Αγαπημένα ζευγάρια σε Ελληνικές σειρές

retrofan

RetroMasteR
Joined
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.204
Αντιδράσεις
339
Ρομαντικές μου ψυχές για ν' ακούσω τις προτιμήσεις σας :)

Από τα πάμπολλα ρομάντζα που παρουσιάστηκαν στην ελληνική τηλεόραση, ποια ήταν αυτά που σας συγκίνησαν περισσότερο; Ή σας διασκέδασαν. Ή σας "άγγιξαν" με κάποιον τρόπο. Κοντολογίς ποια ζευγάρια σάς έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση;

Παρακαλώ να περιοριστούμε στις 5 προτιμήσεις, διαφορετικά οι λίστες δεν θα έχουν τελειωμό ;)

Ξεκινάω:

1. Ελένη Ανουσάκη - Γιάννης Κακλέας "Η κυρία Ντορεμί"


Πολύ παιδική ανάμνηση, πολύ αγαπημένη :flower: Η καθηγήτρια των Γαλλικών Κατερίνα Μακρή που φτάνει στο προπολεμικό Ρέθυμνο και ερωτεύεται τον μαθητή της Λευτέρη. Η Ελένη Ανουσάκη ερμηνεύει όμορφα τον πρωταγωνιστικό ρόλο αν και δύσκολα πείθει (ως ηλικία και φιζίκ) για 20χρονη κοπελίτσα. Έχει όμως για παρτενέρ έναν υπέροχο Γιάννη Κακλέα που παίρνει απάνω του το παιχνίδι και σε κάνει να ξεχνάς όλες τις ενστάσεις σου! Ερμηνεία, κρητική προφορά, εμφάνιση (μέχρι και το μουστάκι του μ' άρεσε :p ). Ξεχωρίζω την σκηνή όπου ο Λευτέρης παραμονεύει την Κατερίνα μετά από την καζούρα που της έχουν κάνει στο σχολείο για να της ζητήσει συγγνώμη. Μια πρώτη δειλή προσέγγιση με την ατάκα "η γιαγιά μου λέει ότι η κοπέλα είναι σαν το κρυστάλλινο ποτήρι. Ακόμα κι η άχνα την πειράζει":flower:. Το τέλος άδοξο για ένα ζευγάρι που έπρεπε να ξεπεράσει πολύ περισσότερα εμπόδια απ' αυτά που άντεχαν για να καταφέρουν να μείνουν μαζί :(

2. Τατιάνα Παπαμόσχου - Νίκος Παπαδόπουλος "Το σφαγείο"

Ξεχασμένη σειρά που δεν έπαιξε καθόλου σ' επαναλήψεις. Και για τους δύο ηθοποιούς είναι η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση (δεν το θυμάμαι, από την retrodb το βρήκα :p ) στους ρόλους ενός νεαρού δικηγόρου που φθάνει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη (λίγο μετά τον πόλεμο, λίγο πριν τον πόλεμο, θα σας γελάσω :xm: ) και της κοπέλας που ερωτεύεται ενώ ένα έγκλημα ταράζει την τοπική κοινωνία. Θυμάμαι ελάχιστα πράγματα και το ρομάντζο δεν ήταν καν το βασικό στοιχείο της πλοκής. Από τα βάθη όμως της μνήμης έρχεται η εικόνα της πρώτης τους ερωτικής συνεύρεσης :flower: . Δυο όμορφοι ηθοποιοί, σε μια ατμοσφαιρική σκηνή, με υποβλητική μουσική υπόκρουση και οι εκφράσεις του προσώπου τους ... #) Δεν ξέρω αν ήταν όντως τόσο πετυχημένη η απόδοση της στιγμής ή απλά ήταν η πρώτη τολμηρή σκηνή που παρακολουθούσα. Θυμάμαι όμως να έχω γουρλώσει τα μάτια μπροστά στην οθόνη, πασχίζοντας να μη χάσω δευτερόλεπτο. Ακόμα και να την ξαναπετύχω την σειρά και ν' αποδομηθεί η παιδική μου ανάμνηση, και μόνο για το ότι με συνοδεύει μετά από τόσα χρόνια, αξίζει τη θέση της στην πεντάδα των προτιμήσεών μου :) .

3. Λίλιαν Δημητρακοπούλου - Γιώργος Κωνσταντής "Η αναγέννηση ενός έθνους"


Άλλη "άσημη" αλλά λατρεμένη σειρά. Το ειδύλλιο του φτωχού ανθυπολοχαγού Μάνου Χτενιάδη και της μοσχοαναθρεμμένης Σοφίας Μαυρογιώργη αποτελεί τον καμβά πάνω στον οποίο εκτυλλίσεται όλη η προεργασία του κινήματος στο Γουδί. Κι εδώ ο άντρας (πολύ καλός ο Γιώργος Κωνσταντής) σε κάνει να ξεχνάς τις αδυναμίες της συμπρωταγωνίστριας του (λίγο "άχρωμη" εμφάνιση και πολύ κακές ενδυματολογικές επιλογές). Η ερωτική ιστορία, τόσο λιτή όσο και δυνατή, δικαιώνεται στο τελευταίο επεισόδιο με τη Σοφία ν' ακολουθεί τον αγαπημένο της, εγκαταλείποντας το πατρικό της και γεφυρώντας την κοινωνική τους διαφορά. Κι επειδή όλοι οι μεγάλοι έρωτες ξεκινάνε με μια κόντρα, ξεχωρίζω την σκηνή όπου η αρχική παρεξήγηση λύνεται και ο Μάνος πλησιάζει τη Σοφία ... "-Νερό κι αλάτι λοιπόν; -Νερό κι αλάτι! -Χάρηκα πολύ δεσποινίς Μαυρογιώργη. -Με λένε Σοφία. Βλέμμα που γίνεται διεισδυτικό και φωνή που βαθαίνει. -Κι εμένα με λένε Μάνο! -Κι εγώ χάρηκα πολύ Μάνο":flower:

4. Νάντια Δεληγιάννη - Στράτος Τζώρτζογλου "Οι φρουροί της Αχαϊας"

Ο Τζώρτζογλου; :eek: Ναι ο Τζώρτζογλου! Εδώ οι ρόλοι αντιστρέφονται και είναι η πανέμορφη και ήπια ερμηνεία της Νάντιας Δεληγιάννη που απογειώνει αυτό το τόσο όμορφο ειδύλλιο. Ο νόθος Ζαννής Καζιάνης ερωτεύεται, άθελά του σχεδόν, τη γυναίκα του ετεροθαλούς αδελφού του Σύνθια. Το "απαγορευμένο" αυτού του έρωτα μαζί με τα σχέδια εκδίκησης του Ζαννή σε όσους αδίκησαν αυτόν και τον πατέρα του, δεν αφήνει αυτό το αίσθημα να εκφραστεί παρά μόνο με μισόλογα, κρυφές συναντήσεις και δυο κλεμμένα φιλιά. Η αρρώστια της Σύνθιας βάζει τέλος σε κάθε πιθανή διεκδίκηση της κοινής τους μοίρας και ο Ζαννής αφήνεται ανεξέλεγκτος στην δική του καταστροφική πορεία ...

Χάρη στον nick, ιδού ένα βιντεάκι αυτού του αγαπημένου μου ζευγαριού

http://www.youtube.com/watch?v=Xt1lLO5mqy0

5. Πέγκυ Τρικαλιώτη - Νίκος Ψαρράς "Πρόβα Νυφικού"

Το δευτεραγωνιστικό ζευγάρι της σειράς ήταν αυτό που, για μένα, έκλεψε την παράσταση. Η δασκάλα Ρηνούλα που αγαπάει από παιδί τον γιατρό Αλέξανδρο και η κακιά μητέρα - πεθερά Ζωζώ Ζάρπα που βάζει εμπόδια στην ευτυχία τους. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μοιάζει τόσο εύθραστη και μικροσκοπική δίπλα στον πανέμορφο σαν αρχαίο άγαλμα Νίκο Ψαρρά :flower: . Πιστεύω ότι η καλύτερη σκηνή τους είναι μία που παίζουν παράλληλα και όχι μαζί. Το βράδυ που ο Αλέξανδρος έχει υποσχεθεί να πάει να τη ζητήσει πριν υποχωρήσει στον συναισθηματικό εκβιασμό της μητέρας του και αθετήσει τον λόγο του στέλνοντας ένα γράμμα που σηματοδοτεί τον χωρισμό του ζευγαριού. Η αγωνία της Ρηνούλας καθώς ετοιμάζεται για την άφιξη του γαμπρού ("και δεν περνάνε οι ώρες" μονολογεί στην κάμαρά της), η εσωτερική πάλη του Αλέξανδρου για το αν τελικά θα πάει ή όχι, το κουδούνι που χτυπάει, το πρόσωπο της Ρηνούλας που λάμπει, το χέρι της που σφίγγει ταραγμένα τον λαιμό της περιμένοντας να τον δει, τα χαμόγελα της Αγγελικούλας και της θείας Αθηνάς και το γράμμα που έρχεται στη θέση του Αλέξανδρου ... :( . Θα χρειαστεί ένας βιαστικός γάμος, ένας πόλεμος και ένας ακρωτηριασμός για να μπορέσει αυτό το ζευγάρι να ξαναβρεί ο ένας τον άλλον, έχοντας δοκιμαστεί κι έχοντας πια καταλάβει την αξία του έρωτά τους.

Κι επειδή δικό μου είναι το θέμα κι ελπίζω να μου επιτραπεί μία μικρή παρεκτροπή ;) (ε καλοί μου διαχειριστές; ε; ε; :cool: ), αψηφώ τους χρονικούς περιορισμούς του φόρουμ και τον περιορισμό της πεντάδας που η ίδια έθεσα #) και προσθέτω δύο ζευγάρια που δεν γίνεται να λείψουν γιατί είναι τα ΠΙΟ αγαπημένα μου στην ελληνική τηλεόραση (δεν είναι retro οι σειρές αλλά είναι και οι δύο εποχής κι άρα retro θεματολογίας, ε καλοί μου διαχειριστές; ε; ε; :cool: )

Άρης Λεμπεσόπουλος - Μαρία Ναυπλιώτου "Αίθουσα του Θρόνου"

Τα λόγια είναι περιττά. Η καλύτερη σειρά από καταβολής ελληνικής τηλεόρασης. Κανένα ψεγάδι πουθενά. Κι ένα ονειρικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Λουκάς και Γλαύκη. Ο καλόγερος και η ποιήτρια. Ένα καλοκαίρι για να ωριμάσει ο έρωτάς τους. "Δεν ήρθα στο νησί σας για να δω τα αξιοθέατα. Κι ούτε έχω ανάγκη από ξεναγό. Ήρθα να προσκυνήσω τα μέρη που πέρασε ο πατέρας μου τις τελευταίες του ώρες. Θέλετε να με βοηθήσετε ή όχι;":flower:. Ευχαριστούμε Πηγή Δημητρακοπούλου που δεν ακολούθησες κατά γράμμα το βιβλίο του Αθανασιάδη. Ευχαριστούμε γενικώς :bow:

[video=youtube;CetpmxQl_-Y]



Αντώνης Φραγκάκης - Μαρία Τζομπανάκη "Τα παιδιά της Νιόβης"


Γενικώς δεν μ' αρέσουν τα "διαφυλετικά" ζευγάρια. Γιατί νομίζω ότι παρουσιάζονται με στερεότυπα και μια προσπάθεια ηθικού διδάγματος που κάνει το σενάριο να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εξ ου και οι σειρές του Μανουσάκη (τσιγγάνα - μπαλαμός, ελληνίδα - αλβανός, χριστιανή - μουσουλμάνος κλπ.) μ' αφήνουν αδιάφορη. Ο τρόπος όμως που αποδίδεται στην συγκεκριμένη σειρά η αμοιβαία έλξη του νεότουρκου αξιωματικού Γιλμάζ Νταϊκάλ και της ελληνίδας αστής, συζύγου και μητέρας Χρυσάνθης Αναστασιάδου είναι μοναδικά ρεαλιστικός και συγκινητικός. Έχουν κι οι δυο συγκεκριμένες προτεραιότητες. Εκείνος την πατρίδα του, εκείνη τη δική της και την οικογένειά της. Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν μπορούν με τίποτα να "βρεθούν" στην φορτισμένη περίοδο του μικρασιατικού πολέμου χωρίς να προδώσουν τις αρχές τους. Και ο έρωτας μένει ανομολόγητος μέχρι το τέλος όπου ο Γιλμάζ μπαίνει κρυφά στο σπίτι της χήρας Χρυσάνθης για να την προειδοποιήσει ότι το μέτωπο καταρρέει κι ότι πρέπει να φύγει με την οικογένειά της στην Σμύρνη. "-Από εκείνη την στιγμή γίνατε ... κάτι -Μην ... μην το πείτε! -Το μαντεύετε όμως" Και το παρ' ολίγον φιλί τους μένει δυο φορές μετέωρο, την πρώτη φορά από τον ίδιο τον Γιλμάζ που συναισθάνεται το αδιέξοδο και τη δεύτερη από τον εφιάλτη της κόρης της Χρυσάνθης που είδε το Σαλιχλί να καίγεται :( . Το μη ζευγάρι συναντιέται για τελευταία φορά στο λιμάνι της Σμύρνης όπου ο τούρκος αξιωματικός κάνει τα στραβά μάτια στην Χρυσάνθη και στην οικογένειά της (και μόνο σ' αυτούς), επιτρέποντάς τους να επιβιβαστούν στο καράβι προς την Ελλάδα με τα πλαστά αμερικανικά διαβατήρια. Αγαπημένη μου σκηνή η συνάντησή τους στον δρόμο όταν ο αντάρτης πια Γιλμάζ έχει συλληφθεί από τους Έλληνες πριν αφεθεί ελεύθερος και ξανασυναντήσει τη Χρυσάνθη. Με δυο υπέροχα τραγούδια να τις "ντύνουν" μουσικά. 11.04 με 12.00 και 24.44 με 27.52. "Παίρνω στην παλάμη φεγγαριού κομμάτι και το κάνω αδράχτι κι όλο το γυρνώ. Και στην πρώτη γύρα μου 'γραψε η μοίρα, ταίρι πως θα βρω, ταίρι πως θα βρω. Και γυρνά τ' αδράχτι κι όλο καρτερώ, κι όλο καρτερώ...":flower:

[video=youtube;-3vbEUkn4Yk]http://www.youtube.com/watch?v=-3vbEUkn4Yk
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια ακόμα όμορφη παρουσίαση :) !

Να πω την αλήθεια μου, κανένα από τα παραπάνω ζευγάρια δεν με ενθουσιάσε πάρα πολύ ! μερικά δεν τα ξέρω καν !!

όμως το δικό μου ελληνικό αγαπημένο ζευγάρι, πάει λίγο πιο μετά, το 2011 και ειναι ναι ο ερωτας μεταξυ γιατρού Κυριτση και Μαριας Πετρακη!! ;) ρομαντζο απλό, σχεδόν αορατο αλλά και σπάνιο κατα πολύ ( γι' αυτο το αγάπησα), συμβολίζει την ελπίδα, το χαμόγελο, την δυναμη της ανθρώπινης ψυχής για ζωή, για το αυριο ! οπότε ακαιρο και άκυρο με οσα παραπάνω μας παρεθεσες αλλά με την καρδιά μου αυτό θα ψηφιζα!δυστυχως η τηλεοπτικη μεταφορά δεν μας εδωσε σκηνες περισσότερες να δουμε , ίσως και να μην χρειαζονταν και περισσότερα λόγια μεταξύ τους.. η σιωπη καποιες φορες ειναι το ιδιο δυνατη με τα λόγια!

περιμενω και τα αλλα παιδια να γραψουν, να δουμε ποιο ειδυλλιο θα κερδισει στα σημεια! #)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίο θέμα retrofan!

Επειδή από πολύ αγαπημένα "ζευγάρια" μου έρχονται ελάχιστα στο μυαλό αυτή τη στιγμή (συγκεκριμένα μόνο 1), θα επανέλθω!

Πάντως μπράβο που το άνοιξες!

Θα παρακαλούσα όμως να μην ξεφύγουμε πολύ πολύ από τα χρονικά όρια . Μπορείτε να βάλετε ζευγάρια και από τις σημερινές σειρές, αλλά να μην πλατιάσουμε υπερβολικά! :)

ΥΓ: Retrofan γλυκιά μου, τι να σου κάνει στην πέμπτη σου επιλογή ο δεύτερος ρόλος όταν υπάρχει ο πρώτος;
456356.gif


( αστειεύομαι
96430.gif
)
 
Μεθυσμενη πολιτεια




Γιαννης Βογλης - Βερα Κρουσκα

Τι ομορφο ζευγαρι.. Ποσο νευριαζα με οοοοολα τα υπολοιπα που εδειχνε η σειρα, και με αποσπουσε απο τον ερωτα του ζευγαριου.

Στορι : Ενας .. λιγακι ξεπεσμενος θιασος φτανει σε μια επαρχιακη πολη, την εποχη της δικτατοριας του Μεταξα και λιγο πριν τον πολεμο, και η πανεμορφη πρωταγωνιστρια τους Ρενα, τους αναστατωνει ολους. Οι αντρες την ποθουν, οι γυναικες την μισουν.

Ο Επαμεινωνδας (Βογλης), γοης του χωριου και.. αρκετα σκληρος σαν αντρας, ειναι αυτος που τελικα θα την κερδισει.

Αγαπημενη σκηνη : η στιγμη που λιποθυμα στην αγκαλια του, γιατι την τρομαξε :flower:

Σημ. : retrofan κανε μια καλυτερη αναλυση σε παρακαλω.. #) δεν το χω.. :(

Υ.Γ. Τον Βογλη τον θεωρω ως τον πιο ωραιο αντρα του παλιου ελληνικου κινηματογραφου, και οχι μονο

ΑΠο τα ελαχιστα βιντεο που υπαρχουν στο youtube :

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ανάλυση της "Μεθυσμένης Πολιτείας" Λορένα μου; Δεν την έχω δει #)

Να πάρει! Σκληρός γόης που οι γυναίκες λιποθυμούν στην αγκαλιά του; :flower: Να πάρει!!!!! :p

Θα την ψάξω στο αρχείο της ΕΡΤ κι αν υπάρχει, θα τη δω και θα επανέλθω δριμύτερη :)
 
Από παλιότερες σειρές ένα ωραίο ζευγάρι που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό των Μαρία Τζομπανάκη-Ντίνος Αυγουστίδης στο "Γυμνό Κορίτσι"! Διόλου νομίζω τυχαίο που έγιναν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Θυμάμαι επίσης αμυδρά πως ωραίο ζευγάρι ήταν και οι Αλμπέρτο Εσκενάζυ-Κοραλία Κοράντη στο "Φως το αυγερινού"! Κρίμα που δεν σώζεται η σειρά για να το θυμηθούμε καλύτερα

Από νεώτερες σειρές θα έλεγα και εγώ Άρης Λεμπεσόπουλος- Μαρία Ναυπλιώτου στην "Αίθουσα του Θρόνου". Νομίζω τα λόγια εδώ περιττεύουν
 
Για μενα το καλυτερο ζευγαρι απ αυτα που ανεφερονται στο θρεντ (κρινοντας μονο απο τις σειρες που παρακολουθησα) ειναι η Γλαυκη και ο Λουκας (Μαρια Ναυπλιωτου- Αρης Λεμπεσοπουλος) στην υπερπαραγωγη "η αιθουσα του θρονου" .Ειχαν μεγαλη "χημεια" μεταξυ τους και προσωπικα δε θα μπορουσα να φανταστω καποιο αλλο ζευγαρι να ενσαρκωνει αυτους τους ρολους
 
Ρε παιδία καλά ολα τα ζευγάρια στα οποία έχετε αναφερθεί , αλλα κανένα δεν εχει την αίγλη του ζευγαρίου Μελίως - Ζανη ( Ντενίση - Τζωρτζογλου ) στους φρουρους της αχαιας
 
Μελιώ - Ζαννής;:mad: Μελιώ - Ζαννής τόλμησες να πεις σε δικό μου θέμα;:mad:

;) :p :p:p

Αστειεύομαι φυσικά! Ως φανατική οπαδός της αντιζήλου Σύνθιας δεν συμμερίζομαι την άποψή σου αλλά ακριβώς γι' αυτό θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να μας εξηγούσες γιατί σε συγκίνησε αυτό το ζευγάρι :)

Το ενδιαφέρον τέτοιων θεμάτων είναι ακριβώς τα διαφορετικά γούστα :)

κaterinak τα ζευγάρια που ανέφερα δεν είναι περιοριστικά! Είναι απλώς οι δικές μου "αγάπες" :)
 
1.παραθυρο στον ήλιο στην Ερτ με Κατερινα Λεχου στο ξεκίνημα της - ωραια σειρα! πονεμενη πολυ η πρωταγωνιστρια αφου χανει πολλα αγαπημενα της πρόσωπα, η μοιρα την χτυπά αλυπητα μεχρι που γνωριζει τον φύλακα-αγγελό της στο πρόσωπο ενος γιατρού! αξιζε αν την θυμαται κανεις..ελπίζω να μην ειμαι η μονη που την εβλεπε!

2. Γιαννης και Μαρία, εφηβικος ερωτας που τελειωνει άδοξα :xm: όμως! τα δυο παιδια ταιριαζουν απολυτα ομως το μελλον δεν χαμογελά...γιατι αραγε; περιμενα ενα καλυτερο τελος!
 
Λορένα είπε:
Μεθυσμενη πολιτεια


Γιαννης Βογλης - Βερα Κρουσκα
Μ' έβαλες στα αίματα Λορένα και (να 'ναι καλά το αρχείο της ΕΡΤ :) ) κάθισα και είδα την σειρά μονορούφι!

Αναρωτιέμαι τι στο καλό συνέβαινε τότε και οι ερμηνείες ήταν τόσο μα τόσο καλύτερες :xm: Δεν μπορώ να πιστέψω πως οι ηθοποιοί ήταν πιο ταλαντούχοι ... Μήπως τους δίνανε περισσότερες πρόβες και λήψεις για κάθε σκηνή;

Πολύ όμορφο ζευγάρι αν και η τωρινή ματιά του ενήλικα που έχει συνηθίσει σ' άλλο τρόπο σκηνοθεσίας και σε καλύτερα τεχνικά μέσα με κάνει να μην το βάζω στα αγαπημένα μου #)

Αν σου πω πως βρήκα εξίσου όμορφη και συγκινητική την ιστορία της δασκάλας των γαλλικών με τον γυμνασιάρχη; Μάλλον βλέποντας τα 40 πολύ πιο κοντά μου απ' ότι στα 15 μου :p , εκτιμώ τις ιστορίες των "σιτεμένων" που ως παιδί θα προσπερνούσα μ' αυτή την υπέροχη περιφρόνηση και σιγουριά που μόνο οι έφηβοι διαθέτουν :flower:
 
Και σε σκεφτομουν retrofan αν ειδες την σειρα :)

Χαιρομαι πολυ, και μπραβο σου, που καθισες και την ειδες ολη.

Πιθανον και εγω αν την εβλεπα σημερα, να μην με συγκινουσε τοσο πολυ, παρολο που τοτε η μουσικη τιτλων, ολη αυτη η ατομοσφαιρα και το ζευγαρι φυσικα με γοητευαν
 
Λορένα είπε:
Πιθανον και εγω αν την εβλεπα σημερα, να μην με συγκινουσε τοσο πολυ, παρολο που τοτε η μουσικη τιτλων, ολη αυτη η ατομοσφαιρα και το ζευγαρι φυσικα με γοητευανΟ Επαμεινωνδας (Βογλης), γοης του χωριου και.. αρκετα σκληρος σαν αντρας, ειναι αυτος που τελικα θα την κερδισει.Αγαπημενη σκηνη : η στιγμη που λιποθυμα στην αγκαλια του, γιατι την τρομαξε :flower:
Δεν έχεις άδικο Λορένα, πολυ όμορφο το ζευγάρι της μεθυσμένης πολιτείας! ήταν και το εργο του Σαιξπηρ, έδεσε το γλυκό :) , ο πόθος και η αγαπη του σκληρου-τρυφερου Νωντα για την θεατρικη Οφηλία-Ρενα! αυτη που αναφερεις ειναι όντως πολύ όμορφη σκηνή, νομιζω πως χάνει και τις αισθησεις της για λίγο στα χερια του! ευτυχως που η Ρενα, κατάλαβε τον χαρακτηρα του Νώντα !

να πω ένα άλλο ρετρό ζευγαρι που ισως περνά απαρατηρητο , την Κατινιτσα και τον Τζωρτζ της ''Μαντάμ Σουσου''! ενταξει δεν ήταν ερωτας θυελλώδης αλλα ειχε το ''κάτι'' του..τουλάχιστον μαζί ηταν ευτυχισμένοι απόλυτα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κώστας Τερζάκης-Καλλιόπη Ευαγγελίδου ως Αλή Μπαρκίζ-Ίων Ρωμανός και Τατιάνα Δράκου στη Λάμψη. Όμορφοι, λαμπεροί και με απίστευτη χημεία μεταξύ τους έπειθαν απόλυτα για ερωτευμένο ζευγάρι και ήταν από τα ωραιότερα της σειράς.
 
Ξαναζωντανευω ενα θεμα διαμαντι:?αγγελικουλα /Μανιας : Τωρα βλεπω την προβα και τον ερωτα τους ελπιζω ετσι να εξελιχθει τουλαχιστον γραψτε και οι αλλοι Αγαπημενα ζευγαρια
 
Πίσω
Μπλουζα