manos426f
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 166
Jamie Lee Curtis στα (σωματικά) καλύτερά της !!!Leon είπε:Η σκηνή με τη γυναίκα του στο ξενοδοχείο είναι όλα τα λεφτά!
Πάντως η ταινία θα έλεγα ότι ήταν καλή...
Jamie Lee Curtis στα (σωματικά) καλύτερά της !!!Leon είπε:Η σκηνή με τη γυναίκα του στο ξενοδοχείο είναι όλα τα λεφτά!
Ποιο εννοείς; Το Conan για C64/Atari/Apple II ή το μετέπειτα Conan για PC;buzzer είπε:Conan o βάρβαρος!
Υπήρχε και η αντίστοιχη παιχνιδάρα βέβαια...
snakeyes08 είπε:Εμένα πειράζει που μου άρεσε ο Μπάτσος του Νηπιαγωγείου (not on the list); :[Δε ξέρω, αλλά είχε πλάκα να βλέπω τον Άρνι σε κωμωδίες!
Προσωπικά μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη ταινία...kujo79 είπε:ΥΓ. Αν κάποιος ψηφίσει το End of Days, προτείνω να γίνει έρανος για να πάρει βραβείο που κατόρθωσε να δει ολόκληρη αυτή την ταινία
...πάει πολύς καιρός που είδα τον "Hρακλή" και δεν θυμάμαι περί αφίσσας, αλλά είχα δεί σίγουρα δύο παρόμοιες σκηνές σε άλλες ταινίες όπου βλέπει τον Σλάυ σε αφίσσες: στο Twins και στο Last Action Hero !!DINO είπε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ChrisTOS είπε:Καταγγέλω την ψηφοφορία ως στημένη μιας και δεν υπάρχει η ταινία "Ο Ηρακλής στην Νέα Υόρκη".
Κορυφαία στιγμή, όταν είδε κάπου την αφίσα του Σταλόνε!!!