Console Hunter
RetroNoob
- Αντιδράσεις
- 82
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά! Σε αυτό εδώ το φόρουμ στο παρελθόν έχω διαβάσει διάφορες όμορφες συζητήσεις σχετικά με τα πρώτα βήματα της Nintendo μέσω της θρυλικής itochu hellas! Μετά από πολύ προσπάθεια, είμαι περήφανος να παρουσιάσω στο ελληνικό retro community αλλά και για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού gaming youtube, ένα εορταστικό επεισόδιο - σταθμό που σας υπόσχομαι ότι θα παρακαλάτε να μην τελειώσουν ποτέ η 2 ώρες και 20 λεπτά της διάρκειας του!
Με μεγάλη μου τιμή και για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού gaming youtube, σας παρουσιάζω υπερήφανα τον Διευθυντή marketing και προώθησης της Itochu Hellas, κύριο Δημήτρη Παυλή καθώς και τον μεταφραστή και συντάκτη, κύριο Αντώνη Λεκόπουλο!
Δύο άτομα με ξεχωριστές θέσεις που με την αγάπη τους και το μεράκι τους, έβαλαν λίθους για να αναδειχτεί ο θρυλικός τότε αντιπρόσωπος της Nintendο, η Itochu Hellas σε αυτό που έχουμε σήμερα στο μυαλό μας!
Οι δύο προσκεκλημένοι μου αναπολούν και διηγούνται ανείπωτες ιστορίες έως τώρα, εντρυφούν σε βάθος αναμνήσεων της περιόδου 1991-1997, απαντάνε σε ερωτήσεις μου αλλά και σε ερωτήσεις φίλων του καναλιού και φυσικά μας λύνουν απορίες που μας ροκανίζανε το μυαλό ως συλλέκτες τα τελευταία 15 χρόνια!
Ένα επεισόδιο που μοσχομυρίζει Nintendo και 90s και δεν πρέπει να το χάσει κανένας φίλος της Nintendo! Console Hunter Exclusive! Enjoy και δείξτε στην επεισοδιάρα την αγάπη σας!
Το επεισόδιο αυτό ήρθε για να δώσει όμορφες αναμνήσεις αλλά και να λύσει πολλές απορίες. Περιμένω τα σχόλια σας εδώ αλλά και στο επεισόδιο στο yοutube και φυσικά ένα like και ένα subscribe αν πιστεύετε πως το αξίζει αυτή η δουλειά μου! Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές!
Το επεισόδιο αυτό ήρθε για να δώσει όμορφες αναμνήσεις αλλά και να λύσει πολλές απορίες. Περιμένω τα σχόλια σας εδώ αλλά και στο επεισόδιο στο yοutube και φυσικά ένα like και ένα subscribe αν πιστεύετε πως το αξίζει αυτή η δουλειά μου! Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές!