filmmusic
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 132
Ποιά είναι η πιο αγαπημένη σας σκηνή από ταινία που δείχνει τους εναρκτήριους τίτλους της;
(μιλάμε μόνο για σκηνές που δείχνουν και τους τίτλους, όχι μόνο εναρκτήριες σκηνές χωρίς τίτλους)
Επίσης για να είμαστε στα όρια του ρετρο, αναφέρουμε ταινίες μέχρι το 1995.
Οι 2 πιο αγαπημένες μου που μπορώ να σκεφτώ είναι:
Terminator 2 - Judgement Day
Η αριστουργηματική μουσική, η ειρωνεία που δημιουργείται από την καταστροφή της παιδικής χαράς, η αργή κίνηση, ο ήχος της φωτιάς, η νοσταλγία από τότε που το είδα στο σινεμά 11 χρονών!
Ανατριχίλα και συγκίνηση ακόμα και τώρα!
(από 3.19'' και μετά)
http://www.teachertube.com/viewVideo.php?video_id=227859
Indiana Jones and the temple of Doom
Μια από τις 10 πιο αγαπημένες μου ταινίες όλων των εποχών με μια καταπληκτική έναρξη μιούζικαλ (λατρεύω τα μιούζικαλ και το ότι εδώ μια τέτοια σκηνή χρησιμοποιείται ως έναρξη μιας περιπέτειας είναι ευρηματικότατο). Καταπληκτικό τραγούδι, πλούσια ενορχήστρωση, σκηνοθεσία, ο τίτλος που μπαίνει πίσω από την τραγουδίστρια και δε φαίνεται καθαρά, το εναρκτήριο Γκονγκ, η αναμονή για το τί θα επακολουθήσει (έχοντας ήδη υπόψη τους κυνηγούς της χαμένης κιβωτού), η πρωταρχική σκέψη ότι έβαλες λάθος ταινία να παίζει ..
Όλα αυτά την τοποθετούν μέσα στις 2 πιο αγαπημένες μου εναρξεις ever!
Θα μπορούσα να αναφέρω και 2-3 άλλες, αλλά είπα να το περιορίσω στις 2 επιλογές!
(μιλάμε μόνο για σκηνές που δείχνουν και τους τίτλους, όχι μόνο εναρκτήριες σκηνές χωρίς τίτλους)
Επίσης για να είμαστε στα όρια του ρετρο, αναφέρουμε ταινίες μέχρι το 1995.
Οι 2 πιο αγαπημένες μου που μπορώ να σκεφτώ είναι:
Terminator 2 - Judgement Day
Η αριστουργηματική μουσική, η ειρωνεία που δημιουργείται από την καταστροφή της παιδικής χαράς, η αργή κίνηση, ο ήχος της φωτιάς, η νοσταλγία από τότε που το είδα στο σινεμά 11 χρονών!
Ανατριχίλα και συγκίνηση ακόμα και τώρα!
(από 3.19'' και μετά)
http://www.teachertube.com/viewVideo.php?video_id=227859
Indiana Jones and the temple of Doom
Μια από τις 10 πιο αγαπημένες μου ταινίες όλων των εποχών με μια καταπληκτική έναρξη μιούζικαλ (λατρεύω τα μιούζικαλ και το ότι εδώ μια τέτοια σκηνή χρησιμοποιείται ως έναρξη μιας περιπέτειας είναι ευρηματικότατο). Καταπληκτικό τραγούδι, πλούσια ενορχήστρωση, σκηνοθεσία, ο τίτλος που μπαίνει πίσω από την τραγουδίστρια και δε φαίνεται καθαρά, το εναρκτήριο Γκονγκ, η αναμονή για το τί θα επακολουθήσει (έχοντας ήδη υπόψη τους κυνηγούς της χαμένης κιβωτού), η πρωταρχική σκέψη ότι έβαλες λάθος ταινία να παίζει ..
Όλα αυτά την τοποθετούν μέσα στις 2 πιο αγαπημένες μου εναρξεις ever!
Θα μπορούσα να αναφέρω και 2-3 άλλες, αλλά είπα να το περιορίσω στις 2 επιλογές!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: