Όταν οι καλλιτέχνες γίνονται μοντέλα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
114.jpg

Αυτοί που γράφανε τα κείμενα καταλαβαίνανε τι γράφανε ή απλώς έριχναν διάφορες πιασάρικες λέξεις κι ό,τι έβγαινε? Τρία απανωτά σύγχρονα σε μια φράση που δεν σημαίνει τίποτε, και μετα η βλακωδέστατη δήλωση ότι ο σύγχρονος (τότε) τρόπος ντυσίματος ταίριαζε σε όλες τις ηλικίες. Μάλιστα. Αυτό το συνολάκι ας πούμε θα ταίριαζε απόλυτα σε μια 80χρονη (εξαιρείται φυσκά η αιώνια Ζωζώ).

Μόνο η Βίκυ Βανίτα διαφήμιζε ρούχα που να μπορούν να φορεθούν!

Πιο surreal επιλογές από αυτές της Βαλσάμη δεν υπάρχουν! :banghead:

Θα με λυντσάρουν οι νοσταλγοί της 10ετίας του 80, αλλά μου φαίνεται ότι δεν υπήρξε χειρότερη εποχή από μόδα μαλλιών και ρούχων. Ακόμη και πολύ όμορφες γυναίκες σαν τη Βαλσάμη μοιάζανε χάλια.

elephadas είπε:
Θα με λυντσάρουν οι νοσταλγοί της 10ετίας του 80, αλλά μου φαίνεται ότι δεν υπήρξε χειρότερη εποχή από μόδα μαλλιών και ρούχων. Ακόμη και πολύ όμορφες γυναίκες σαν τη Βαλσάμη μοιάζανε χάλια.
Όταν βλέπω σήμερα καμιά παλιά ταινία, με πιάνουν τα γέλια. Αλλά τότε όλοι φορούσαν αυτά τα περίεργα ρούχα, οπότε δεν φαίνονταν παράξενα.

Σωστό. Ωστόσο βλέπουμε φωτογραφίες παλιότερων δεκαετιών και παρόλο που τα ρούχα είναι ακόμη πιο "παράξενα", χώρια οι κομμώσεις, οι όμορφες γυναίκες μας φαίνονται όμορφες ακόμη και τώρα. Από τα χίππικα ρούχα μέχρι τα κρινολίνα. Η δεκαετία του 50 είχε "αντρικά" ρούχα με βάτες και περίτεχνες πολύπλοκες κομμώσεις, αλλά βλέπεις τη Lauren Bacall, τη Rita Hayworth ή την Ingrid Bergman σε φωτό της εποχής και σου κόβεται η ανάσα. Να έρθουμε και στα δικά μας, στα διπλανά θέματα με τα εξώφυλλα παλιών περιοδικών βλέπουμε Ελληνίδες ηθοποιούς με τη μόδα του 60λίγο και είναι υπέρκομψες ας είναι τα ρούχα τους τόσο ντεμοντέ. Βλέπω τις φωτό της Βαλσάμη και λέω "πώς σε κάνανε έτσι κορίτσι μου, κούκλα γυναίκα?"

tonytony είπε:
Παναγιά μου!!!! Ζώο- Γούνα Σκακιέρα τεραστίων διαστάσεων με μπότες -στρας ανάμεσα σε χρυσά αγαλματάκια -παιδάκια με χρυσά μαλλιά και κόκκινα ζακετάκια που καταλήγουν σε ολόχρυσα υπερπαραγωγής πολυελαιάκια...... Όντως δηλαδή τότε δεν σκιαζόντουσαν οι αναγνώστες ε; Τί να πω! Πάντως αυτό εδώ ξεπέρασε την πρασινολαχανί βιοχλαπάτσα που φορέσανε στην Βαλσάμη.

Μ' αρέσει το ζώο-σύμβολο της φίρμας. Ερώτηση: Πόσοι σκίουροι θυσιάστηκαν για να φτιαχτεί αυτό το τερατούργημα? (όχι ότι τους λυπάμαι... καλά να πάθουν. Μου τρώνε τις τουλίπες)

Η Ερήμου εδώ μοιάζει με πολύ κουρασμένο φύλαρχο ή μάγο της φυλής (δεν διευκρινίζω ήπειρο και χρώμα προσώπου μη με πουνε ρατσιστή)

Πίσω
Μπλουζα