Αγαπημένη μουσική σειράς κινουμένων σχεδίων

Παιδιά αυτό ήταν το πλέον δύσκολο κουίζ που έχω δει ποτέ εδώ μέσα.

Επέλεξα από φυσική παρόρμηση το Θαυμαστό Ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον.

Η τοκάτα και φούγκα του Μπαχ στο Μια Φορά και Έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος, ήταν η αφορμή να "φάω" τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια στα ωδεία.

Η μουσική της Χάιντι έίναι Takeo Watanabe που για μένα είναι ο μεγαλύτερος μουσικός για anime.

Η Οδύσσεια του Διαστήματος είναι... "έρωτας".

Τα Στρουμφάκια και ο Δων Κιχώτης είμαι μερικές από τις πιο γλυκές μου αναμνήσεις

Τα Γιαπωνέζικα Παραμύθια και ο Sport Billy με έκαναν να ανατριχιάσω.

Ήταν πραγματικά πολυυυυυυυυύ δύσκολη επιλογή!
 
joe είπε:
Λοιπον παιδια επειδη το θεμα εχει ενδιαφερον, προτεινω το εξης.Να μαζεψουμε καταρχην οσα υπολοιπα μουσικα θεματα νομιζουμε πως αξιζουν. Προσωπικα δεν θα αφηνα απεξω παιδικες σειρες επειδη δεν ειναι καρτουν. Μετα να κανουμε διαδοχικα δημοψηφισματα (τωρα ανα 5 ανα 10 θεματα, αυτο μπορει να συζητηθει). Οι νικητες αυτων των δημοψηφισματων θα παιρνανε στηνεπομενη φαση οπου θα διαγωνιστουν μεταξυ τους και θα βγει το καλυτερο.

Επειδη υπαρχει και το θεμα αναμνησεις που παιζει μεγαλο ρολο, πχ τα γιαπωνεζικα παραμυθια σαν μουσικο θεμα ειναι ωραιο αλλα κατα βαση μας τρελαινει λογω της εξαιρετικης σπανιοτητας και οτι ειναι κατι τοσο παλιο που συγκαταλεγεται στις πρωτες μας μνημες, θα ελεγα να παιξει ενα ξεχωριστο βραβειο για τo πιο νοσταλγικο μουσικο θεμα.
Eπαναφερω την προταση
 
Μαζευτε πραμα και ολα γινονται. Απλα υπαρχει ο περιορισμος των 10 επιλογων ανα poll
 
δυσκολη η επιλογη, ημουν μεταξυ των γιαπωνεζικων παραμυθιων και του Νηλ και τελικά υπερισχυσε το δευτερο λόγω φυσικής παρορμησης και μόνο!!! :D
 
Το τραγούδι του Νιλς είναι αναμφισβήτητα το αγαπημένο μου!! :flower: Το έχω και ήχο κλήσης στο κινητό μου :)
 
Πού είναι ο Τζουμαρού και ο Σερίφης του Διαστήματος Ρεεεεεε; :p Τρελλαίνομαι για Γαλλική παλιά πόπ οπώτε ο ψήφος πήγε στο Μια Φορά και Έναν Καιρό Ήταν ο Άνθρωπος. Η οδύσσεια του διαστήματος το ξεπερνά μόνο στο ENDING! :D
 
Ουπς ειχα ξεχασει να κλεισω αυτο το poll στο δεκαημερο!

Ας μεινει ανοιχτο...
 
Αν κ δεν το εχετε στην ψηφοφορια το αγαπημενο μου ειναι του πινοκιο!!!!!Ειναι τοσο νοσταλγικο!!!!!! :D

 
Σάγκμα του Vladimir Cosma με Άννα Βίσση
 
Λα! λα! λα!λα! λα!λα!

λα! λαλα! λαλα!

Στρουμφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Στρουμφάκια!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεύτερη μουσική μου αρέσει του Νίλς Χόλγκερσον, τρίτη της Χάιντι, τέταρτο Σπορτ Μπίλλυ και πάει λέγοντας :D
 
Εγώ ψήφισα το "Μια Φορά και Έναν Καιρό Ήταν ο Άνθρωπος" αλλά για αυτό το τραγούδι: http://www.youtube.com/watch?v=sbiWWYvaBnE&feature=related

Νομίζω ότι και αυτή η σειρά είχε αυτόν τον τίτλο. Τουλάχιστον στη βιντεοκασέτα της DeAgostini είχε αυτόν τον τίτλο.
 
Το τραγουδάκι που θα πω μιλάει για μια μέλισσα


:p
 
Playmolover είπε:
Η τοκάτα και φούγκα του Μπαχ στο Μια Φορά και Έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος, ήταν η αφορμή να "φάω" τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια στα ωδεία.
100 φορές αυτό. Το τέλος με τη Γη να εκρύγνειται ήταν ίσως το πιο "δυνατό" πράγμα που είχα δει τότε σε κινούμενα σχέδια.

Τώρα άμα ξεφύγω από τις επιλογές του poll... Με διαφορά η πιο αγαπημένη μουσική παιδικού ήτανε του

(το λαγουδάκι με τα αυτιά-φτερά-σταυρόλεξο)!! Απλή, νοσταλγική και πάνω απ'όλα "παιδική", αντάξια του πνεύματος του καρτούν.
 
Στρούμφ και Μάγια αλλά τελικά ψήφισα το πρώτο.
 
Ψηφισα "Οδυσσεια του Διαστηματος", απιστευτο μουσικο θεμα και πραγματικα ανατριχιασα οταν το ξανανακαλυψα πριν μερικα χρονια. Ηταν ωραια και τα 2 τραγουδια και της εναρξης και του τελους
 
nwntas είπε:
Εγώ ψήφισα το "Μια Φορά και Έναν Καιρό Ήταν ο Άνθρωπος" αλλά για αυτό το τραγούδι: http://www.youtube.com/watch?v=sbiWWYvaBnE&feature=relatedΝομίζω ότι και αυτή η σειρά είχε αυτόν τον τίτλο. Τουλάχιστον στη βιντεοκασέτα της DeAgostini είχε αυτόν τον τίτλο.
Και το μια φορα και εναν καιρο ηταν η ζωη και το διαστημα ειχαν ωραια μουσικη, ιδιως η γαλλικη εκδοση (η τραγουδιστρια στο δευτερο ειχε κερδισει την ευρωβιζιον σε ηλικια 16 ετων)

Επισης το τραγουδι της βισση στη σειρα σαγκμα ηταν κορυφαιο και ξεπερνα ακομα και το πρωτοτυπο.

Εμενα παντως κορυφαια και σε μουσικη και σε αισθητικη,αnιmατιοn, ειναι η ιαπωνικη σειρα του 1975 Mαrcο, βασισμενη στο βιβλιο cuοre και η σειρα του 1979 αnne οf green gαbles. Η εισαγωγη και το τραγουδι της δευτερης δυστηχως στην ευρωπαικη μεταγλωττιση αλλαξε.
 
Πίσω
Μπλουζα