angel_grig
KAT Resurrector
- Αντιδράσεις
- 480
Fred τι να πω!!!ΑΨΟΓΟΣ!!!!Και τα μηχανηματα,και το στησιμο,και ολη η δουλεια στα flippers που εχεις κανει!!
Ευχαριστώ ρε συ angel_grig... Δεν έχω ξεχάσει τη βραδιά φλίπερ που είχα πει πριν από καιρό πως θέλω να κάνω κάποια στιγμή για τους φίλους/φίλες του retromaniax που τους αρέσουν να παίζουνangel_grig είπε:Fred τι να πω!!!ΑΨΟΓΟΣ!!!!Και τα μηχανηματα,και το στησιμο,και ολη η δουλεια στα flippers που εχεις κανει!!
Tοτε εισαι αψογος φιλε και φτανεις στην τελειοτηταFred Madison είπε:
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκο. Αν θυμάμαι καλά έχεις και συ αρκετά φλίπερ...pitsunami είπε:Να πω και εγώ με την σειρά μου πόσο θαυμάσια είναι στημένα όλακαι πόσο ζηλεύω όταν βλέπω όμορφους χώρους...
Εύχομαι εκατοντάδες ώρες διασκέδασης!!
Το Pacman όπου ο μοχλός κουνάει όλη την πίστα το έχω από τότε που μου το είχε αγοράσει ο πατέρας μου δώρο. Όσον αφορά τις κασέτες από C64? Τι να λέμε; Η πρώτη αγάπη είναι και η πιο δυνατή που λένε...billy είπε:Oντως κορυφαία συλλογή, που θα έκανε περήφανο κάθε console user !!
Μου άρεσε που εκτός απο τα videogames, είδα και μερικά καρα-ρετρο επιτραπέζια, όπως εκείνο με τον "χειροπιαστό" Pac-Man που ανοιγοκλείνει το στόμα του καθώς τρώει τις τελείες (το διαφήμιζε και η τηλεόραση), καθώς επίσης και το άλλο Pac-Man με τους μαγνήτες που "τσουλάει" στον λαβύρινθο με μεταλλική μπίλια (ο μοχλός κουνάει όλη την "πίστα". Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχα και εγώ κάποτε, όπως και εκείνο το πολύ όμορφο κίτρινο Pac-Man handheld. )
Tέλος, συγκινήθηκα βλέποντας τα κλασσικά και αγαπημένα G&W, μαζί με κάποιες κασσετούλες παιχνιδιών για home-micros !!
Την καμπίνα την έχω για να στιβάζω πάνω άπλυτα. Απλά μάζεψα τις σωβρακοφανέλες για να βγάλω τη φωτογραφία.Rygar είπε:ΧΧΧ
Απορώ πώς είναι δυνατόν οι αντμινς να άφησαν θρεντ με τόσο σκληρό πορνογραφικό περιεχόμενο σε κοινή θέα! Απαράδεκτοι!
Επίσης είμαι κι εγώ απαράδεκτος που άφησα απαρατήρητο ένα τόσο ακατάλληλου ύφους θέμα χωρίς να το σχολιάσω.
Ευγε! Αφτα....
ΥΓ. Η καμπίνα υποθέτω δε δουλεύει, είναι απλά για να κρατάει την πόρτα κλειστή, ε;
Που μένω; Τι εννοείς; Ντεν καταλαμπαίνει... Λίγκο κρόνια Ελλάντο...D@redevil είπε:Fred, θύμησέ μου... Πού είπαμε ότι μένεις, παλικάρι μου?!
Να πάρω τα gamepads μου και να έρθω επίσκεψη?! Αν πάλι έχεις δουλειά, μην σε απασχολεί! Θα με αφήσεις εμένα στο δωματιάκι με τα παιχνίδια και τα φλιπεράκια και δε θα ενοχλήσω καθόλου!
Μια ακρούλα θα πιάσω και θα είμαι τόσο ήσυχη που, ούτε θα με καταλάβεις! :baby2:
Κυριο πατησει δεξια απο ¨παραθεση" που εχει σταυρο(συν)Fred Madison είπε:(ρε σεις; πως κάνω multi quote?)
Ναι έχω, αλλά έτσι όπως τα έχω στην υπόγα είναι σαν να μην έχω...Fred Madison είπε:Ευχαριστώ πολύ φιλαράκο. Αν θυμάμαι καλά έχεις και συ αρκετά φλίπερ...
Ευχαριστώωωpardalotzatziki είπε:Κυριο πατησει δεξια απο ¨παραθεση" που εχει σταυρο(συν)
Ε βγάλε στο φως ένα δυο τουλάχιστον... Κρίμα είναι...pitsunami είπε:Ναι έχω, αλλά έτσι όπως τα έχω στην υπόγα είναι σαν να μην έχω...