Αγαπημένη ταινία του Arnold Schwarzenegger

Αγαπημένη ταινία του Arnold Schwarzenegger

  • Conan the Barbarian

    Ψηφοφορίες: 1 16,7%
  • Conan the Destroyer

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • The Terminator

    Ψηφοφορίες: 1 16,7%
  • Commando

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Predator

    Ψηφοφορίες: 2 33,3%
  • The Running Man

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Twins

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Total Recall

    Ψηφοφορίες: 1 16,7%
  • Terminator 2: Judgment Day

    Ψηφοφορίες: 1 16,7%
  • End of Days

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    6
Omenforever είπε:
ΜΑ ΤΟΝ ΚΡΟΜ! ΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ ΑΠΙΣΤΕ;!
:p
Πάντως για να τα λέμε όλα, ο κινηματογραφικός Κόναν μικρή σχέση έχει με τον ήρωα του βιβλίου, άσε που δεν βασίστηκε το σενάριο σε καμία από τις ιστορίες του Howard. Σε πολλούς φανς του Howard δεν άρεσαν καθόλου οι ταινίες και όχι άδικα. Ως ξεχωριστή οντότητα είναι μια πολύ διασκεδαστική ταινία φαντασίας, ως μεταφορά του χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη είναι μάλλον αποτυχία.
 
Θελει και ρωτημα? TERMINATOR 2:Judgment Day!!!!!


Hasta La Vista...Baby!!!!!!!!





:armed: Την οποια οσες φορες και να την δω παντα με εκπλησει :eek:

Ο Arnie ειναι το απολυτο :boss: σε αυτη την ταινια!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
stayros είπε:
Θελει και ρωτημα? TERMINATOR 2:Judgment Day!!!!!
Τι κλάμα που είχα ρίξει όταν πέφτει στο τέλος στη λάβα και λιώνει!... :(

Μόνο που το σκέφτομαι, θλίβομαι!.... (εννοείται ότι κι εγώ αυτό ψήφισα!)

Στήθος με στήθος το The Running Man (άλλη συγκλονιστική ταινία & αν θυμάμαι καλά, είναι βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King, το οποίο έχω διαβάσει!) & το Commando (η απάντηση Schwarzeneger στο Ράμπο! :D )
 
D@redevil είπε:
Τι κλάμα που είχα ρίξει όταν πέφτει στο τέλος στη λάβα και λιώνει!... :(
Μόνο που το σκέφτομαι, θλίβομαι!.... (εννοείται ότι κι εγώ αυτό ψήφισα!)

Στήθος με στήθος το The Running Man (άλλη συγκλονιστική ταινία & αν θυμάμαι καλά, είναι βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King, το οποίο έχω διαβάσει!) & το Commando (η απάντηση Schwarzeneger στο Ράμπο! :D )
Ετσι ακριβως ειναι.Τhe running man ειναι βασισμενο στο ομωνυμο βιβλιο του stephen king και ειναι απο τα βιβλια που τα εγραφε με το ψευδονυμο Richard Bachman.To εχω οπως εχω και ολα τα βιβλια του αγαπημενου μου stephen king.Aγαπημενη ταινια τωρα ειναι το predator.Απεχει χιλιομετρα απο την δευτερη αγαπημενη μου.
 
Ψήφισα το "Twins" και μου αρέσει πολύ και το "Κόναν ο βάρβαρος", αλλά το αγαπημένο μου είναι το εκτός λίστας "Αληθινά ψέματα" ("True Lies").
 
δεν γινεται να διαλεξω μονο μια.

ειναι απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους και σε οποια ταινια παιζει πορωνομαι.

Μονο την τελευταια δεν εχω δει ακομα
 
Ψηφισα το Predator!!! Φοβερο σεναριο και δραση απο τον Arny στα καλυτερα του!

Δεν πιστευω να εχει κανενας προβλημα για αυτο που ψηφισα :D .....

Predators-movie-image-210.jpg
 
Eντάξει αντικειμενικά το Terminator 2 ειναι η πιο εμπορική και επιτιχιμένη του τενία ,αλλα εγώ ψήφισα τον "άτρωτο" ,μου αρεσε σαν ιδέα και οταν το πρωτοείδα μου φάνηκε αρκετά προτοτυπο ,ενα τηλεπαιχνίδι οπου ο διαγωνιζώμενος απλά κερδίζει την επιβίωση του.

Ψάχνω να βρώ και τη φόρμα του Μπέν Ρίτσαρντς μέσω e-bay και αμαζον ,η ταυτιση αυτή πολύ ψώνιο (εν μέσω αποκριών κ ολας)!
 
συγνωμη ρε παιδια διαβαζα ολα τα ποστ κ εφοσον κανεις αυτο για τισ αγαπημενες ταινιες του αρνι το βαζεις στο θρεντ περιπετειες κ βαζεις μεσα κ το τουινς δεν θα πρεπε να βαλετε κ αλλες ταινιες του αρνι η εστω μονο περιπετειες?? η να αναφερεστε τουλαχιστον σε αυτες?? δηλαδη το eraser που ειναι?το red heat? το raw deal? to last action hero?? μην πω για αλλα διαμαντια!!stay hungry? το γνωριζετε?? υπερταινιαρα!!! το junior? to t3??δεν μπορει να μου λες δηλαδη οτι η τελευταια καλη ταινια του αρνι ηταν to end of days??
 
Έχει ήδη ειπωθεί αρκετές φορές ότι οι μέγιστες δυνατές επιλογές σε poll είναι 10, οπότε αναπόφευκτα μερικές δεν χωράνε.
 
θα μπορουσε η τελευταια επιλογη του δημοψηφισματος να ονομαζεται "αλλη ταινια " ωστε

καποιοι να ψηφιζουν και αλλες ταινιες που εχει κανει.
 
Σαν Arnie Fun δυσκολευτηκα αρκετά να αποφασίσω. Πάντως την ψήφο μου την έριξα στο Τ2. Απο τις λίγες φορές που το sequel είναι καλήτερο από την πρώτη ταινία.
 
Χωρις δευτερη σκεψη το Predator γιατι ειναι η δευτερη αγαπημενη μου ταινια ολων των εποχων.Μου αρεσει για τη μοναδικη της ατμοσφαιρα,γιατι παιζουν και αλλοι ηθοποιοι ''σημα κατατεθεν'' της εποχης ασχετα αν τι βγαζει καθαρη μονο ο Αρνι και η κοπελια :cool: και τελος για τον πιο evil:diablotin:και ψαρωτικο εξωγηινο που ηρθε στη γη μας!
 
Terminator 2 δαγκωτό. Πολύ ωραία ερμηνεία του Άρνυ και συνάμα πολύ ωραία ταινία.
 
Ψήφισα το Predator γιατί πολύ απλά είναι ταινιάρα-από τις καλύτερες περιπέτειες και όχι μόνο της δεκαετίας του 80-αλλά και το πρώτο Terminator είναι ανεπανάληπτο!Ομως κατά την άποψή μου η ταινία που αντιπροσωπεύει περισσότερο τον Σβαρτσενέγκερ σαν παρουσία,στυλ και σε ρόλο στην κυριολεξία κινούμενου τανκ (δηλαδή τα κάνει όλα λίμπα μέχρι να δικαιωθεί) είναι το Commando.Οσο για το Terminator 2 έχει πολύ θέαμα αλλά του λείπει η υποβλητική γοητεία του πρώτου κατά την άποψή μου.
 
Δεν ήταν καλή ταινία το Commando όμως. Έπασχε σοβαρά σε αληθοφάνεια, σε κάποιες στιγμές ένιωθες ότι έβλεπες κωμωδία, όχι περιπέτεια. Ειδικά κάποιοι κομπάρσοι ήταν... σαν να έπαιζαν σε άλλη ταινία.
 
Παιζει ρολο και η ηλικια που το ειδαμε,το ποια χρονια το ειχαμε δει σε αυτες τις ταινιες ,αλλιως το κρινεις τωρα και με αυτα που εχεις δει ως τωρα και αλλιως 8-10-12 χρονων.
 
την ίδια άποψη είχα σχηματίσει και τότε... :)

Τώρα αν σε κάποιον αρέσει και έτσι, σεβαστό είναι σαφώς, άλλωστε υπάρχει κοινό που προτιμάει μια περιπέτεια να κλίνει προς την ανάλαφρη κωμικοποίηση/υπερβολή σε κάποιες φάσεις παρά σε δράμα/θρίλερ - όπως στο Predator.
 
Ειχα να δω σε καλη ταινια τον Αρνι εδω και 20 χρονια απο το True Lies και τον ειδα στο Sabotage ,ενας Αρνολντ εξω απο τα συνηθισμενα κλισεδιαρικα action heroιλικια,gritty,splatter και με ενα καστ ολα τα λεφτα.


Οπως θα επρεπε να ειναι το Expendables του ΣλαΪ.



Κατα τα αλλα πατωσε η ταινια δυστυχως.
 
Πίσω
Μπλουζα