και νιωθω τυψεις που τα τελευταια χρονια δεν ακολουθουσα τη δισκογραφικη τους πορεια.
Θα ανεβασω μια μερα ενα σκαν απο το Live in Athens 45αρι (ηταν στα πρωτα καμποσα αντιτυπα του Ελληνικου No Sleep At All) που τραγουδουν το Metropolis ως Acropolis
Υποστηριζω![]()