Έχει κανείς PC με CPU AMD APU σειράς Α10 ή γενικότερα να γνωρίζει από αυτά;

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.323
Αντιδράσεις
5.921
Eιμαι με το ποντικι στο χερι ωστε να κανω την παραγγελια μου για εναν AMD APU σειρας Α10,Ram και motherboard ωστε να κανω μια αναβαθμηση στο δευτερο desktop που εχω απλα εχω καποιες αποριες και δεν γνωριζω καποιον που να γνωριζει απο αυτα για να τον ρωτησω περα απο μια μικρη κουβεντα που ειχα με τον Rygar πριν λιγο καιρο στο chat.

Aν καποιος γνωριζει απο αυτα η εχει καποιον απο αυτους τους επεξεργαστες και μπορει να με βοηθησει ας το αναφερει σαυτο το θεμα ωστε να κανουμε κουβεντα και να με λυσει καποιες λιγες αποριες που εχω η ακομα και αλλους που να ενδιαφερονται για καποιον APU επεξεργαστη.
 
Έχω laptop με τον Α8-3500Μ που είναι παρόμοιας "λογικής" CPU. Αν νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει η γνώμη μου, ρώτα ελεύθερα. :)
 
υποτίθεται ότι η amd θα εστιάσει εφεξής στα fm2 m/b και όχι στα am3+!

Προσωπικά όμως προκρίνω μία λύση με fx 83xx και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών βασισμένη προφανώς σε am3+ αφού τα apu δεν είναι ανάλογα ισχυρά ή για να είμαι σωστός είναι πιο αργά ακόμα και από 4πύρηνους phenom ii!

Πάρε μια ιδέα...

http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_a10_6800k_review_apu,19.html

Όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα που θέλεις να ξοδέψεις και το τι θέλεις να κάνεις με το πισι που θα φτιάξεις...καλύτερα να μας πεις αυτά και μετά ν' ακούσεις τις απόψεις μας σχετικά!

Όταν κατασταλάξεις μετά απ' όσα διαβάσεις τότε και μόνο τότε να παραγγείλεις!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Doc και Σπυρο καταρχην ευχαριστω ρε αλανια για την βοηθεια οποτε ας αναλυσω το θεμα και μετα να ακουσω της γνωμες σας.

PC για παιζω συγχρονα παιχνιδια σε full αναλυσεις,χαρκτηριστηκα και γενικα με την ανεση μου αν θελω (που δεν θελω :p ) εχω οποτε αυτο που θελω ειναι να κανω μια αναβαθμηση στο δευτερο μου PC.Το δευτερο pc μου που το χρεισιμοποιω πολυ περισσοτερο απο το πρωτο ειναι ενας pεntium D 2.6Ghz,2 GB Ram και απο γραφικα φοραει την Geforce 9600GT.Aυτο το pc το χρεισιμοποιω για κατεβαστηρι,για να γραφω δισκακια,για media center και κυριως για emulators οπως κατα 80% mame και μετα για 16bit και 8bit κονσολες οχι τιποτα ιδιαιτερο και πολυ βαρυ δηλαδη.Επειδη ομως εχει αρχιει να δειχνει παρα πολυ τα χρονια που εχει στην πλατη του και γενικα η αποδοση του εχει πεσει πολυ θελω να το αναβαθμησω για να κανω με ανεση ολα ωσα αναφερω παραπανω και να μην εχω κανενα προβλημα αν θελω να παιξω καποιο νεο indie βρε αδερφε που τωρα σε πολλα εχω θεμα.

Επειδη εχω δυνατο pc οπως ειπα αλλα και laptop και netbook που το καθενα ειναι για της αναλογες δουλειες αποφασισα να αναβαθμησω στο υπαρχον pc την μητρικη,τον επεξεργαστη και την μνημη ram με το κοστος να ειναι το πολυ 250 ευρω με 5,10 πανω κατω να μην ειναι προβλημα.

Ετσι λοιπον εχω καταληξη σε δυο λυσεις με την πρωτη να ειναι η εξης:

CPU:AMD A10 6800 136 ευρω

Motherboard: Asrock FM2A75 PRO4-M 70 ευρω

Ram: 2Χ4GB Κingston khx16c9b1b 1600Mhz hyperx black series 38 ευρω.

Με τα παραπανω και χωρις καρτα γραφικων γιαυτο αλωστε παω σε APU θα μπορω να παιζω και να κανω ανετα ολα ωσα ανεφερα παραπανω αλλα με προβληματιζουν καποιοα πραγματα.Το ενα ειναι η ram γιατι εχω διαβασει οτι στους APU επεξεργαστες ειναι καλητερα η ram να ειναι οσο περισσοτερα mhz γεινεται οποτε αν πω να παω σε μνημες στα 2133mhz το κοστος ανεβαινει αρκετα οπως επισης και οτι αυτοι οι επεξεργαστες ανεβαζουν μεγαλες θερμοκρασιες και η stock ψυκτρα που ειναι για τα μπαζα δεν κανει καλη δουλεια αλλα ειναι και πολυ θορυβωδης οποτε αν πω να παρω και ψυκτρα καλητερη ξεφευγουμε στο θεμα μπατζετ.

Η δευτερη λυση που σκεφτηκα ειναι να παρω της ιδιες μνημες ram με παραπανω αλλα αντιθετα να παρω τον i5 4570 συν καποια συμβατη μητρικη και να τρεχω το pc αυτο χωρις καρτα γραφικων αλλα με τα το ενσωματωμενο Intel 4600 HD η να πεταξω πανω την 9600 gt που εχω.Με αυτα βγαινω 10 με 20 ευρω πανω απο τα 250 ευρω αλλα δεν πηραζει.Αν τελικα παρω αυτα θα μπορω με τα ενσωματωμενα γραφικα του επεξεργαστη που ειναι σαφως πιο ανισχυρα απο τα αντιστοιχα του A10 6800 να τρεχω μια χαρα mame,emulators κλπ η αν ειναι καλητερα να βαλω μεσα την 9600gt ασχετα αν ειναι παλια καρτα σε γενικες γραμμες;

Να διαλεξω πχ το πακετο με τον A10 6800 που στον τομεα ολα σε ενα τα κανει ολα πολυ καλητερα η να προτιμησω το πακετο με τον i5 που στον τομεα ολα σε ενα υστερει απο τον APU αλλα σαν επεξεργαστης ειναι καλητερος οπως βλεπω απο καποια στατιστηκα και αργοτερα να παρω και μια καλητερη καρτα γραφικων και να ειμαι κομπλε;Ti με προτεινετε να κανω συμφωνα με ολα αυτα που σας ειπα και ευχαριστω εκ των προτερων για τυχος απαντησεις σας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασιλη, αφου το θες μόνο για κατεβαστήρι/emulators όπως γράφεις, είτε AMD είτε INTEL είτε POWERPC είτε ARM βάλεις, το ιδιο κάνει. Ειναι απλώς θέμα κόστους ως προς το τί θες να κάνεις. Δώσε λίγα χρήματα (AMD) για να κανεις αυτά που αναφέρεις, κι αν δεις ότι οι emulators (κάποιοι όχι όλοι) πάνε λίγο αργά, βαλε και μια καρτα γραφικών με 30 ευρώ. Αυτά τα δυο που θες να κάνεις δεν (πρέπει να) αξίζουν πολλά χρήματα. Γνώμη μου είναι ότι το ψάχνεις υπερβολικά για το τίποτα.
 
Νικο δεν εχεις αδικο φιλε σαυτο που ειπες οτι το ψαχνω πολυ αλλα το κανω αυτο γιατι κατι που δεν το ξερω καλα και θελω να το αγορασω παντα την ψαχνω πολυ την δουλεια.Αν ομως ηθελα ενα απλο κατεβαστηρι θα κρατουσα τον pentium D ο οποιος μια χαρα ειναι σαυτο το θεμα απλα το προβλημα μου ειναι πως επειδη δεν εχω πολυ μεγαλες γνωσεις πανω στο αντικειμενο θα ηθελα αυτο που θα παρω να δουλευει απροβληματιστα χωρις να με βαζει μπελαδες γιαυτο σκεφτομαι αυτα περι μνημης και stock ψυκτρας στο AMD πακετο γιατι αν αρχισει και με κανει νουμερα με υψηλες θερμοκρασιες,πολυ θορυβο και γενικα οτιδηποτε αλλο τοτε θα εχω θεμα που δεν θα μπορω να το λυσω μονος μου.Απο την αλλη με τον i5 τετοια προβληματα απο τα λιγα που γνωριζω δεν θα εχω αλλα το πακετο με τον intel ειναι σαφως κατωτερο ωσον αφορα τα ενσωματωμενα γραφικα σε σχεση με τον A10 6800 οποτε εχουμε θεμα εδω οποτε θα χρειαστη και καρτα γιατι η παλια 9600GT που εχω δεν νομιζω να κανει τιποτα.Γιαυτο προβληματιζομαι γιατι δεν θελω να εχω θεματα που να μην μπορω να τα λυσω λογο γνωσεων αλλα να λειτουργουν ολα μια χαρα χωρις προβληματα.
 
πάρε τότε το amd a10 6800k με τον ξεκλείδωτο επεξεργαστή και απλά επέλεξε καλύτερα m/b το gigabyte fm2+. Στο πλαίσιο έχει 2 της εν λόγω εταιρείας ένα με 56 και ένα με 71 ευρώ! Προτείνω το δεύτερο!

Στη μνήμη πάρε εκείνη με την υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας.

Να ξέρεις ότι το μηχάνημα θα παίζει και πολλά σύγχρονα 1080p games με μερικές φυσικά παραχωρήσεις και σχεδόν τα πάντα σε 720p!

Το άλλο σου πισι τι configuration έχει;
 
Το αλλο μου pc σπυρο φοραει τον I7 4770 3,5ghz,την Asus GTX 650,8 GB ram και δεν θυμαμι ακριβως την μητρικη αλλα ειναι Gigabyte.Οποτε δεν με απασχολει το συγχρονο gaming απο τον APU αφου εχω τον I7 απλα θελω να με πεις αν θα εχω θεμα με θερμοκρασιες με την stock ψυκτρα σε σημειο να με δημιουργη προβλημα αλλα και πολυ θορυβο αυτα δεν θελω εγω φιλε.
 
Η gpu που έχεις είναι πολύ μικρή και μην σου φανεί περίεργο στην πράξη να έχεις ανάλογα frames σε παιχνίδια από το νέο σου σύστημα.

Στα pc σε επίπεδο μεσαίωn και άνω cpu (phenom ii, amd fx, intel i5,i7) μετρά περισσότερο από την επεξεργαστική ισχύ η κάρτα γραφικών. Η 8570d είναι ελαφρά χειρότερη μιας απλής 650(non ti) με 1mb μνήμη
 
Δηλαδη ο A10 6800 εκτος απο το καλο chip γραφικων που διαθετει ειναι καλος επεξεργαστης για την κατηγορια του ισχυρος δηλαδη ο οχι;

O A10 6800 εχει 100w καταναλωση ενω ο ολοιδιος σε χαρακτηριστηκα αλλα κλειδωμενος Α10 6700 εχει καταναλωση 65w.Αξιζει αυτη η διαφορα των 35w ωστε να προτιμησω τον 6700 και για χαμηλοτερες θερμοκρασιες,καταναλωση κλπ αφου το pc θα ειναι σε λειτπυργια σχεδον 24 ωρες το 24ωρο;
 
Λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα "into perspective"...

Για τις χρήσεις που αναφέρεις, οτιδήποτε και να αγοράσεις από αυτά που πωλούνται σήμερα θα είναι συντριπτικά καλύτερο από Pentium D 2,66.

Εγώ χρησιμοποιώ δύο συστήματα:

Athlon 64 X2 6400+ , 8800 GTS, 2 GB RAM, Win 7 32 (home desktop)

A8 3500M, onboard Radeon 6620, 6 GB RAM, Win 7 64 (work laptop)

Κανένα από τα δύο δεν είναι τέρας επιδόσεων και ειδικά το home το έχω πολλά χρόνια αλλά ακόμα μου κάνουν τις δουλειές μου ικανοποιητικά. Κατ' αρχήν, ξέχνα οποιοδήποτε θέμα με RAM αν δεν παίζεις σύγχρονα παιχνίδια. Με 2 GB στα 7ρια δεν είχα ποτέ πρόβλημα μνήμης ούτε συμπτωματολογία καθυστερήσεων από paging στον δίσκο. Οπότε πιστεύω ότι τα 8GB που θέλεις να ρίξεις επάνω στο δικό σου είναι πολλά και με 4 θα είσαι απόλυτα OK.

Δεν παίζω σύγχρονα παιχνίδια, αλλά πχ το home "σήκωσε" απόλυτα playable το Dead Island και το The Walking Dead (για να αναφέρω δύο σχετικά σύγχρονα, αφού συνολικά είμαι πολύ ρετρό στο gaming) ενώ το Trine 2 χρειάζεται medium anti-aliasing για να μην δείχνει "βαρύ" (πάντα σε 1920x1080). Δεν νομίζω να έχω παίξει κάτι άλλο πρόσφατο. Στο ΜΑΜΕ τρέχει σχεδόν τα πάντα full speed (και εννοείται τα πάντα της κλασσικής εποχής των arcade, ζόρια τρώει με κάτι Tekken 3 κλπ). Από άλλους σχετικά "βαριούς" emulators, Dreamcast πάει μια χαρά, PS2 ανάλογα με το παιχνίδι αλλά ζορίζεται τις περισσότερες φορές.

Στην δουλειά δεν έχω ρίξει emus, αλλά το Dead Island ήταν καλό σε 1366x768 ενώ το The Walking Dead έτρωγε μικρά ζόρια χωρίς να γίνεται unplayable. Εκεί έχω παίξει και Titan Quest που πήγαινε καλά εκτός από κανά-δύο σημεία με πολλά particle effects (πχ στο δάσος που καιγόταν) όπου εμφανώς έπεφτε το framerate.

Στις καθημερινές εργασίες δεν έχω προβλήματα σε κανένα από τα δύο συστήματα (browser με 20+ tabs ανοιχτά, WinRAR να "πακετάρει" αρχεία μεγέθους GB, μTorrent με κάμποσα torrents ενεργά).

Αφού περιέγραψα λοιπόν τι κάνω με τα μηχανήματα μου, ας δούμε και τι σκοράρουνε στο PassMark οι CPUs:

To δικό σου χρέπι 536.

To home desktop 1800.

To work laptop 2051.

Ο Ι7 4770 στο άλλο σου PC 9974.

O A10 6800Κ 5058 και ο Α10 6700 4754.

Κοιτώντας τα νουμεράκια "απόλυτα" μπορεί και να μπεις στον πειρασμό της Intel...αλλά κοιτώντας το τι κάνω με τα μηχανήματα μου που βγαίνουν "μισά" από τον Α10 σε σκορ και πάντα σε σχέση με αυτό που αναφέρεις ότι θέλεις να κάνεις, νομίζω ότι με ασφάλεια συμπεραίνουμε ότι ο Α10 είναι παραπάνω από αρκετός και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Αρκεί να βάζεις τα πολύ σύγχρονα games στο άλλο μηχάνημα με τον Ι7, αφού η επεξεργαστική ισχύς της onboard Radeon 8670 είναι απλά αντίστοιχη με τις φτηνότερες standalone κάρτες που πωλούνται σήμερα (αλλά πάντως ελαφρά καλύτερη από την 9600 οπότε δεν ωφελεί να κρατήσεις εκείνην).

Α, να σημειώσω επίσης ότι ο 6700 και ο 6800Κ δεν έχουν ως μόνη διαφορά το "ξεκλείδωτο" και το TDP όπως λες. Ο 6800Κ είναι και ελαφρά ανώτερος σε ρολόγια: (6700: 3,7 GHz που γίνονται 4,3 σε Turbo mode ενώ ο 6800Κ είναι στα 4,1 GHz που γίνονται 4,4 σε Turbo mode).

Αν το πάρεις με την ασήμαντη διαφορά σε τιμή, καλύτερα φυσικά βγαίνει ο 6800K για ένα 10ευρο παραπάνω. Αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ξεκλείδωτο για overclocking ή η λίγη παραπάνω baseline ισχύς, τότε μπορείς να μείνεις και στον 6700 και πιθανόν να μην αντιληφθείς σχεδόν καμμία διαφορά.

Αυτά και ελπίζω να βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα παραπάνω... :)
 
Doc thanks για την απαντηση :thumbup:

Kαταρχην φυσικα και με βοηθησες και δεν με μπερδεψες γιατι πραγματικα εχω ριξει και γω τρελο ψαξιμο και ερευνα για τους A10 6800,6700,6700T και πανω κατω γνωριζω την δυναμη αυτων των επεξεργαστων οπως και διαφορα αλλα.Ο λογος που το ψαχνω το ολο θεμα ειναι καθαρα το μπατζετ μου και οτι οι AMD APU ειναι οτι καλητερο σε αποδοση/τιμη σε σχεση με τους intel i5 που και ακριβοτεροι ειναι ασχετα αν ειναι πιο ισχυροι σε πολλες περιπτωσεις αλλα απο την αλλη τα ενσωματομενα γραφικα (intel HD 2500,intel HD 4600) τους ειναι για τα μπαζα σε σχεση με αυτα που φορανε οι A10.Me τον i7 που εχω οπως και με το laptop αλλα και το netbook ειμαι καλημενος απολυτα οπως και με τον pentium D γιαυτα που τον θελω οποτε δεν ηθελα να ξοδεψω τζαμπα και βερεσε τα τρελα λεφτα οποτε με 250-270 ευρω θα εκανα την αναβαθμηση οποτε γιαυτο απο την αρχη κολησα με τους APU γιατι θα μπορουσα με το μισο κοστος να παιξω και κανενα παιχνιδι της προκοπης αν ηθελα και χωρις να παρω καρτα γραφικων που θα επρεπε να το κανω αν θα αγοραζα καποιον i5 οποτε το μπατζετ μου θα εκτινασοταν.Ο λογος που επελεξα τα 8GB ram ειναι γιατι οπως διαβασα οι APU χρειαζονται αρκετοι ποσοτητα μνημης για να λειτουργησουν οπως πρεπει αλλα και οσο το δυνατον περισσοτερα mhz αλλα αν πω να παρω 1866 αντι για 1600mhz μνημες που θελω το κοστος μεγαλωνει κατα 30 ευρω.Εκτος φυσικα αν παρω 4GB μνημες αντι για 8 αλλα αυτα τα 4 θα ειναι στα 1866mhz και ποιο φτηνες ακομα και απο αυτες με τα 1600mhz.Εσυ τι θα με προτεινες να παρω 8GB στα 1600mhz η 4GB στα 1866mhz;

Οι λογοι που βαζω στο παιχνιδι τον 6700 ειναι καθαρα θεμα καταναλωσης και θερμοκρασιων γιατι δεν νομιζω η διαφορα των 400mhz που εχει με τον 6800 να ειναι κατι πολυ σημαντικο.Ο 6800 εχει καταναλωση 100w και υψηλες θερμοκρασιες οπως εχω διαβασει σχεδον παντου με αποτελεσμα η stock ψυκτρα που δεν ειναι και τιποτα της προκοπης και να μην μπορει να κανει καλη δουλεια αλλα και να κανει και πολυ θορυβο και σε συνδιασμο με του κουτι 8ετιας που εχω τον pantium D που δεν ειναι και η τελευταια λεξη της τεχνολογιας η θερμοκρασια μπορει να ειναι και πιο μεγαλη σε σχεση με καποιο συγχρονο κουτι πιο μεγαλο,με μεγαλους ανεμηστηρες,πιο πολλους κλπ με κινδυνο να εχω κοληματα η και γω δεν ξερω τι αλλο προβλημα λογο της θερμοκρασιας.Για να μην δεινω τζαμπα λεφτα να περνω και ψυκτρα σκεφτηκα τον 6700 που στην ουσια ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα με τον 6800 αλλα με 35w λιγοτερα καταναλωση και θα μπορουσα να παρω και την 6700Τ που εχει 55w μικροτερη καταναλωση απο τον 6800 αλλα δεν το κανω γιατι εχει σαφως μεγαλητερη διαφορα ισχυς απο αυτη που εχουν η 6700 με την 6800.

Εσυ τι θα με προτεινες να κανω για ενα pc με αυτα που γραφω που θα μενει ολη μερα ανοιχτο 24 ωρες το 24ωρω αξιζει δηλαδη να παρω την 6700 με το σκεπτικο οτι και δεν θα εχει θερμοκρασιες αλλα και δεν θα τρελενεται και η ψυκτρα για να την κρυωσει και θα με ζαλιζει σε σχεση με την 6800 η μηπως η διαφορα των 35w ειναι πολυ μικρη και δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα ωσον αφορα της θερμοκρασιες και την καταναλωση ηλεκτρικου ρευματος οποτε να παρω αυτην αφου και η διαφορα στα λεφτα ειναι μονο 10 ευρω;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
έχω Α10 amd το έχω γράψει και σε άλλο θρεντ και είναι μια χαρά, πιστεύω κάτι intel hd 3600,4600 δε ξέρω πως τα λένε τα σβήνει για πλάκα (έχω ένα netbook που έχει τέτοια gpu).
 
Φίλε metalcandyman ο μόνος τρόπος να γνωρίζεις ακριβώς πόσο ρεύμα καίει ο υπολογιστής σου είναι να χρησιμοποιήσεις βατόμετρο και συνήθως είναι λιγότερο απ'όσο νομίζεις μια και τα τροφοδοτικά είναι συνήθως πολύ υπερδιαστασιολογημένα. πχ το δικό μου PC καίει 160 βατ με οθόνη samsung 21 αρα 1680 Χ 1050 και δυο σποτ (για να βλέπω καλύτερα) και συνημίτονο φ = 0.60. Είναι core2duo με σκληρό 320 αρι hitach κάρτα γραφικών 1 γίγα και μητρική gigabyte. Μην φανταστείς ότι το βατόμετρο είναι πολύ ακριβό εγώ το πήρα 16 ? από ένα φίλο μ ου που πουλάει στερεοφωνικά και σου τα δείχνει όλα φαινομένη ισχύς, τάση ένταση βατ συνφ κλπ. αλλά εγώ το πήρα γιατί το χρειάζομαι στη δουλειά μου (είμαι ηλεκτρολόγος).
 
Επανερχομαι στο θεμα γιατι με καρφωθηκε μια αλλη ιδεα μετα απο απο διαφορες κουβεντες.Παραπανω ειχα γραψει να παρω τον APU A10 6800 η 6700 λογο κοστους φυσικα για γλυτωσω την καρτα γραφικων αλλα και να παρω και την αναλογη μητρικη και μνηνες.Τωρα λοιπον ειδα την AMD FX 6300 την 6πυρηνη αυτη CPU που ειναι ισχυροτερη απο τον Α10 6800 και φνηνοτερη κατα 30 ευρω αλλα φυσικα δεν εχει ενσωματωμενη CPU και φυσικα με της αναλογες μνηνες και μητρικη βγαινει πιο φθηνα απο το πακετο με τον 6800 και ετσι με τα λεφτα που περισευουν χτυπαω και μια ψυκτρα coolermaster.

Οπως εχω γραψει θελω ο υπολογιστης να ειναι γρηγορος γενικοτερα στην χρηση του,στο browsing κλπ και δεν με ενδιαφερουν τα συγχρονα παιχνιδια περα απο mame φυσικα και διαφορα indie games που παιζω κατα καιρους αλλα και καποιο νεο παιχνιδι μια στης χιλιες πχ αν θελω να το παιξω να μπορω να το κανω εστω και με

Χαμηλα settings.

Ετσι λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης.Να παρω το πακετο με τον Α10 που ειναι πιο ανισχυρος απο τον FX 6300 αλλα με την ενσωματωμενη καρτα 8670 οποτε κανω την δουλεια μου η να παρω τον πιο ισχυρο FX 6300 και να βαλω την Gigabyte 9600gt που εχω και να κανω την δουλεια μου οποτε αργοτερα αμα θελω να βαλω μια καλητερη καρτα και να εκμεταλευτω τον καλητερο επεξεργαστη;

Θα μπορω να κανω ανετα αυτα που λεω παραπανω με την παλια 9600gt σε συνδιασμο με την FX 6300 και τι διαφορες σε ισχυ μπορει να εχει ενα VS μεταξυ A10 6800 με την ενσωματωμενη 8670 με τον FX 6300 + την 9600gt;
 
Bασιλη ενα καλο συγκριτικο εδω .Εγω θα διαλεγα τον 6300 με την καρτα που θα ειχα.
 
Πίσω
Μπλουζα