Αγαπημένη περίοδος του Pixel

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οι σελίδες που παράθεσε ο Turrican, μπορώ να πω οτι δε με ενοχλούσαν καθόλου και ότι ήταν μέρος της μαγείας του περιοδικού. Τα σημερινά χρόνια, ακόμα περισσότερο, αφού τα κοιτάμε με μια έξτρα νοσταλγική ματιά...

Επίσης θεωρώ οτι κάποιοι χρήστες οχτάμπιτων, παρέμειναν στο περιοδικό κι ας μην τους υποστήριζε, όπως έκανα εγώ, όταν είχα μόνο τον 800XL μου και πολύ αργότερα, όταν υποστήριζε μόνο λίγο Amiga και κονσόλες, όταν εγώ είχα Atari ST.
Μου άρεσε να διαβάζω για computer και videogames, ακόμα και ας ήξερα οτι δεν μπορούσα να τα παίξω.

Οι μέρες με αρχισυντάκτη τον Grelloni, φυσικά και δεν ήταν οι καλύτερες, όμως ήταν και η εποχή τέτοια, όπου τα PCs είχαν πάρει την ανιούσα και η παρακμή του περιοδικού έφτανε σιγά-σιγά.

Επίσης, ολόσωστες και οι παρατηρήσεις του Blue Max, για την Basic και τα λειτουργικά, αν και όποιος είχε το μικρόβιο μέσα του, μπορούσε να δημιουργήσει πράματα και θάματα, με τα 16μπιτα.

Εγω ειχα παει στο Omni Shop το '87 (αν δεν με απατά η μνήμη μου) και ειχα παρει παλια τευχη pixel και CΓΟ που ειχαν αρθρα για Oric.

Εγώ έχω σκυλομετανιώσει, που δεν παράγγειλα τότε, παλιά τεύχη του περιοδικού!

aυτό που ήθελα να σχολιάσω είναι οι τιμές στα μπλιμπλίκια. Κάπου αναφέρει για το batman vs penguin ταινία του 92 οπότε ίσως είναι κάπου εκεί. Αν πόυμε οτι είναι 92-93 οι τιμές των μπλιμπλικίων είναι στο θεο. 1500 δρχ για μια φούσκα που τη ζουπάς; Το αντίστοιχο της ψιλικοκο, κάπου εκεί 93-94 μονόχρωμο αλλά αρκετά μεγάλο, ήταν στο 500 και μάλιστα από το ψιλικατζίδικο της γειτονίας σου. Θυμάμαι είχε πάρει ένα μονόχρωμο ένας μικρός ξάδερφος μου και δε σου κράταγε το ενδιαφέρον πάνω από βδομάδα. Το ζουπάς μια, δυο, τρεις κάνεις και κάποια πειράματα ε δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω

Πίσω
Μπλουζα