Always Somewhere
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 10.616
Παιδιά, μιας και το χετε με τις εταιρίες κλπ. γνωρίζετε ποιανής να ναι άραγε αυτό της φωτο; Δεν δείχνει την πίσω όψη.. Προβολή συνημμένου 278906
Αρρώστησα σε εισαγωγικά μόλις εντόπισα τη φωτο στο διαδίκτυο!
Hello Kitty το είχα μικρούλα! Παιχνίδι με τένις…! (Αν το ξαναβρώ το θέλω!)Προβολή συνημμένου 278906Προβολή συνημμένου 278907
Είχε βγάλει κάποια και η Sanrio (2η φωτο) αλλά δεν νομίζω πως είναι της ίδιας μάρκας
Βλέπω μια Tiger electronics & Mattel electronics για το αρχείο σας (αν δεν έχει ήδη Προβολή συνημμένου 278920Προβολή συνημμένου 278921αναφερθεί)
(παιδικά παιχνίδια αλλά δεν ήξερα πως η Mattel έβγαζε και hand held)
Σε αυτό το θέμα αναφέρουμε τις τότε εταιρείες που δημιούργησαν παιχνίδια στα ρετρό computer μηχανήματα.
Έχεις κάνει φυσικά απο λάθος τις αναρτήσεις σου για τις συγκεκριμένες κονσόλες χειρός ή και handhelds όπως τις ονομάζουν οι Εγγλέζοι σε λάθος κατηγορία προφανώς νομίζοντας ότι στο εν λόγο θέμα μιλάμε γενικά για τις γνωστές εταιρείες παιχνιδιών σε όλα τα μηχανήματα ακόμα και σε αυτά τα πρώιμα παιχνίδια χειρός.
Δεν έχεις όμως άδικο που μπερδεύτηκες μίας και εγώ μέχρι πρίν μερικά χρόνια αυτές τις συσκευές χειρός που παίζαμε μικροί τις ήξερα ως ηλεκτρονικά παιχνίδια οπότε οι εταιρείες Τomy, Nintendo game & watch, Casio και άλλες πολλές ήταν οι αγαπημένες μου σε αυτό το είδος των παιχνιδιών χειρός.
Δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά μιας και καταλαβαίνω ότι θέλεις πάρα πολύ να εμπλουτίσεις με ρετρό πληροφορίες και νέο υλικό κάθε θέμα στο φόρουμ που απο εμφανίζεται μέσα απο το χρονοντούλαπο που λέγεται retromaniax. Απο τότε πάντως που άρχισες να ποστάρεις στο φόρουμ έχει εμπλουτιστεί πάρα πολύ με σπάνιο ρετρό υλικό, φωτογραφίες και πληροφορίες. Συνέχισε έτσι και don't worry για τίποτα!
Τελευταία επεξεργασία: