Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Τα videogames ειναι τρελα ειναι διασκεδαση ειναι καψουρα και γενικοτερα ειναι πολλα και διαφορα για τον καθε ανθρωπο.Η ζωη ομως δεν ειναι μονο videogames και πολλες φορες ερχονται τα πανω κατω και τα πραγματα δεν εξελισονται οπως θελουμε με αποτελεσμα να πεφτει η ψυχολογια οποτε παραληλα πεφτει και η ορεξη για τα videogames.Φυσικα δεν χρειαζεται παντα να υπαρχει καποιος λογος για να μην εχει ορεξη καποιος με τα videogames γιατι μονο και μονο η ηλικεια του ανθρωπου μπορει να παιξει καταλυτικο ρολο και ο λογος που σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα ειναι η περιπτωση ενος φιλου μου που εδω και κατι μηνες δεν εχει ορεξη να ασχοληθει με τα videogames παρα ελαχιστα λες και το gamepad ειναι ενα εξωγηινο πλασμα που μολις παει να το πιασει θα του δαγκωσει τα χερια και δεν μιλαω για εναν ανθρωπο που ειχε μικρη σχεση με τα videogames αλλα μιλαω για καποιον που εκλεινε δεκαωρα πανω απο της κονσολες παιζοντας FPS που ειναι το αγαπημενο του genre.Η συμβουλη που του εδωσα σαν γιατρος του gaming που ειμαι ειναι να δοκιμασει να αλαξει genre γιατι το πολυ FPS πολτοποιει σιγαν σιγα τον εγκεφαλο οποτε αν δεν πιασει αυτη η θεραπεια θα παμε σε βαρια φαρμακα και θα κλειστουμε σε ενα δωματιο μια μερα κανενα δεκαωρο και παραπανω που θα εχει μονο μεσα μια καμπινα και θα παιξουμε δεκαδες arcades διπλα μεχρι να του ερθει ξανα η ορεξη.Αν δεν στρωσει και μαυτο τοτε απλα θα τον ξεκοψω απο φιλο χαχαχαχαχαχα
Ευτυχως μεχρι τωρα ποτε στην ζωη μου δεν ετυχε να με περασει η ορεξη για τα videogames οποτε η ερωτηση για σας ειναι σας εχει κοπει ποτε η ορεξη για να παιζετε videogames απο την πρωτη στιγμη που ασχοληστε με τα videogames μεχρι και σημερα;;;;
Ευτυχως μεχρι τωρα ποτε στην ζωη μου δεν ετυχε να με περασει η ορεξη για τα videogames οποτε η ερωτηση για σας ειναι σας εχει κοπει ποτε η ορεξη για να παιζετε videogames απο την πρωτη στιγμη που ασχοληστε με τα videogames μεχρι και σημερα;;;;